Προσφορά Cosmote TV

Εγώ είχα πάρει adsl 24, απεριόριστα σταθερά, 30' κινητά και full pack tv με δωρεάν εξοπλισμό και εγκατάσταση, στα 44 τελική τον μήνα. 24μηνη δέσμευση για Ίντερνετ & τηλέφωνο, 12μηνη για την τηλεόραση.
Τη βρίσκω αρκετά καλή. Είναι σαν της Nova, αλλά χωρίς τις 12 ώρες κινητά και δεν είναι "για πάντα" που σημαίνει ότι τουλάχιστον η τηλεόραση μετά το 12μηνο μάλλον θα αυξηθεί.

Όλο αυτό που λες το είχα στα 35 τον μήνα. Τότε με μια προσφορά που έτρεχε πρώτου γίνουν οι αυξήσεις και τα +5% του φόρου.

Tώρα δίνουν και μια δωροεπιταγή 30 για Γερμανό ή Cosmote shop ή μια Cosmote sim με δωρεάν 120' λεπτά κάθε μήνα. :tongue:

Έχω cinema pack (αορίστου εδώ και 2+ χρόνια). Για να εκμεταλλευτώ τη νέα προσφορά με τα 15,90 + φόρος, πρέπει να κάνω διακοπή και νέο συμβόλαιο από την αρχή, ή υπάρχει περίπτωση τηλεφωνικά να με εντάξουν στην προσφορά;
Δεν έχω σταθερό τηλέφωνο Cosmote.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα.

Αν και δεν αφορά τις υπηρεσίες COSMOTE TV αλλά μόνο τηλεφωνία / Ίντερνετ, ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μέχρι το Πάσχα λήγει η διετής σύμβαση που έχω με τον ΟΤΕ στα 24,90 τον χρόνο (τότε που είχαν γίνει οι προσφορές με 1 χρόνο TV στα 10.90). Θα ήθελα να ρωτήσω που πρέπει να απευθυνθώ και πως μπορεί να γίνει για να ανανεώσω τουλάχιστον στην τιμή που είμαι τώρα (Internet μέχρι 24 mbps, 30 λεπτά σε κινητά) και αν αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να φτάσω στο σημείο να κάνω αίτηση φορητότητας αλλού.

Να διευκρινήσω πως η τηλεόραση δεν έχει να κάνει σε τπτ με αυτό, δλδ να προστεθεί κάτι στην τηλεφωνία και να αφαιρεθεί από την TV γιατί έτι και αλλιώς έχω δημοσιογραφική συνδρομή.

Σας ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν η ερώτηση είναι άσχετη με το θέμα. Αν κάποιος Mod το κρίνει απαραίτητο, ας το αφαιρέσει.

Και τι μας νοιάζουν αυτές οι χρεώσεις, αφού οι περισσότεροι, για να μην πω όλοι, έχουμε απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά δωρεάν?

Πιστεύω είναι αρκετοί με 240 λεπτά προς σταθερά (και εγώ μέσα σε αυτους) . Και λογικά θα καταγγείλω τη σύμβαση να βάλω Νόβα καθώς είχα μια πολύ καλή προσφορά που ήτανε και για πάντα.
Ξέρει κανείς ποτε μπορούμε να την καταγγείλουμε τη σύμβαση;

Last edited:
Δεν μπορώ βλέπω να κάνω edit πάλι οπότε το γράφω σε αλλο ποστ. Μίλησα μόλις και με είπε και από τώρα μπορώ να καταγγείλω τη σύμβαση.
Αυτό με τον ΟΤΕ που έχεις συμβόλαιο και αλλάζει τις τιμές και σε λέει αν δεν σ'αρέσει φύγε είναι λίγο τραγικό. Ότι είχε κάνει και παλαιότερα με την tv

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Λεβεντες ξερετε την διαδικασια που χρειαζεται για καταγγελια συμβασης; επισης εχω μια απορια ,ειχα παρει προσφορα ΟΤΕ tv φουλ πακετο στα 19.90, αυτο επειδη ειχα μεταφερει την γραμμη σταθερου τηλεφωνου μου σε αυτους, αυτο θα αλλαξει μετα την καταγγελια συμβασης; υπαρχει περιπτωση να μου ανεβασουν το ΟΤΕ tv;

Εξαρτάται από τις ορέξεις τους εμένα στην αρχή με είπαν ότι το οτεtv το κρατάω υποχρεωτικά και την άλλη ότι καταργείται και αυτό επειδή είναι συνδυαστική προσφορά. Στην αρχή λέγανε ότι δεν έχουν γνώση για την ανακοίνωση μετά ότι κάνει 10 μέρες η διακοπή του προγράμματος ενώ αυτό γίνεται κανονικά άμεσα και στο τέλος ότι η καταγγελία σύμβασης γίνεται γραπτός στα καταστήματα.

