Προσφορά Cosmote TV

Δεν πρόλαβα το μικρο!Αυτό με το κατάστημα ισχύει γενικα?Μου φαίνεται ρισκο.Ένας φίλος με πολύ παζάρι και πολλα τηλεφωνα το πήρε 17 και κάτι για 1 χρόνο. Αλλά κάποια στιγμή ήταν σίγουρος ότι θα του προχωρούσαν τη διακοπή και ειχε μιλήσει με 3 υπαλλήλους.Αλλά ήταν αποφασισμένος να ρισκάρει ακόμα και να γίνει πραγματικά η διακοπή ,προκειμένου να πετύχει το 17αρι.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα παιδιά, είμαι συνδρομητής ote TV αρκετά χρονια χωρίς σταθερό ότε, είχα ξεκινήσει με 25 και τελευταία είχε φτάσει στα 38 περίπου.Ενταξει είχε ξεφύγει και σκέφτομουν τι να κάνω μιας και στην πραγματικότητα δεν ήθελα να το κόψω και πιο πολύ για τα αθλητικά. Έπεσα πάνω σε εσάς και έκανα αυτό που γράφετε, πήρα τηλ και μόλις το σήκωσαν λέω παρακαλώ το τμήμα διακοπής συμβολαίου, με συνδέουν και ήταν μία ευγενεστατη κοπέλα, παρακαλώ να μου κάνετε διακοπή συμβολαίου, γιατι; με λέει, λέω κοπέλα μου ξεκίνησα ξεκίνησα με 25 και έφτασε τα 37-38 είναι πολλά, με κάνανε και μία προσφορά από νόβα... Καταλαβαίνεις.. με λέει ναι καταλαβαινω... Αν είναι καθαρα οικονομικο τι θα λεγατε να σας δώσω 2 μήνες δωρεαν και μετά 27. κάτι τελική τιμη με φπα και τέλη συνδρομητικής. Όπως όμως ειπατε κατευθείαν διακοπη συμβολαίου και όχι δώστε μου κάποια προσφορά... Ευχαριστώ για της συμβουλες.

Έχω cinema pack και έχει λήξει το συμβόλαιο εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. το είχα πάρει σε τιμή καταλόγου (την οποία προφανώς έχω και τώρα). Το σταθερό μου δεν είναι cosmote.
Υπάρχει περίπτωση μόνο για tv να πάρω καμιά καλύτερη προσφορά από τον τιμοκατάλογο; (Μόνο tv, χωρίς να το συνδυάσω με σταθερό)

Γιατί δεν δοκιμάζεις το παραπάνω που έκανε ο συμφορουμίτης; Δήλωσε οικονομικό πρόβλημα και δες τι προσφορά θα σου κάνουν. Αυτή την κίνηση την έκαναν και άλλοι, ξέρω ότι έχει ρίσκο αλλά είναι και η πιο ενδεδειγμένη.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Έχω cinema pack και έχει λήξει το συμβόλαιο εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. το είχα πάρει σε τιμή καταλόγου (την οποία προφανώς έχω και τώρα). Το σταθερό μου δεν είναι cosmote.
Υπάρχει περίπτωση μόνο για tv να πάρω καμιά καλύτερη προσφορά από τον τιμοκατάλογο; (Μόνο tv, χωρίς να το συνδυάσω με σταθερό)
Μόνο με διακοπή αλλιώς τίποτα. Τους έχω πάρει 3 φορές τα ίδια τιμή καταλόγου δίνω 20 ευρώ cinema pack συν 3 το pvr. Αν τους πω για διακοπή μπορεί να με κάνουν προσφορά μπορεί και να το κόψουν όμως. Είναι 50-50

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μόνο με διακοπή αλλιώς τίποτα. Τους έχω πάρει 3 φορές τα ίδια τιμή καταλόγου δίνω 20 ευρώ cinema pack συν 3 το pvr. Αν τους πω για διακοπή μπορεί να με κάνουν προσφορά μπορεί και να το κόψουν όμως. Είναι 50-50

εμένα πάντως και με διακοπή η οποία και έγινε τελικά δεν μου έδιναν κάτω από 27 και στο τηλ με ίντερνετ 15 όποτε προχώρησα και σε μεταφορά του τηλ σε άλλο παροχο
να σημειώσω ότι ήμουν χρόνια πελάτης τους και απόλυτα συνεπείς στις πληρωμές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

