Προσφορά Cosmote TV

Μάλλον όχι. Μήπως είπαν cinema pack;

Και εγω δεχτηκα προσφορα στα 15 Ευρώ για full package, μαζί με double play cosmote στα 22 Ευρω (260+30 λεπτα στα σταθερα & κινητα αντίστοιχα).

Επιπλεον λόγω του ότι ειμαι στη CYTA, μου δίνουν 30 Ευρώ δωροεπιταγη για Γερμανο, και μια SIM με νεο αριθμό στη COSMOTE, με μηνιαια δωρεάν φόρτωση των 10 Ευρώ για 12 μήνες.

Σκέτο Full package COSMOTE TV στα 22 Ευρώ για 1 χρόνο συμβόλαιο.

Δεν σκοπεύω να φύγω απο CYTA για να πληρώσω την ποινή των 70 Ευρώ, αν και μου είπαν απο την COSMOTE ότι αν επιμείνει η CYTA μπορουν να ανεβάσουν την προσφορά.

Γίνεται αντιληπτό ότι αποτελεί πρωτεραιότητα για την COSMOTE το κυνηγί στοχευμένων πελατών,που βρίσκονται σε άλλες εταιρείες.

Οχι full pack. Βέβαια η προσφορά ήταν και για σταθερό και ίντερνετ. Αν θυμάμαι καλά μου είπε σταθερό με απεριόριστα σταθερά, 30 λεπτά προς κινητά + 6ωρες δώρο=6,5 ώρες προς κινητά. 24 ίντερνετ. 30%έκπτωση στο πάγιο του κινητού. 1000λεπτα δωρεάν για κλήσεις από σταθερο στο κινητό μου και το αντίστροφο. Και τέλος ίντερνετ απεριόριστο εκτός σπιτιού. 15 το full pack του ότε και τα υπόλοιπα νομίζω στα 27 επειδή ήμουν εκτός σπιτιού όταν με πήρε θα με καλέσει αύριο και θα τα σημειώσω αναλυτικά.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Μην Μπείς καν στη διαδικασία να ζητήσεις προσφορά, δεν έχει τη δυνατότητα η τηλεφωνήτρια. Ζητάς διακοπή γιά οικονομικούς λόγους και θα σε πάρουν από το κατάλληλο τμήμα γιά προσφορά. Είμαι ίδια περίπτωση με σένα κι ανανέωσα με 22 γιά ένα χρόνο.

Ξέχασα να πω ότι πριν 2 χρόνια, όταν πήρα το 13888 μου είπε θα σας συνδέσω με το τμήμα διακοπών και μετά από αναμονή 10 λεπτών το σήκωσε άλλη κοπέλα όπου και μου έκανε την προσφορα.

Οχι full pack. Βέβαια η προσφορά ήταν και για σταθερό και ίντερνετ. Αν θυμάμαι καλά μου είπε σταθερό με απεριόριστα σταθερά, 30 λεπτά προς κινητά + 6ωρες δώρο=6,5 ώρες προς κινητά. 24 ίντερνετ. 30%έκπτωση στο πάγιο του κινητού. 1000λεπτα δωρεάν για κλήσεις από σταθερο στο κινητό μου και το αντίστροφο. Και τέλος ίντερνετ απεριόριστο εκτός σπιτιού. 15 το full pack του ότε και τα υπόλοιπα νομίζω στα 27 επειδή ήμουν εκτός σπιτιού όταν με πήρε θα με καλέσει αύριο και θα τα σημειώσω αναλυτικά.

Έχει ακουστεί η προσφορά με τα 15 όταν είναι από φορητότητα μόνο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Ξέχασα να πω ότι πριν 2 χρόνια, όταν πήρα το 13888 μου είπε θα σας συνδέσω με το τμήμα διακοπών και μετά από αναμονή 10 λεπτών το σήκωσε άλλη κοπέλα όπου και μου έκανε την προσφορα.
Τώρα δεν υπάρχει δυνατότητα να σε συνδέσουν λένε.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω οικογενειακό πακέτο στην cosmote και με πήραν σήμερα για προσφορά cosmote tv full pack στα 15 ευρώ! Παίζει κάτι τέτοιο?

Στην προσφορα για ανανεωση που μου εκαναν μου εδωσαν 2 επιλογες :
- Full pack στα 15 ευρω για ενα χρονο (δεν μπορω να θυμηθω αν ηταν μεσα το τελοσ συνδρομητικης)
- Full pack στα 22 ευρω τιμη για 2 χρονια με το τελος συνδρομητικης

Αρα λογικα ισχυει η τιμη που σου ειπαν για 1 χρονο δεσμευση.
Επελεξα το 2ο γιατι και η προσφορα για το Double P24 Medium ηταν για 2 χρονια οποτε ηθελα σταθερη τιμη και για την τηλεοραση για 24 μηνες

Ανανεωση στο φουλ ΤΒ για 17,90 (όσο το έχω τώρα ) παιζει ή η χαμηλότερη τιμή είναι 22?

