Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Ρε σεις τι απαράδεκτοι είναι αυτοι εδώ?
Μου ηρθε ξαφνικα ο λογαριασμος από 46 ευρω σε 60!
Εχω Cosmote TV, τηλεφωνο και internet 24ari
To Cosmote TV λοιπον παει από 17,63 στα 29,83 και τελικα το ποσο φτανει τα 60 ευρω.
Μου ειπανε ότι το συμβολαιο είναι μεν 24μηνο αλλα ενώ η τιμη για τηλεφωνο-internet παραμενει σταθερη για 24 μηνες για την TV αλλαζει...
Αποκλειεται αυτό να μου το ειχαν πει!
Πανε να βγαλουν την 2η χρονια ότι δωσανε την 1η!
ΚΛΕΦΤΕΣ

Προσοχη σε οσους κανουν νέο συμβολαιο μην τους την φερουν
Ειχε άλλος παρόμοιο θεμα?

Εγω με βλεπω προς ΝΟΒΑ παλι αναγκαστικα εκτος αν μου κανουν καμμια προσφορα πριν το κλεισιμο
σε εμενα απο οταν ξεκινησα πριν 2 χρονια να εχω και τα δυο .. το μεν ιντερνετ τηλ ηταν για 24 μηνες το ΟΤΕΤΒ για 12 μηνες
αν ριξεις μια ματια στο συμβολαιο που εχεις στα χερια σου..το ενα γραφει για 24 μηνη διαρκεια ..αλλα το οτε τβ μιλαει για 12 μηνο..
κυριως οταν μιλαμε για την προσφορα που ετρεχε τοτε των 10,90 που μετα εγινε 15.90 η 17.90 με τον φορο.. οσα εχουν ακομα αυτες τις τιμες ισχυουν σε 12 μηνο..
εμενα πχ ανανεωσα προχτες για 24 μηνες το ιντερνετ και τηλεφωνια το ιδιο σχεδον πακετο με 6ωρες κινητα με 30 ευρω ..
και το φλεβαρη που ληγει το 12μηνο του ΟΤΕΤΒ θα ανανεωσω για αλλους 12 στην ιδια τιμη..με τωρα
..σε ερωτηση που εκανα γιατι δεν το ανανεωνουμε ολο μαζι που να εχουν ιδια ημερομηνια ληξης .
.μου ειπαν ολοι απο διαφορα τηλεφωνηματα στο13888 οτι ειναι ανεξαρτητες υπηρεσιες και παρεχονται ξεχωριστα..απλα κατακαιρους βαζουν καποια σπεσιαλ προσφορα για περιορισμενο χρονικο διαστημα και κυριως σε συνδρομητες που ειναι σε αλλους παροχους για να τους δελεασουν να ερθουν ..

αρα παιζει να μην θυμαμαι εγω καλα...

Όπως και να χει 60 ευρω δεν τους δινω με τιποτα!

Ξερει κανεις αν υπαρχει πεναλτυ για οποιον φευγει?

Εμ, σίγουρα υπάρχει πέναλτι αν ενώ έχεις συμβόλαιο για σταθερό, internet κάνεις αίτηση φορητότητας. Πέναλτι δεν έχεις αν διακόψεις το OTE tv που φαίνεται να είναι πλέον εκτός συμβολαίου

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Εμ, σίγουρα υπάρχει πέναλτι αν ενώ έχεις συμβόλαιο για σταθερό, internet κάνεις αίτηση φορητότητας. Πέναλτι δεν έχεις αν διακόψεις το OTE tv που φαίνεται να είναι πλέον εκτός συμβολαίου

Ξερει καποιος το μέγεθος του πεναλτυ?

Νομίζω καθορίζεται με βάση τους υπολειπόμενους μήνες. Χτύπα τους ένα τηλέφωνο να ενημερωθείς. Ίσως έτσι τους βαρέσουν και καμπανάκια και σου κάνουν καμία προσφορά για το OTE tv

Πριν λίγες μέρες που πήρα για πέναλτι στο τηλ με είπε 108 ευρώ οπότε και αν το κόψω - αλλάξει εταιρία . Απλά ακόμα δεν βρήκα την κατάλληλη προσφορά για να το πάω σε άλλο πάροχο

