Προσφορά Cosmote TV

Απίστευτο τιμή ε ; Κι όμως. 17.

κατσε φιλε γιατι τα ματια μου κατι επαθαν :) εισαι στον ΟΤΕ τωρα ε ? και πηγες Νοβα και εκανες αιτηση ? η απλα τους ειπες οτι θα σταματησεις την τηλεόραση ?
και σου προτειναν το πακετο απο την νοβα το family+ που εχει 32 ευρω στα 17 ? καταρχην εισαι Αθηνα η σε άλλη περιοχη ?
Σε καταστημα πηγες ? μεσω τηλεφωνου ? πρεπει να μας κανεις σεμιναριο παζαριων ..πες τα ΟΛΑ θελω και εγω όπως και αλλα παιδια υποθετω

κατσε φιλε γιατι τα ματια μου κατι επαθαν :) εισαι στον ΟΤΕ τωρα ε ? και πηγες Νοβα και εκανες αιτηση ? η απλα τους ειπες οτι θα σταματησεις την τηλεόραση ?
και σου προτειναν το πακετο απο την νοβα το family+ που εχει 32 ευρω στα 17 ? καταρχην εισαι Αθηνα η σε άλλη περιοχη ?
Σε καταστημα πηγες ? μεσω τηλεφωνου ? πρεπει να μας κανεις σεμιναριο παζαριων ..πες τα ΟΛΑ θελω και εγω όπως και αλλα παιδια υποθετω

Να τα ξαναγράψω αναλυτικά. Η υπόθεση αφορά πολύ κοντινό μου πρόσωπο. Ηταν συνδρομητής nova σταθερής (24adsl απεριόριστα σταθερά και 12 ώρες κινητά) και εχει συμβόλαιο κινητό cosmote. Τον κάλεσαν απο την cosmote και όπως έχω γράψει πιο πάνω του δώσανε προσφορά 24adsl δωρεάν σταθερο και 2 ώρες κινητά και full pack cosmote ΤV και *έκπτωση στο κινητό, σύνολο 38 ευρώ. Και σήμερα τον κάλεσε η nova και του αντιπρότεινε τα 17. Δε νομίζω να το δέχτηκε και προχώρησε στη φορητότητα σε cosmote.

*δεν ξερω τί συμβόλαιο πληρώνει στο κινητό

Last edited:
Εγώ πάντως δίνω 62ε/μηνα πλέον 63ε/μηνα για 250 λεπτά σε σταθερά + 30 λεπτά κινητά, 24αρι ( ο Θεός να το κάνει) ίντερνετ / full pack tv + pvr + φόρους.
Ολα μαζι στα 63ε ανα μηνα πλέον.
Είμαι εδώ και 9 μήνες χωρίς συμβόλαιο.

Και που θελαν να με κάνουν ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια το κέρδος μου ήταν 5 ευρώ.
Οπότε λέω να παν να γ...... Και μέχρι να μου την βαρέσει και να τα κόψω όλα.
Χεχε!
Τώρα εσείς πως καταφέρνετε τέτοιες προσφορές δεν ξέρω.
Εννοείται δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με δήθεν φορητοτητες γιατί τα θεωρώ ταλαιπωρία....

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ταλαιπωρία η φορητότητα αλλά μόνο έτσι πετυχαίνεις τις καλύτερες προσφορές.Εγώ πέτυχα καλύτερη προσφορά με υπονοούμενο για διακοπή. Σε 2 χρόνια πάλι θα έχω τον ίδιο πονοκέφαλο. Κι ομως διαβαζω ακομα το νημα.Πως θα κανω block σ αυτό? !

