Λοιπόν προσφατα είχα κόντρα με τον αδερφό μου.Έλεγε ότι όταν έχεις τηλεφωνική προσφορά και θελήσεις να φύγεις δεν υποχρεωνεσαι να πληρώσεις πέναλτι αφού δεν έχεις υπογράψει.Κι ότι κάνεις καταγγελία στην ένωση καταναλωτών και δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ δεν το πιστεύω βέβαια αυτό αλλά αυτός ήταν κάθετος.
παιδια ερωτηση: για ανανεωση στον ΟΤΕ μετα απο 2 χρονια συμβολαιο ποια ειναι η καλυτερη τιμη που εχει προταθει για ανανεωση ακομα 2 χρονια ?
απο 44 που ειμαι τωρα μου ειχαν πει θα παω 49 αλλα οταν δηλωσα προθεση να διακοψω την τηλεοραση με πηραν απο τον οτε απο ενα ειδικο τμημα και μου ειπαν να παραμεινω στα 43 ευρω τελικη τιμη με φορους ... εχει καποιος τωρα προσφατα παρει κατι καλυτερο ? σημερα λιγει το τηλεφωνο ιντερνετ και σε 2 μερες η τηλεοραση στο πακετο που εχω
29/08 έκανα αίτηση φορητότητας στη wind, πριν λίγες μέρες ήρθαν τα συμβόλαια με courier, με ημερομηνία 30/08. Ακόμη η αίτηση φορητότητας δεν έχει πάει στον ΟΤΕ και δεν με έχει ενοχλήσει κανένας. Λογικά είμαι στο όριο στις 14 εργάσιμες. Αν αργήσει και άλλο δεν θα έχω δικαίωμα υπαναχώρησης??Οι εξ αποστάσεως συμβάσεις πχ τηλεφωνικές, ισχύουν κανονικά... Αν ηταν αλλιώς και ο ΟΤΕ πχ στην προκειμένη περίπτωση να μην σου έδινε την τιμη που θα συμφωνούσες αλλά παραπάνω.. Δεσμεύουν και τα 2 μέρη και όπως είπε ο φίλος παραπάνω μπορουν να ακυρωθούν μέχρι 14 ημέρες απο την καταγραφή
29/08 έκανα αίτηση φορητότητας στη wind, πριν λίγες μέρες ήρθαν τα συμβόλαια με courier, με ημερομηνία 30/08. Ακόμη η αίτηση φορητότητας δεν έχει πάει στον ΟΤΕ και δεν με έχει ενοχλήσει κανένας. Λογικά είμαι στο όριο στις 14 εργάσιμες. Αν αργήσει και άλλο δεν θα έχω δικαίωμα υπαναχώρησης??
Γι' αυτό αναρωτιέμαι μήπως το κάνει επίτηδες...Περίεργο που μετά τόσες μέρες δεν πήγε το αίτημα απο Wind στον ΟΤΕ... Σ εμένα ειχε πάει σε 1 μέρα
Πάντως η πολιτική της κοσμοτε παραμένει φοβερή : διώχνουμε τον πελάτη από το μαγαζί και μετά προσπαθουμε να τον ξαναβαλουμε μέσα. Εύγε.......
Μετά από 3 χρόνια Cosmote TV, τέλος για μένα. Αρχικά ξεκίνησα με Full στα 15 για 1 χρόνο. Μετά για άλλον 1 χρόνο Full στα 17,90. Ο τελευταίος χρόνος ήταν μόνο Family στα 10 ευρώ. Βασικά, πεταμένα λεφτά ήταν το family γιατί μόνο τα παιδιά έβλεπαν τα παιδικά κι εμείς κάναμε χρήση μόνο το replay tv και λίγο τα μουσικά και FOX. Όταν δήλωσα διακοπή, μου πρότειναν να μείνω στο family με 6 ευρώ!!! Τους είπα ότι με ενδιαφέρει μόνο το full, αλλά όχι στα 22 (τελική) που μου το έδιναν. Μέχρι 15-16 τα έδινα, αλλιώς πάω για NETFLIX. Όπως και έγινε. Χθες έγινε η διακοπή Cosmote TV και ξεκίνησα το δοκιμαστικό μήνα NETFLIX.
Άποψή μου είναι ότι κατανοώ πως δε μπορούν να πέσουν πιο χαμηλά. Έχουν γίνει και αυτοί φοροσυλλέκτες! Όπως οι βενζινάδες. Όμως ο κόσμος βάζει προτεραιότητες πια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.