Παρε ένα τηλεφωνο και ζητησε τους να διακοψεις μονο τον ΟΤΕ TV που δεν εχει πεναλτυ αφου η δεσμευση σου εχει ολοκληρωθει.
Το πιο πιθανο είναι να στο προσφερουν παλι με 12μηνο συμβολαιο στην τιμη που το ειχες

Καλημέρα σε όλους. Έχω 24άρι με 30 λεπτά κινητά που λήγει σήμερα και μου είπαν ότι μπορούν να το ανανεώσουν για 24 μήνες στην ίδια τιμή των 25 . Η τηλεόραση λήγει στις 25 του μήνα και μου είπαν από τα 17 το πάνε 22. Επειδή θέλω να τους πιέσω με την τηλεόραση με διακοπή για να μείνει 17, να κάνω ανανέωση του τηλεφώνου σήμερα ή λέτε να περιμένω λίγο πριν τις 25;

-Ιδια περίπτωση ! Κάνε διακοπή και στα δύο (απείλησε δηλ!) και θα πάρεις ΟΤΕτβ με 17+ και σταθερό με 21+

αυτη η πολιτηκη τους μου την δεινει ..ουτε για μικρα παιδακια ...αυτο δειχνει ποσο σεβασμο εχουν στους πελατες τους και ποσο
τους σεβοντε ....συγνωμη για το εκτος τοπικ θεμα ....να εισαι αναγκασμενος να κανεις φορητοτητα για να πετυχεις το αυτονοητο ...

χρονια πολλα σε ολα τα μελη

καλησπερα παιδια. σε 2 μερες ληγει το σταθερο 24ρι με 30' απεριορ.σταθερα και 200 λεπτα σε 2 καρτ\τα.στο 13888 μου ανανεωνουν το πακετο στα 25.10 αλλα χωρις τα κινητα.υπαρχει περιπτωση με φορητοτητα να το πετυχω η χλωμο το βλεπεται και να ανανεωσω?

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote

Τζαμπα γραφουμε φαινεται την εμπειρια μας εδω μεσα..."αδιαβαστοι" θα παμε!

εμενα με καλουνε τις τελευταιες μερες για να δωσω 10,98 τον μηνα για το φαμιλυ πακ 12 Μηνο....την μια φορα μου δωσανε εγκατασταση και εξοπλισμο δωρο και την αλλη φορα μονο τον εξοπλισμο και να πληρωσω λεει τον τεχνικο 50 ευρω..
η τιμη παντως online για φουλ πακ με δωρεαν ολα και δωρο τον σκληρο δισκο ειναι 25.10+ 1 μηνα για 24 μηνο...

Ειχα σημερα τηλ. απο το 13888 εχω σπιτι nova και μου εδωσαν σταθερα απεριοριστα 30 λεπτα κινητα 24 ιντερνετ στα 25,10 και οτε full pack με δωρο εγκατασταση και εξοπλισμο στα 17.65 για ενα χρονο και την δεχτηκα.

Έλειξε τέλος Νοε η 12μηνη δέσμευση για Ote TV full pack με 17 /μήνα περίπου και ξεκίνησε η αντίστοιχη χρέωση με τιμή καταλόγου (27 /μήνα περίπου). Να σημειώσω πως έχω μαζί τους 24μηνο τηλ + vdsl (άλλους 12 μήνες δηλαδή).
Μίλησα μαζί τους χθες και μου πρότειναν ως καλύτερη τιμή τα 22 /μήνα με το πρόσχημα πως τα 17 /μήνα που είχα δεν παίζουν σαν προσφορά πλέον.
Να πάρω το αρμόδιο τμήμα για άμεση διακοπή με (δική μου) προσδοκία να με καλέσουν για καλύτερη προσφορά από τα 22 ή δεν παίζει κάτι καλύτερο και να δεχτώ;

Τα φώτα σας...

Απ οτι βλεπω φετος δεν εχει προσφορα Χριστουγεννιατικη εκτος κι αν ειναι αυτο που διαφημιζουν με μια δωροεπιταγη που και αυτο απαραδεκτο ειναι διοτι λιγοι θα αγορασουν την Τν οποτε ακυρο για μενα . Απο το κακο στο χειροτο παει μου φαινεται σε λιγο καιρο αν παρει το πανω χερι για τα καλα βλεπω να το παει 30-35 τον μηνα για πελατες οτε και για μη πελατες 40+ . Φιλε Stivi 25,10 + 10% το τελος συνδρομιτικης παει στα 27.60 αν δεν κανω λαθος. Θαναση για μενα το 12μηνο δεν αξιζει για κανενα λογο διοτι ενα εχεις 2 χρονια σταθερο και ιντερνετ τοτε δεν χτυπας καλυτερη τιμη και ισως στο ανεβασουν. Αξιζει μονο σε περιπτωση αν σου δωσουν την ιδια τιμη και του χρονου.

