Προσφορά Cosmote TV

Το ειδα εκει αναφερει "COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack 24μηνη δέσμευση (Σεπτ.14)" (το οποιο ειναι και λαθος γιατι η δεσμευση εγινε το 15 και αλλο μηνα!αλλα και σωστο να ητανε-που δεν ειναι-δεν αναφερει συγκεκριμενη ημερομηνια που ληγει αλλα μονο γενικα τον μηνα)

Ειναι η γνωστή μέθοδος της ηχογραφημενης σύναψης σύμβαση, απλά από αυτή τη φορά σου στέλνουν και τα συμβόλαια.
Δε ξερω για ποιο λόγο, ίσως κάτι έγινε και τώρα απαιτείται αυτό.
Και σε μενα έτσι έγινε και τα στείλανε στο mail μετα απο κανενα 2ωρο του τηλεφωνήματος.
Το ειχα ποσταρει παλαιοτερα μα αντε να το βρω: ο λογος που απαιτειται ΕΓΓΡΑΦΗ δεσμευση ειναι γιατι το απαιτει αυτη η Ανεξαρτητη Αρχη ραδιοτηλεπικοινωνιων πωςλεγεται. Η ηχογραφημενη συνομιλιαΔΕΝ υπολογιζεται σε περιπτωση που θελησεις να διακοψεις προ ληξης συμβολαιου και πανε να σου φορτωσουν ...πεναλτι! Αλλωστε, οπως λενε στην αρχη " η επικοινωνια ηχογραφειται για λογους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ", αρα ΔΕΝ εχει καμια δεσμευση.

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Το ειχα ποσταρει παλαιοτερα μα αντε να το βρω: ο λογος που απαιτειται ΕΓΓΡΑΦΗ δεσμευση ειναι γιατι το απαιτει αυτη η Ανεξαρτητη Αρχη ραδιοτηλεπικοινωνιων πωςλεγεται. Η ηχογραφημενη συνομιλιαΔΕΝ υπολογιζεται σε περιπτωση που θελησεις να διακοψεις προ ληξης συμβολαιου και πανε να σου φορτωσουν ...πεναλτι! Αλλωστε, οπως λενε στην αρχη " η επικοινωνια ηχογραφειται για λογους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ", αρα ΔΕΝ εχει καμια δεσμευση.

Ναι αλλα αυτοί στελνουν τα συμβολαια, αλλα δε σου ζητουν να τα υπογραψεις και να τα στείλεις πίσω. Αρα δλδ στεκονται στο γεγονος οτι τα εχουν αποστείλει αρα και τα αποδεχεσαι ετσι?

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Έκανα ανανέωση σταθερό και ίντερνετ 31.65 το Μάιο.
Ήρθε ειδοποίηση ότι από αρχές Ιουνίου μέχρι αρχές Ιουλίου Ο λογαριασμός ήταν 41!Χωρίς να κάνω κλήσεις αλλού Πως γίνεται αυτό ?

Χωρις υπογραφη σε φυσικο στοιχειο ΔΕΝ ισχυει τιποτα, νομος εφα!

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Έκανα ανανέωση σταθερό και ίντερνετ 31.65 το Μάιο.
Ήρθε ειδοποίηση ότι από αρχές Ιουνίου μέχρι αρχές Ιουλίου Ο λογαριασμός ήταν 41!Χωρίς να κάνω κλήσεις αλλού Πως γίνεται αυτό ?
Έβγαλα άκρη μετά από αρκετή ώρα αναμονής.Πάντως ο υπολογιστής της υπαλλήλου θέλει φορματ,η σελίδα μου δεν άνοιγε εύκολο 😊

Χωρις υπογραφη σε φυσικο στοιχειο ΔΕΝ ισχυει τιποτα, νομος εφα!

Αδερφέ, εδώ και χρόνια εγώ αλλά και οι γονείς μου, συγγενείς φίλοι , τα συμβόλαια αυτά τα κάναμε τηλεφωνικά!
Δεν αντιλέγω αυτό που λες μιας και κάτι θα ξέρεις, αλλά το σίγουρο είναι πως και το τηλεφωνικό συμβόλαιο έχει ακριβώς την ίδια ισχύ με το γραπτό.

Μου λήγει και μένα το Cosmote τον άλλο μήνα και με πήραν τηλέφωνο προχθές και μου είπαν σαν προσφορά τα 22 ευρώ (full pack).
(Τόσα έδινα και τώρα από παλαιότερη προσφορά)
Απλά τους είπα να μου δώσουν μια μέρα διορία για να το σκεφτώ.
Έριξα εννοείτε μια ματιά κατευθείαν στο site αυτό μιας και είστε γατόνια μερικοί στις προσφορές και βοηθάτε πολύ κόσμο.
Είδα πως παίζει 2μηνο δωρεάν στα 22 ευρώ και εννοείτε σήμερα που με πήραν τους είπα πως τα θέλω και γω! Δεν είμαστε μ!@λ@κες οι υπόλοιποι και να τα δίνουν επιλεκτικά σε λίγους μόνο. Μου είπε η κοπελιά πως δεν το έχει ξανακούσει αυτό (κλασική απάντηση) και ότι θα ρωτήσει και θα με πάρει ξανά.