Και εμένα για 1 χρόνο ήταν το φουλ καπ τβ ενώ το σταθερό και το ίντερνετ για 2 χρόνια. Λογικά στον 1 χρόνο που θα λήξει το συμβόλαιο θα μου κάνουν νέα προσφορά.

Τελικά η προσφορά έχει ως εξής. ΟΤΕ tv full pack στα 15 για ένα χρόνο.

Σταθερό τηλέφωνο με απεριόριστα σταθερά, 6,5 ώρες δωρεάν προς κινητά 24αρι ίντερνετ και 35%έκπτωση στο κινητό 26,36 για 2 χρόνια.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Σταθερό τηλέφωνο με απεριόριστα σταθερά, 6,5 ώρες δωρεάν προς κινητά 24αρι ίντερνετ και 35%έκπτωση στο κινητό 26,36 για 2 χρόνια.

Συνδρομητής της Nova είσαι και σε πήραν από τον Οτε και σου έκαναν αυτή τη προσφορά για να πας οτε;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Συνδρομητής της Nova είσαι και σε πήραν από τον Οτε και σου έκαναν αυτή τη προσφορά για να πας οτε;
Ναι φίλε μου!

Αυτή μάλιστα, είναι εξαιρετική προσφορά!

καλημερα σαν νεος πελατης της cosmote tv ωφειλω να ομολογησω οτι ειναι εξαιρετικη για μενα προσωπικα προσφορα στα 21 ευρω στο πακετο με τα αθλητικα.Εγω το βλεπω βεβαια διαφορετικα και υπολογιζω:4 επισκεψεις στην καφετερια επι 2 μπυρες μινιμουμ=24 ευρω περιπου :grandpa:

καλημερα σαν νεος πελατης της cosmote tv ωφειλω να ομολογησω οτι ειναι εξαιρετικη για μενα προσωπικα προσφορα στα 21 ευρω στο πακετο με τα αθλητικα.Εγω το βλεπω βεβαια διαφορετικα και υπολογιζω:4 επισκεψεις στην καφετερια επι 2 μπυρες μινιμουμ=24 ευρω περιπου :grandpa:
Και οι επισκέψεις σε μέρες champions league μπορεί να είναι πιό πολλές. Σωστός.

Δεν υπαρχει προσφορα 19.90 στο σαιτ του οτε για το αθλητικο πακετο?
Υπάρχει,αλλά λέει:
Διευκρινίσεις

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%, δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν. 4389/2016.*
Η Εκμίσθωση Εξοπλισμού δεν υπόκειται σε Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης.

Καλησπέρα, ήθελα να κάνω μία ερώτηση εάν κάποιος γνωρίζει.

Έχω συμβόλαιο με Forthnet που λήγει σε 6 μήνες περίπου. Σήμερα με πήραν τηλ από ΟΤΕ για μία καλή προσφορά αλλά το βασικό δεν ήταν το κόστος άλλα σε αντίθεση με την Forthnet ο ΟΤΕ προσφέρει VDSL στην περιοχή μου.

Αυτό που με απασχολεί είναι το pentalty από την Forthnet επειδή δεν έχει λήξει το συμβόλαιο μου. Από τον ΟΤΕ που μου έκαναν την προσφορά μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να το πληρώσω το penalty παρά μόνο εάν επιστρέψω κάποια στιγμή στην Forthnet.

Ξέρει κάποιος με σιγουριά ότι ισχύει αυτό που μου είπαν ή ήταν μόνο για να μου πουλήσουν. Μην έχω τίποτα τρεχάματα με τόκους κλπ.

Ευχαριστώ

Από οποιονδήποτε πάροχο και εάν ακούτε ότι το penalty μπορείς να το αποφύγεις είναι παράτυπο. Επί της ουσίας ισχύει αυτό που σου λένε εάν η άλλη εταιρία δεν αρχίσει να σου στέλνει εξώδικα, εισπρακτικές ή απαιτήσει νομικά το ποσό. Επειδή δεν το κάνουν σχεδόν ποτέ για αυτά τα μικροποσά δεν σημαίνει ότι δεν είναι και παράτυπο.

Ρωτά τους αν φύγεις και από αυτούς νωρίτερα αν μπορείς να μην πληρώσεις το πέναλτι και σε αυτούς να δεις αν ισχύουν τα ίδια

μια ερωτηση εαν καποιος γνωριζει στην προσφορα που εχει δωρεαν κεραια και εγκατασταση το καλωδιο το πληρωνω εγω?