εμένα πάντως και με διακοπή η οποία και έγινε τελικά δεν μου έδιναν κάτω από 27 και στο τηλ με ίντερνετ 15 όποτε προχώρησα και σε μεταφορά του τηλ σε άλλο παροχο
να σημειώσω ότι ήμουν χρόνια πελάτης τους και απόλυτα συνεπείς στις πληρωμές
Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς. Εγώ δίνω 60 το μήνα με τον νέο φορο που μπήκε στο τηλέφωνο με 50αρα και cinema pack. Έδινα 68 για 12 μήνες χωρίς τον φόρο και καλά που βρέθηκε κάποιος και με έκανε ανανέωση το συμβόλαιο με 10 ευρώ κάτω. Στο ote tv όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Οπότε έμεινε στα 23. Δεν μπορώ να πάω σε άλλο παροχο γιατί εδώ που είμαι μόνο ο ΟΤΕ έχει καλό ίντερνετ οι άλλοι μέχρι 4mb. Τουλάχιστον πιάνω 5.3mb στο κατέβασμα χαλάλι το double play. Αν κατέβαινε και κανα 5ευρω το ote tv κάτι θα γίνονταν αλλά δεν τους βλέπω πρόθυμους. Και να το κόψω δεν θέλω οπότε δεν ρισκάρω με διακοπή. Πολλά τα 60 το μήνα αλλά τουλάχιστον έχω καλό ίντερνετ και το ote tv το αξιοποιούμε στο 100% όπως και το cosmote GO στο κινητό.

Πως εξηγείται τελευταία να είναι τόσο απρόθυμοι να δώσουν καλύτερη προσφορά σε αίτημα διακοπής?Επειδή κι εγώ σκοπεύω να το κάνω σύντομα. Ποσο είναι τώρα με το νεο φορο το 3play τιμη καταλόγου σε παλιούς πελάτες?

Πως εξηγείται τελευταία να είναι τόσο απρόθυμοι να δώσουν καλύτερη προσφορά σε αίτημα διακοπής?Επειδή κι εγώ σκοπεύω να το κάνω σύντομα. Ποσο είναι τώρα με το νεο φορο το 3play τιμη καταλόγου σε παλιούς πελάτες?
Γιατί έχουν πολλούς πελάτες και δεν τους νοιάζει και πολύ. Ενώ στη νοβα κάνουν τιμές χώμα πραγματικά. Full pack είναι 28 ευρώ κοντά με το φόρο και 43 ευρώ η 50αρα ταχύτητα με 30 λεπτά κινητά. Πάνω από 70 δηλαδή.

Εγώ έχω την 50αρα στα 37 με το φόρο μαζί είναι λίγο πιο κάτω από την επίσημη τιμή καταλόγου το μήνα και cinema pack 20 ευρώ με το φόρο συν 3 ευρώ ο pvr δέκτης.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλησπερα σε ολους. Και εγω εν μεσω διαπραγματευσης με τον ΟΤΕ. Και εκει που δεν πεφτει κατω απο 27 με τπτ, βλεπεις στο επισημο σαιτ του ΟΤΕ αυτο : https://www.cosmote.gr/fixed/sl/203...ayoutId=1015&gclid=CIXiztD3xtECFY-ZGwodvgQLkg

25.10 για πελατες τηλεφωνιας ΟΤΕ, με δωρο εγκατασταση-1 μηνα τσαμπα ΚΑΙ σκληρο δισκο. Αυτο που κανουν δεν ειναι διαπραγματευση, ειναι αλητεια.Συμφερει δλδ να το κοψεις για ενα μηνα και να κανεις νεα συμφωνια για ΟΤΕtv απο την αρχη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλησπερα σε ολους. Και εγω εν μεσω διαπραγματευσης με τον ΟΤΕ. Και εκει που δεν πεφτει κατω απο 27 με τπτ, βλεπεις στο επισημο σαιτ του ΟΤΕ αυτο : https://www.cosmote.gr/fixed/sl/203...ayoutId=1015&gclid=CIXiztD3xtECFY-ZGwodvgQLkg

25.10 για πελατες τηλεφωνιας ΟΤΕ, με δωρο εγκατασταση-1 μηνα τσαμπα ΚΑΙ σκληρο δισκο. Αυτο που κανουν δεν ειναι διαπραγματευση, ειναι αλητεια.Συμφερει δλδ να το κοψεις για ενα μηνα και να κανεις νεα συμφωνια για ΟΤΕtv απο την αρχη...