Με κάλεσαν πρίν λίγο από το 13888. Μου έδωσαν σταθερό και ίντερνετ στα 22 και κάτι ψιλά και 15ευρώ full pack Του οτε tv.

Ναι 15 φοβερή τιμή άσχετα αν εμένα δεν με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση να πάω ΟΤΕ.Με ρώτησε σε ποιά εταιρεία είμαι και τής είπα NOVA Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο στην τιμή της προσφοράς.

7. Αποδέχθηκα τηλεφωνικά να γίνω συνδρομητής σε εταιρία, αλλά δεν έχω
λάβει την προσφορά ούτε τους όρους της σύμβασης. Μπορώ να διακόψω
τη συνεργασία;
Η σύναψη σύμβασης τηλεφωνικά και γενικότερα «από απόσταση» είναι άκυρη υπέρ σας,
εάν δεν λάβετε σε εύλογο χρόνο από την ημερομηνία σύναψής της (π.χ. από την τηλεφω-
νική συνομιλία) αντίγραφο των όρων της, καθώς και το έντυπο δήλωσης υπαναχώρησης
(βλ. και Ερ. 6).
Δεσμεύεστε με την προσφορά που δεχθήκατε τηλεφωνικώς μόνον εφόσον την υπογράψετε ή
στείλετε τη γραπτή συγκατάθεσή σας. Εάν αυτό δεν ισχύει, μπορείτε να διακόψετε τη συνεργα-
σία αζημίως ενημερώνοντας εγγράφως την εταιρία.

Που το λεει αυτο; εδω
https://www.google.gr/url?sa=t&sour...ggtMAE&usg=AFQjCNGXgEft-a_kfdYZkXXgohI-u4-Ehw
Αν δεν βγαινει, γκουγκλαρετε ως "διακοπη συμβολαιου με ΟΤΕ" και θα βρειτε το site της ΕΕΤΤ με το pdf

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Ναι 15 φοβερή τιμή άσχετα αν εμένα δεν με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση να πάω ΟΤΕ.Με ρώτησε σε ποιά εταιρεία είμαι και τής είπα NOVA Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο στην τιμή της προσφοράς.

Το επιβεβαιώνω κ εγώ 15 για full pack

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ωραίος evam7, ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες..

Όσο για τα 15 ευρώ, προφανώς η προσφορά αφορά όσους είναι στη νόβα ή έστω δεν έχουν καθόλου συνδρομητική και σε δελεάζουν για να σε τυλίξουν στον οτε! :p

Με κάλεσαν πρίν λίγο από το 13888. Μου έδωσαν σταθερό και ίντερνετ στα 22 και κάτι ψιλά και 15ευρώ full pack Του οτε tv.

Συγκεκριμένα ποιο πακέτο για σταθερό και ίντερνετ σου πρότειναν;

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Έβγαλα άκρη μετά από αρκετή ώρα αναμονής.Πάντως ο υπολογιστής της υπαλλήλου θέλει φορματ,η σελίδα μου δεν άνοιγε εύκολο 😊

Τι έγινε δεν είχαν ενημερώσει το σύστημα τους για την ανανέωση και σε χρέωσαν με τιμή καταλόγου;

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με την φορητότητα αριθμών?
Μόλις τους ρώτησα αν γίνετε κάτι καλύτερο αν πάω από την βόντα σε αυτούς (και ακόμα έναν αριθμό επιπλέον της γυναίκας) και μου είπαν πως πρώτη φορά το ακούνε αυτό. Απλά διάβασα πριν λίγες σελίδες που με φορητότητα δίνουν 2 μήνες δωρεάν + 80 ευρώ δωροεπιταγή από Γερμανό. Μου είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμιά περίπτωση!

Εγώ έχω το family pack, στα 11 . Τώρα είδα στον λογαριασμό που εκδόθηκε , ότι 15-9-2017 θα υπάρχει αύξηση , και θα πάει στα 11.99 .
Για κοιτάξτε εσείς που έχετε αλλά πακέτα, sport ή full, μήπως έχετε αύξηση από 15-9-2017?
Παιδιά το έγραψα πριν από 2 μέρες. Διάβασα και σε άλλον αύξηση από 15-9. Μόλις εκδοθεί ο λογαριασμός κοιτάξτε κατω-κατω, ευκαιρία να διακόψει οποίος επιθυμει.