Μην φοβάστε τις φορητότητας Μόνο με φορητότητα παίρνετε καλες τιμές...εγώ που την έκανα κέρδισα -11 ευρώ για ίντερνετ vdsl50 και επί πλέον 2,5 ώρες σε κινητά και 120 λεπτά σε διεθνή.....έκπτωση σε κινητό 30% που μεταφράζετε σε -7 ευρώ και 200 λεπτά επιπλεον....σε ένα άλλο κινητό +600 mb ...δωροεπιταγη 70 ευρώ... 2 μήνες on demand μέχρι 10 ευρώ, δωρεάν ...μόνο στην τβ μου το ανεβάσανε στα 22 από 17,90 που το είχα, αλλά με τους 2 πρώτους μήνες στα 15....
Συνολικά για ένα χρόνο εξοικονομω 132 ευρώ από τηλέφωνο+ιντερνέτ. .. ..72 από το κινητό...συν τα επι πλεον λεπτά και mb....και στο ΤΒ χάνω 36 ευρώ....στη σουμα κέρδος 240 με την δωροεπιταγη..
Και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου με την φορητότητα. Αντίθετα και η εταιρία προς την οποία ήταν η φορητότητα επανέρχονταν με καλύτερες προσφορές....3-4 μέρες κράτησε αυτό το πάνε έλα με απανωτά τηλεφωνηματα και από τις 2 εταιρίες.. μέχρι που κατεληξα στον ΟΤΕ και όλα καλά..

Λοιπον μου εκαναν κι μενα την γνωστη προσφορα 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα αστικα υπεραστικα +30 λεπτα κινητα +120 λεπτα επιπλεον σε κινητα το ειχαν προσφορα εκεινη τη μερα μου ειπαν στα 23,63 για 24 μηνες, με 15 full pack Cosmote TV με δωρεαν αποκωδικοποιητη, ρουτερ που κανει και για vdsl και δωρεαν εγκατασταση για 12 μηνες κι αν θελω μετα το περας του 12μηνου το ανανεωνουν με την ιδια τιμη...

Επισης -15% στον λογαριασμο του κινητου μου και δωρο 1GB δεδομενων καθε μηνα...

Ρητρα για να φυγω απο Forthnet στα 54,34
Το μονο προβλημα ειναι η ρητρα που το θεωρω γα...τικα λεφτα, πανω κατω +/- 2 θα μου βγαινει η διαφορα το μηνα σε σχεση με αυτα που πληρωνω τωρα αλλα οι υπηρεσιες ειναι καλυτερες απο αυτες που εχω στην Forthnet...
Το κερδος επισης ειναι οτι θα αλλαξω το ρουτερ που το εχω καπου 8 χρονια, ναι μεν πολυ καλο αλλα παλιας τεχνολογιας adsl...

Last edited:
Εγω ειχα full cosmotetv, 24αρι adsl 200' σταθερα 30"κινητα στα 38,5. Τωρα μου λενε 27 το dp και 22 το ful cosmotetv δηλαδη 49, καπου 25%. Αυξηση. Οποτε μιλησα με cyta και μου δινει dp 24ari χωρις κατι στο τηλεφωνο (που αλλωστε δεν εχω καν συσκευη) στα 17,5ε. Αν μου δωσουν το cosmotetv στα 22ε ωστε να ειμαι παλι στα 39ε τοτε θα το κρατησω.
Λετε να μου κανει αντιπροταση για ολα η cosmote;

Σήμερα μου έκαναν προσφορά να φύγω από double play vdsl στη βονταφον και να έρθω στη κοσμοτε. Το double play vdsl 50mbit μου το δίνουν στα 32 από τα 31.5 που πληρώνω στη Vodafone, μου προσφέρουν για τα 2 κινητά μου το προγραμμα XL στα 26.5 τον κάθε αριθμό για συμβόλαιο 2 χρόνια. Το COSMOTE tv full pack για 1 έτος συμβόλαιο στα 15 τους 2 πρώτους μήνες, έπειτα στα 22 .

Sent from my iPad using Tapatalk

Την προσφορά του fixxer έκαναν και σε εμένα Αλλά έχω πολύ καιρό ακόμα δέσμευση με Νόβα και δεν το σκέφτομαι καν. Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι που με παροτρύνουν ότι δεν είναι απαραίτητο να πληρώσω το πέναλτι.
Τότε που έλεγα καμιά καλύτερη τιμη δεν έδιναν τώρα... Όχι τίποτα άλλο το ίντερνετ του ΟΤΕ ήτανε ποιο καλό και σταθερό

