speedman_27
Supreme Member
Σε ταινίες και σειρές πιο πακέτο είναι καλύτερο;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η με τον pvr έχω γραμμένες 60 ταινίες βολεύει πάρα πολύ.Εγώ που γύρισα από γόβα σε ποτε νομίζω ότι έχει λίγο πιο ποιοτικές ταινίες ο ποτε...
Το κακό αλλά και παράλληλα καλό (εξαρτάται απ' τον καθένα) είναι ότι δεν βάζει επαναλήψεις τις ταινίες όπως κάνει η γόβα αλλά υπάρχει το replay tv για 48 ώρες και για όποιον έχει καλή γραμμή ίντερνετ...
Εγώ έχω τον υβριδικό αλλά δεν δοκίμασα ακόμα να βάλω HDD ή usb stick...Η με τον pvr έχω γραμμένες 60 ταινίες βολεύει πάρα πολύ.
Με εξωτερικό γράφεις αλλά δεν γίνετε να βλέπεις παράλληλα άλλο πρόγραμμα. Για αυτό δίνουμε το 3ευρω βασικά του pvr.Εγώ έχω τον υβριδικό αλλά δεν δοκίμασα ακόμα να βάλω HDD ή usb stick...
Κάντε υπομονή , θα πέσουν!
Για 15 ευρώ είναι το πακέτο.
Αυτό το έχουμε καταλάβει οτι ειναι η θέση σου και η γνώμη σου και ειναι σεβαστή.
Απο εκεί και πέρα αυτό που κανεις να λες συνέχεια και ασταμάτητα οτι ειναι για 15 ευρώ καταντάει κουραστικό και προσβλητικό για όλους εμάς που πληρώνουμε πολυ περισσότερα για αυτό το πακέτο.
Έχουμε πει άπειρες φορές οτι σε όποιον δεν αρέσει κάτι η δεν τον καλύπτει απλά αποχωρεί.
Παρακαλώ θερμά να μην επαναλαμβανεσαι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.