Απίστευτο τιμή ε ; Κι όμως. 17.
Με on demand?
Το family ή το family+?
Με on demand?
Το family ή το family+?
κατσε φιλε γιατι τα ματια μου κατι επαθανεισαι στον ΟΤΕ τωρα ε ? και πηγες Νοβα και εκανες αιτηση ? η απλα τους ειπες οτι θα σταματησεις την τηλεόραση ?
και σου προτειναν το πακετο απο την νοβα το family+ που εχει 32 ευρω στα 17 ? καταρχην εισαι Αθηνα η σε άλλη περιοχη ?
Σε καταστημα πηγες ? μεσω τηλεφωνου ? πρεπει να μας κανεις σεμιναριο παζαριων ..πες τα ΟΛΑ θελω και εγω όπως και αλλα παιδια υποθετω
Την προσφορά του fixxer έκαναν και σε εμένα Αλλά έχω πολύ καιρό ακόμα δέσμευση με Νόβα και δεν το σκέφτομαι καν. Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι που με παροτρύνουν ότι δεν είναι απαραίτητο να πληρώσω το πέναλτι.
Τότε που έλεγα καμιά καλύτερη τιμη δεν έδιναν τώρα... Όχι τίποτα άλλο το ίντερνετ του ΟΤΕ ήτανε ποιο καλό και σταθερό
Να τα ξαναγράψω αναλυτικά. Η υπόθεση αφορά πολύ κοντινό μου πρόσωπο. Ηταν συνδρομητής nova σταθερής (24adsl απεριόριστα σταθερά και 12 ώρες κινητά) και εχει συμβόλαιο κινητό cosmote. Τον κάλεσαν απο την cosmote και όπως έχω γράψει πιο πάνω του δώσανε προσφορά 24adsl δωρεάν σταθερο και 2 ώρες κινητά και full pack cosmote ΤV και *έκπτωση στο κινητό, σύνολο 38 ευρώ. Και σήμερα τον κάλεσε η nova και του αντιπρότεινε τα 17. Δε νομίζω να το δέχτηκε και προχώρησε στη φορητότητα σε cosmote.
*δεν ξερω τί συμβόλαιο πληρώνει στο κινητό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.