Την προσφορά του fixxer έκαναν και σε εμένα Αλλά έχω πολύ καιρό ακόμα δέσμευση με Νόβα και δεν το σκέφτομαι καν. Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι που με παροτρύνουν ότι δεν είναι απαραίτητο να πληρώσω το πέναλτι.
Τότε που έλεγα καμιά καλύτερη τιμη δεν έδιναν τώρα... Όχι τίποτα άλλο το ίντερνετ του ΟΤΕ ήτανε ποιο καλό και σταθερό

δηλαδή τι ακριβώς σου λένε; ότι δεν θα το πληρώσεις;

Ότι δεν είναι απαραίτητο να πληρώσω είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω μόνο όσο μου παρεχαν υπηρεσίες και δεν μπορεί να διεκδικήσει η άλλη εταιρία τα χρήματα και μόνο αν θέλω να ξαναπάω στην άλλη εταιρία θα πρέπει να πληρώσω και λογικά τότε θα μου τα χαρίσουν για να παω η ή θα με κάνουν διακανονισμό η μείωση.
Αυτό λέει ακούμε κάθε μέρα από τόσους πελάτες που έρχονται σε εμάς.....

Και σε εμένα αυτά μου λένε.Αλλά άμα αρχίσουν τα τηλέφωνα από εισπρακτικές,δικηγόρους κλπ αυτή θα βγάλουν την ουρά τούς από έξω.Όταν την ρώτησα οπότε άμα σπάσω το συμβόλαιο και με σας στο μέλλων δεν υπάρχει πρόβλημα δεν μπορούσε να μου απαντήσει σε τίποτα.Απαράδεκτες πρακτικές.

ακριβος το ιδιο ειπα και εγω , μαλιστα εμενα με επερναν τηλεφωνο απο τον νοβα για χρεως που δεν εκανα δεκτο και που τελικα μετα που το εψαξαν ειδαν οτι ειχα δικιο.
Ομως το τηλεφωνο χτυπαγε καθε μερα

ειχαν αδικο και ειχα δικιο , ζητησα να βρουνε στοιχεια και να μου στειλουν και μετα απο σουρτα φερτα 2 μηνες καταληξαμε οτι δεν ειχα πραγματικα υπολοιπο αφησει και ειχαν κανει λαθος ... το τηλεφωνο ομως χτυπαγε απο την εταιρια για τα δηθεν χρωστουμενα

παιδια ερωτηση: για ανανεωση στον ΟΤΕ μετα απο 2 χρονια συμβολαιο ποια ειναι η καλυτερη τιμη που εχει προταθει για ανανεωση ακομα 2 χρονια ?
απο 44 που ειμαι τωρα μου ειχαν πει θα παω 49 αλλα οταν δηλωσα προθεση να διακοψω την τηλεοραση με πηραν απο τον οτε απο ενα ειδικο τμημα και μου ειπαν να παραμεινω στα 43 ευρω τελικη τιμη με φορους ... εχει καποιος τωρα προσφατα παρει κατι καλυτερο ? σημερα λιγει το τηλεφωνο ιντερνετ και σε 2 μερες η τηλεοραση στο πακετο που εχω

Last edited:
Να τα ξαναγράψω αναλυτικά. Η υπόθεση αφορά πολύ κοντινό μου πρόσωπο. Ηταν συνδρομητής nova σταθερής (24adsl απεριόριστα σταθερά και 12 ώρες κινητά) και εχει συμβόλαιο κινητό cosmote. Τον κάλεσαν απο την cosmote και όπως έχω γράψει πιο πάνω του δώσανε προσφορά 24adsl δωρεάν σταθερο και 2 ώρες κινητά και full pack cosmote ΤV και *έκπτωση στο κινητό, σύνολο 38 ευρώ. Και σήμερα τον κάλεσε η nova και του αντιπρότεινε τα 17. Δε νομίζω να το δέχτηκε και προχώρησε στη φορητότητα σε cosmote.

*δεν ξερω τί συμβόλαιο πληρώνει στο κινητό

Από τα συμφραζόμενα σου καταλαβαίνω ότι τα 17 είναι μόνο για 2play. Γνωστός μου πήρε αυτή την τιμή (για 2play) μόνο με 300' σε κινητά και απεριοόριστα σταθερά , καλή προσφορά αλλά όχι 3play - ούτε καν απλό family.