Στα 27 είναι και αυτό το 25.10 είναι χωρίς τον φόρο τηλεόρασης.

Ειναι για ζητω οι τύποι πάντως. Λένε σε φίλο μου που πήραμε για προσφορά πρέπει να κόψετε το πακέτο να φέρετε πίσω τον δεκτη και μετά να κάνετε αίτηση για την νέα προσφορά με τον 1 μηνα δώρο και τον σκληρό. Απαράδεκτοι

Αδερφέ αν δε δοκιμασεις δεν θα μάθεις ποτέ, εμένα με κάνανε και πρόταση να μου το δώσουν 2 μήνες δωρεαν χωρίς συμφωνία για να το σκεφτώ, και μέσα στους 2 μήνες να τους απαντήσω αν δέχομαι. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν γιατί, πες παιδιά είναι καθαρα οικονομικο,δεν βγαίνω, και στο φινάλε αν δεις ότι δε γίνεται τιποτα παιξ'το σκεπτικός. Σε έχουν ανάγκη και δεν τους έχεις. Τι μπορεί να σε κανουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αδερφέ αν δε δοκιμασεις δεν θα μάθεις ποτέ, εμένα με κάνανε και πρόταση να μου το δώσουν 2 μήνες δωρεαν χωρίς συμφωνία για να το σκεφτώ, και μέσα στους 2 μήνες να τους απαντήσω αν δέχομαι. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν γιατί, πες παιδιά είναι καθαρα οικονομικο,δεν βγαίνω, και στο φινάλε αν δεις ότι δε γίνεται τιποτα παιξ'το σκεπτικός. Σε έχουν ανάγκη και δεν τους έχεις. Τι μπορεί να σε κανουν.

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από το 13888 για προσφορά για speed booster στα 100mb download με όριο τα 40gb. Με συν 10 ευρώ το μήνα. Τους λέω έχω 50αρα και μπορεί να κατεβάσω και 20gb τη μέρα οπότε δεν μου φτάνουν με τίποτα τα 40gb. Μα μου λένε θα έχετε καλύτερη ταχύτητα δεν θα κολλάει το ίντερνετ θα βλέπετε πιο γρήγορα YouTube video κτλ κτλ. Προφανώς και με την 50αρα όλα πάνε τραίνο. Τους λέω άκουσα για vectoring 100mb download και 50mb upload χωρίς 3g 4g κτλ αλλά δεν ανέφερε κάτι ίσως να μην ήξερε. Αυτό το όριο στα gb το οποίο κωστολογουνε πανάκριβα δεν το καταλαβαίνω. Βλεπω ote tv συνέχεια μόνο από εκεί πιάνω 200gb το μήνα. Αν βάλεις YouTube καμια ταινία σειρά που βλέπω πιάνουμε πολύ παραπάνω από τα 40gb. Δώστε 100mb download αλλά με απεριόριστα data όπως είναι τώρα η 50αρα και δίνω τα 10 ευρώ παραπάνω το μήνα. Δίνω 37 τώρα μόνο για 50αρα double play με 30 λεπτά κινητά.

Γελοίο όριο. Ούτε ένα παιχνίδι δεν μπορείς να κατεβάσεις. Αν έδιναν τουλάχιστον 1ΤΒ, όπως θα καθιερωθεί πλέον στις ΗΠΑ, θα το συζητάγαμε.
Πέρασα Windows στις 9/1 και μέχρι σήμερα έχω traffic 60+GB χωρίς να έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Το αν είναι γελοίο η όχι χαρακτηρισμός που δεν μου αρέσει να γράφεται στην κατηγορία μου και ελπίζω αυτό να εισακουστεί, είναι θέμα λοιπόν του κάθε παροχου που πληρώνει χιλιάδες ευρώ για να μπορέσεις να προσφέρει με την σειρά του και αυτός σε χιλιάδες συνδρομητές. Καλό είναι να λέμε τη θα θέλαμε εμείς σε μια ευνοϊκή περίσταση το θέμα είναι όμως σήμερα με της υποδομές που υπάρχουν και της αντίστοιχες δυνατότητες τη μπορεί να δοθεί.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την 50αρα μου μιας και τα 18gb την ώρα είναι 400gb τη μέρα σε κατέβασμα. Αλλά το να δίνουν 100mb με όριο τα 40gb και να δίνω και 10 ευρώ πανω στο πάγιο το θεωρώ πολύ λάθος. Δώστε απεριόριστο όπως με τα 50 στα 100 και να σας δώσω το παραπάνω 10αρικο.

