Δεν ξέρω να σου απαντήσω για το κομμάτι της κινητής τηλεφωνίας, αφού πλέον έχω καταργήσει τα συμβόλαια και έχω μόνο καρτοκινητά, αλλά όσον αφορά το 3play (Σταθερό, Ίντερνετ, Δορυφορικό), στα 42.73 τελική τιμή, είναι η καλύτερη δυνατή προσφορά που δίνουν το τελευταίο διάστημα και δεν πρόκειται να πετύχεις χαμηλότερη τιμή από αυτή.
Στο κινητό, γι' αυτά που σου παρέχουν, μια χαρά μου φαίνεται η τιμή, αλλά είναι προτιμότερο να σου απαντήσει κάποιος άλλος που γνωρίζει τι παίζει στα συμβόλαια κινητής αυτή την περίοδο.
Δεν είναι ευθύνη μόνο της Cosmote αυτή η παρωδία που συντελείται τα τελευταία χρόνια. Είναι ευθύνη όλων των παρόχων, που μας έχουν βάλει σ' αυτό το ψυχοφθόρο και παράλογο αλισβερίσι (γιατί όλοι το ίδιο κάνουν και όχι μόνο η Cosmote).
Επίσης, το ίδιο γίνεται και στην κινητή τηλεφωνία και, αν δεν κάνω λάθος, πρώτα ξεκίνησε από εκεί το τρελοκομείο της δήθεν φορητότητας και μετά έγινε "μόδα" παντού.
Από εκεί και πέρα, έχουμε κι εμείς τεράστια ευθύνη που συντηρείται αυτή η κατάσταση. Γιατί, ως κλασικοί Ελληνάρες που είμαστε, αντί να επιλέγουμε Φορητότητα και να την πηγαίνουμε μέχρι τέλους, ώστε να "τιμωρούμε" το σύστημα, μπας και κάποια στιγμή διορθωθεί, κάνουμε "μπλόφες" φορητότητας, ενώ μερικοί το έχουν αναγάγει ακόμα και σε "επάγγελμα" διεκδικώντας, μέσω πολλαπλών παζαριών ανάμεσα στους 2 υποψήφιους παρόχους, απίθανα προνόμια!
Δεν ήταν αγενής η κοπελιά. Την αλήθεια σου είπε. Μην ξεχνάς ότι είναι απλά μια υπάλληλος που είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει την στρατηγική και τα όρια που έχουν θεσπίσει στην εταιρεία της και είναι τα χέρια της δεμένα.
Στο τμήμα ανανέωσης συμβολαίου με το οποίο επικοινώνησες, πλέον έχουν γραμμή να δίνουν το Full Pack στα 22.07 και δεν πέφτουν πιο κάτω.
Αν ζητήσεις να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπής για να τερματίσεις το Cosmote Tv, λογικά θα σου το δώσουν στα 17.63 για άλλο ένα χρόνο.
Σ' εμένα τουλάχιστον το έδωσαν, αλλά επειδή δεν με ικανοποιούσε η τιμή του Double Play αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω την ύστατη λύση της φορτότητας για να πετύχω την καλύτερη δυνατή προσφορά συνολικά.
Εφόσον λοιπόν το ζητούμενο στην περίπτωσή σου είναι μόνο το δορυφορικό, λογικά με τη διακοπή και μόνο που θα ζητήσεις, θα είσαι οκ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Φυσικά και υπάρχουν προγράμματα που δίνουν ξεχωριστά 1500' προς κινητά και 1500' προς σταθερά και δεν είναι για τους ιδιώτες, αλλά τα επαγγελματικά.
Είχα το αντίστοιχο πρόγραμμα της Vodafone για 3 χρόνια (Vodafone Red 1 Επαγγελματικό) και το γνωρίζω από πρώτο χέρι.
Σύμφωνα με αυτά που σου έχουν πει, το πρόγραμμα φαίνεται να αντιστοιχεί κατά 90% στο "
COSMOTE Business Mobile προς Όλους 1.500", το οποίο κανονικά στοιχίζει 72.50' κι εσένα φαίνεται σου το δίνουν με έκπτωση ~55%.
Διαφέρει μόνο στο Internet, αφού εσένα σου δίνουν 2.5Gb, αντί για 2Gb που είναι κανονικά και φυσικά, δεν υπάρχουν ενδοαιτερικές κλήσεις ή τουλάχιστον δεν έχεις αναφέρει κάτι τέτοιο.