Προσφορά Cosmote TV

Συνήθως παίρνουν αλλά εκεί είναι το ρίσκο για τη διακοπή.

Δεν υπάρχει ρίσκο αγαπητέ, η θες κάτι η δεν το θες. Αν πας ομως να κερδίσεις κάτι με την απειλή τις διακοπής μπορει και να χάσεις κιόλας. Ειναι κάτι σαν το τζόγο ρίχνεις την ζαριά και η χάνεις η κερδίζεις.

18-19 είναι η φετινή σεζόν. Για το 19-20 που είναι η επόμενη συζητάμε...

Αν κάνει κάποιος σήμερα συμβολαιο για έναν χρόνο, αυτό το επιχείρημα δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει

Πώς μπορείς να το πάρεις στα 20 ;
Είχα τηλ ίντερνετ και τιβι στη γόβα αλλά κινητά στην κοσμοτε, μου έκαναν μια προσφορά στα κινητά με τον όρο να πάω στην κοσμοτε και το τηλ και το ίντερνετ και την τιβι και είχε προσφορά κοσμοτε τιβι με 20 /μήνα για 12 μήνες ή 22 /μήνα για 24 μήνες με τους 2 πρώτους μήνες δώρο αλλά διάλεξα το πρώτο...

Εγώ δίνω περί των 66 το μήνα για vdsl 30άρα full pack otetv+multiroom ένα ακόμα δέκτη.Επειδή τους ψιλοβαρέθηκα να πω την αλήθεια και επειδή τελειώνει το 2ετίας συμβόλαιο μου αναρωτιέμαι αν κάνω αίτηση φορητότητας τι θα κερδίσω.Να πώ ότι η πρόταση ανανέωσης που μου κάνανε ήταν να ανέβω ταχύτητα σε 50άρα πληρώνοντας παραπάνω απο όσα δίνω τώρα.Γέλασα και τους το έκλεισα ευγενικά.Έχει κανείς ανάλογη περίπτωση;Εννοώ με την απειλή της φορητότητας.Ευχαριστώ.

Στους νεους πελατες,μονο για το Δορυφορικο Cosmote tv τι προσφορα κανουν ;

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Tο internet με τι ταχύτητα το έκλεισες στον οτε κ ποια η τιμή για σταθερό κ internet?αν θέλεις μας λες..

Tο internet με τι ταχύτητα το έκλεισες στον οτε κ ποια η τιμή για σταθερό κ internet?αν θέλεις μας λες..

Είχα τηλ ίντερνετ και τιβι στη γόβα αλλά κινητά στην κοσμοτε, μου έκαναν μια προσφορά στα κινητά με τον όρο να πάω στην κοσμοτε και το τηλ και το ίντερνετ και την τιβι και είχε προσφορά κοσμοτε τιβι με 20 /μήνα για 12 μήνες ή 22 /μήνα για 24 μήνες με τους

Είχα τηλ ίντερνετ και τιβι στη γόβα αλλά κινητά στην κοσμοτε, μου έκαναν μια προσφορά στα κινητά με τον όρο να πάω στην κοσμοτε και το τηλ και το ίντερνετ και την τιβι και είχε προσφορά κοσμοτε τιβι με 20 /μήνα για 12 μήνες ή 22 /μήνα για 24 μήνες με τους 2 πρώτους μήνες δώρο αλλά διάλεξα το πρώτο...

Στους νεους πελατες,μονο για το Δορυφορικο Cosmote tv τι προσφορα κανουν ;

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Μόνο για ΟΤΕ τβ χωρίς μεταφορά τηλεφώνου κ ιντερνετ συνήθως δε πέφτουν από τα 25.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Δεν υπάρχει ρίσκο αγαπητέ, η θες κάτι η δεν το θες. Αν πας ομως να κερδίσεις κάτι με την απειλή τις διακοπής μπορει και να χάσεις κιόλας. Ειναι κάτι σαν το τζόγο ρίχνεις την ζαριά και η χάνεις η κερδίζεις.
Οταν ριχνεις την ζαρια και ή χανεις ή κερδιζεις ειναι ρισκο. :P
Aπλα θα παει να βαλει την προσφορα με τα 25ευρω που εχει στο site.

Τέλος του μήνα ληγει το συμβόλαιο που έχω με 22 . Πήρα τηλέφωνο την δευτέρα να ρωτήσω τι προσφορα παιζει. Μου λένε 25 , τους λέω όχι κάντε διακοπή. Μου λένε καταχωρω το αίτημα και θα σας πάρουν σε 3 εργάσιμες για τα διαδικαστικά . Πραγματι την Πέμπτη μου παίρνουν τηλέφωνο και λένε στα 22 (όσο δηλαδή το έχω ) για έναν χρόνο και 10 ευρώ για ταινίες. Τους λέω αφήστε να το σκεφτώ και ξανακαλεστε με την Τρίτη για την απόφαση. Παίζει να το πάρω 20 αν πιέσω ή μπαα;