@cmoustakas
Εχεις δίκιο στο ότι είναι ένα πακέτο που όποιος θέλει μπορεί να το δεχτεί, όποιος δε θέλει δεν το παίρνει. Από την άλλη όμως, αν υπάρχουν οι υποδομές ή τα λεφτά είναι θέμα του κάθε παρόχου και δε θα έπρεπε να απασχολούν τον τελικό καταναλωτή. Ας βγάλουν μικρότερα πακέτα που να δουλεύουν άψογα, από τα jack-of-all-trades-master-of-none (που λένε στο χωριό μου) πακέτα που δίνουν τώρα. Αυτά που προσφέρουν πρέπει να αξίζουν.
Πχ. το γνωστό πακέτο που έχω πάρει εγώ στα 44 παρ' όλο που είναι καλή προσφορά κατά τη γνώμη μου, ας μη ξεχνάμε ότι αυτά τα λεφτά είναι πλέον σχεδόν το 1/11 του βασικού μισθού. Είναι πολλά λεφτά για να συγχωρούμε πλέον τον κάθε πάροχο που αγωνίζεται για το καλό μας.

Last edited:

Γελοίο όριο. Ούτε ένα παιχνίδι δεν μπορείς να κατεβάσεις. Αν έδιναν τουλάχιστον 1ΤΒ, όπως θα καθιερωθεί πλέον στις ΗΠΑ, θα το συζητάγαμε.
Πέρασα Windows στις 9/1 και μέχρι σήμερα έχω traffic 60+GB χωρίς να έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο.
Εγώ τις τελευταίες μέρες επειδή έχω ξεκινήσει να ανανεώνω τις σειρές μου σε x265 έχω 2600gb σε 10 μέρες. Τους περισσότερους μήνες παίζω στα 200gb το μήνα αλλά που και που χρειάζεται όντως η 50αρα ταχύτητα σε γλιτώνει από πολλές ώρες ανοιχτού υπολογιστή.

Και δεν βάζω μέσα cosmote GO YouTube και bandwidth από τα κινητά Tablet.

Last edited:
Αυτή η υπηρεσία κατ εμέ έχει παρουσιαστεί πολύ λάθος. Σε VDSL σου είναι αχρείαστη, δεν υπάρχει εφαρμογή που να απαιτήσει πάνω από 50 mbps για να λειτουργήσει το booster ετός και εάν αναφερόμαστε σε κατέβασμα μεγάλων αρχείων κλπ που έχεις θέμα με το όριο. Εκεί που πραγματικά βοηθάει ωστόσο είναι στις ADSL συνδέσεις που σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν 2 συσκευές να βλέπουν Youtube μαζί σε 1080p. Αλλά και για αυτή τη χρήση, χρειάζεσαι ~100GB, που δεν πρόκειται να δοθεί από Mobile.

Αυτή η υπηρεσία κατ εμέ έχει παρουσιαστεί πολύ λάθος. Σε VDSL σου είναι αχρείαστη, δεν υπάρχει εφαρμογή που να απαιτήσει πάνω από 50 mbps για να λειτουργήσει το booster ετός και εάν αναφερόμαστε σε κατέβασμα μεγάλων αρχείων κλπ που έχεις θέμα με το όριο. Εκεί που πραγματικά βοηθάει ωστόσο είναι στις ADSL συνδέσεις που σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν 2 συσκευές να βλέπουν Youtube μαζί σε 1080p. Αλλά και για αυτή τη χρήση, χρειάζεσαι ~100GB, που δεν πρόκειται να δοθεί από Mobile.
Είναι φούσκα πιστεύω. Εδώ καλά καλά δεν έχω 3G στην περιοχή που είμαι θα με έδινε και 50mb πάνω ταχύτητα? Ας δώσουν 100αρα που είναι ακόμα σε πιλοτικό και ας αφήσουν τα booster με την όγκο χρέωση.