Μαλιστα, ευχαριστω, δεν εχω θεμα αν το κοψουν και αυτο η οχι, το θεμα μου ειναι να μην γινει αυξηση συνδρομης

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

πάρε και ρώτα τους δυο τρεις φορές.. γιατί άλλα σου λένε τη μία άλλα την άλλη..

Μπορούμε να κάνουμε καταγγελία, ώστε να φύγουμε από τη δέσμευση που Έχουμε, και να πάμε τιμές τιμοκαταλογου? Ώστε να διεκδικήσουμε εκ νέου προσφορά, σαν νέοι πελάτες?

Μπορούμε να κάνουμε καταγγελία, ώστε να φύγουμε από τη δέσμευση που Έχουμε, και να πάμε τιμές τιμοκαταλογου? Ώστε να διεκδικήσουμε εκ νέου προσφορά, σαν νέοι πελάτες?

Προσωπικη εμπειρια απο αλλη εταιρια ,μολις ειχα κανει καταγγελια συμβασης και ειδαν οτι ζητα καποια αλλη εταιρια την γραμμη, μου εκαναν καλυτερη προσφορα για να παραμεινω ,για τον οτε δεν ξερω τι γινετε ,εγω προσωπικα δεν μενω αλλο στον οτε ,αυριο θα παρω προσφορες απο 3 εταιριες ,δεν εχω καποιο κερδος για να μεινω ,σε διαφορετικη περιπτωση θα καθομουνα στ αυγα μου ,αυτην την στιγμη την περιμενα αρκετο καιρο :drool1:

Για εξηγήστε μου ρε παιδιά αυτό με την αύξηση δεν το κατάλαβα δηλαδή εγώ έχω απεριόριστο και ο πατέρας μου νομίζω 240 δηλαδή θα ανεβαίνει η τιμή στον λογαριασμό του πατέρα μου η αν ξεπεράσει το όριο θα χρεώνεται με αυτές τις τιμές ? Έχει 1 χρόνο συμβόλαιο ακόμα αν του ανεβάσουν το μηνιαίο τότε τον στέλνω νοβα που θέλει κιόλας . Πάντως να σαι καλά Fakiri που το ποσταρεσ .

Θα έχεις μεγαλύτερη χρέωση αν ξεπεράσεις τα 240 λεπτά. Απλά από τον ΟΤΕ λένε πρέπει να σταματήσει το ίντερνετ και να έχω απλή γραμμή τηλεφώνου και μετά να με πάρει άλλος πάροχος Αλλιός θα χρεωθω το πέναλτι.
Ψάχνω σε κάποια σελιδα να δω αν ισχύει αυτό Αλλά δε βρίσκω. Σε αναζήτηση στο Google σε άλλους που βρήκα απευθύνθηκαν στον ΕΕΤΤ και έγινε κανονικά η μεταφορά Αλλά στον ΕΕΤΤ δεν απαντάνε

Παιδιά τα ίδια έκανε και η Wind. Αύξηση τιμών δηλαδή. Δεν ξέρω εάν το κάνουν όλες οι εταιρείες στην τελική.. Και απο οτι μου είπαν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν το γράφει στο συμβόλαιο! Εμείς έχουμε 1 μήνα απο την κοινοποίηση για καταγγελία σύμβασης...

Ειναι μια ευκαιρια φυγης για καποιον που δεν ειναι ευχαριστημενος

Ευχαριστώ φακιρι . Θα την βρεις την άκρη γιατί απ ότι νομίζω πάνε μαζί σαν συμβόλαιο όσοι έχουν TV δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί είναι ξεχωριστά . Στην τελική όμως θα το κάνουν όλοι μπορεί πιο αργά για να τραβήξουν πελάτες τώρα που ανέβασε ο ΟΤΕ. Ζητά μια καλή τιμή σε απεριόριστο και είσαι οκ αν είναι αυτός ο λόγος .