Έλειξε τέλος Νοε η 12μηνη δέσμευση για Ote TV full pack με 17 /μήνα περίπου και ξεκίνησε η αντίστοιχη χρέωση με τιμή καταλόγου (27 /μήνα περίπου). Να σημειώσω πως έχω μαζί τους 24μηνο τηλ + vdsl (άλλους 12 μήνες δηλαδή).
Μίλησα μαζί τους χθες και μου πρότειναν ως καλύτερη τιμή τα 22 /μήνα με το πρόσχημα πως τα 17 /μήνα που είχα δεν παίζουν σαν προσφορά πλέον.
Να πάρω το αρμόδιο τμήμα για άμεση διακοπή με (δική μου) προσδοκία να με καλέσουν για καλύτερη προσφορά από τα 22 ή δεν παίζει κάτι καλύτερο και να δεχτώ;

Τα φώτα σας...

Εγώ φίλε μου έτσι έπραξα....(τηλ.στο τμήμα διακοπών και επιμονή στη διακοπή λόγω οικονομικών δυσκολιών)
και τελικά η προσφορά έπεσε στα 17 για ένα χρόνο.

Απ οτι βλεπω φετος δεν εχει προσφορα Χριστουγεννιατικη εκτος κι αν ειναι αυτο που διαφημιζουν με μια δωροεπιταγη που και αυτο απαραδεκτο ειναι διοτι λιγοι θα αγορασουν την Τν οποτε ακυρο για μενα . Απο το κακο στο χειροτο παει μου φαινεται σε λιγο καιρο αν παρει το πανω χερι για τα καλα βλεπω να το παει 30-35 τον μηνα για πελατες οτε και για μη πελατες 40+ . Φιλε Stivi 25,10 + 10% το τελος συνδρομιτικης παει στα 27.60 αν δεν κανω λαθος. Θαναση για μενα το 12μηνο δεν αξιζει για κανενα λογο διοτι ενα εχεις 2 χρονια σταθερο και ιντερνετ τοτε δεν χτυπας καλυτερη τιμη και ισως στο ανεβασουν. Αξιζει μονο σε περιπτωση αν σου δωσουν την ιδια τιμη και του χρονου.
Αν δεν με συμφέρει η τιμή κάνω μια διακοπή και τέλος. Δεν έχω να χάσω τίποτα.

Στάλθηκε από το MOBITAB7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

τα ιδια ειπαν και σε εμενα και σημερα που πηραν για να γινει οριστικα η ανανεωση μου ειπαν οτι το τηλεφωνο θα μεινει στα 25 αλλα η tv δεν γνεται τελικα να μειενει στα 22 και θα παει στα 27
τους ειπα απλα οτι θα κανω διακοπη και απλα μου ειπαν καλες γιορτες και εκλεισαν
τωαρ ειμαι στην αναμονη για 26 λεπτα για να κανω την διακοπη απλα απαραδεκτοι

Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ σε κινητή + σταθερή (COSMOTE FAMILY ONE).
Mου έκαναν πρόταση σήμερα για ΟΤΕ TV FAMILY PACK 12 με το τέλος συνδρομητικής. 12μηνη δέσμευση, διατηρηση του μηνιαίου κόστους 12 για όσους μήνες θέλω μετά τη λήξη του 12μηνου. Λόγω του FAMILY ONE έχω και ΤV ON THE GO.
Δωρεάν ο υβριδικός δέκτης (επιστρέφεται ότα διακόψω) και το πιάτο+LNB+καλώδιο (τα κρατάω όταν διακόψω). Εγκατάσταση με 5ετή εγγύηση με κόστος 50 .

Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για αθλητικά, κυρίως για ταινίες και ντοκυμαντέρ και έχω ήδη πλήρη δορυφορική εγκατάσταση με 4 δορυφόρους σε 4 σημεία (DiseQc). .

Αξίζει τον κόπο?