Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Τέλος του μήνα ληγει το συμβόλαιο που έχω με 22 . Πήρα τηλέφωνο την δευτέρα να ρωτήσω τι προσφορα παιζει. Μου λένε 25 , τους λέω όχι κάντε διακοπή. Μου λένε καταχωρω το αίτημα και θα σας πάρουν σε 3 εργάσιμες για τα διαδικαστικά . Πραγματι την Πέμπτη μου παίρνουν τηλέφωνο και λένε στα 22 (όσο δηλαδή το έχω ) για έναν χρόνο και 10 ευρώ για ταινίες. Τους λέω αφήστε να το σκεφτώ και ξανακαλεστε με την Τρίτη για την απόφαση. Παίζει να το πάρω 20 αν πιέσω ή μπαα;
Μπορεί και να χάσεις τα 22.

σιγα τη τρομερη προσφορα που θα χασει
αυτη τη στιγμη τρεχει 25 ευρω full pack και δωρο αυτος ο σκληρος.Στη χειροτερη περιπτωση παιρνει αυτη την προσφορα και λεει 22 το μηνα η cosmote tv και 3 ευρω το μηνα ο σκληρος :ernaehrung004:

θελω να πω δε του κανανε και καμια προσφορα σουπεργουαου να ιδρωσει μη τη χασει, τη στανταρ προσφορα της εποχης του κανανε

Σε αυτό θα διαφωνήσω φίλε μου γτ οι εταιρείες μας έχουν κάνει να παίζουμε το παιχνιδάκι της διακοπής για να πάρουμε την προσφορά που τρέχει.Αλλα βλέπεις θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για μεγαλύτερο πάγιο και μετά να μας δώσουν αυτό που πραγματικά μπορούν.
Ας μας την δίνουν όταν ζητάμε ανανέωση και όχι τις χαζομάρες της διακοπής.Πεντε χρόνια τώρα και για να πάρω τιμή με αναγκάζουν να ζητάω διακοπή.
Δεν υπάρχει ρίσκο αγαπητέ, η θες κάτι η δεν το θες. Αν πας ομως να κερδίσεις κάτι με την απειλή τις διακοπής μπορει και να χάσεις κιόλας. Ειναι κάτι σαν το τζόγο ρίχνεις την ζαριά και η χάνεις η κερδίζεις.

Ξέρει κανεις ποσό δίνουν το cinema pack σε προσφορά αυτη τη περίοδο; (Μετά απο αίτημα διακοπής εννοώ).

24αρι ίντερνετ και 23,60 απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 150' προς κινητά

Πρόσεχε :

Πήρα την συγκεκριμένη "προσφορά" τον ιούνιο : Πρώτος λογαριασμός : 62 ευρώ (ο οποίος θα είχε (και καλά..) και έκπτωση 32 ευρώ - δεν ειδα ποτέ αυτή την έκπτωση, Δεύτερος : 24 ευρώ, Τρίτος : 49,50 .... Αιτιολογία ( η γνωστή πιπίλα του οτε : Ξεπεράσατε το χρόνο ομιλίας των κινητών - ο οποίος και είναι ανύπαρκτος κατ'εμε και περιέχει πολύ υψηλό βήμα χρέωσης με λογική κατάληξη να αρχίσουν να χρεώνονται τα κινητά.. )

Ευτυχέστατη επαναφορά μου στη nova : Με απεριόριστα σταθερά και κινητά και με Πολύ καλύτερο internet στα 19,90 με δώρο 12ο και 24ο μήνα.

Πρόσεχε :

Πήρα την συγκεκριμένη "προσφορά" τον ιούνιο : Πρώτος λογαριασμός : 62 ευρώ (ο οποίος θα είχε (και καλά..) και έκπτωση 32 ευρώ - δεν ειδα ποτέ αυτή την έκπτωση, Δεύτερος : 24 ευρώ, Τρίτος : 49,50 .... Αιτιολογία ( η γνωστή πιπίλα του οτε : Ξεπεράσατε το χρόνο ομιλίας των κινητών - ο οποίος και είναι ανύπαρκτος κατ'εμε και περιέχει πολύ υψηλό βήμα χρέωσης με λογική κατάληξη να αρχίσουν να χρεώνονται τα κινητά.. )

Ευτυχέστατη επαναφορά μου στη nova : Με απεριόριστα σταθερά και κινητά και με Πολύ καλύτερο internet στα 19,90 με δώρο 12ο και 24ο μήνα.
Πρώτος λογαριασμός 60 από 13/7-22/7 δηλαδή 10 μέρες και προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός από 23/7-22/8
Άντε να δούμε...
Δεν κάνω τηλέφωνα προς κινητά απ' το σταθερό...

Aυτον στον οτε καθε μηνα μου γινεται οτι ενω μιλαω ελαχιστα σε κινητα ξεπερναω παντα τα λεπτα ομιλιας και εχω επιπλεον χρεωση

Κοίτα να δείς ... Τελικά περίεργο.. Αν μαζευτούμε είμαστε πολλοί.. Ολοι μα όλοι ξεπερνούμε το χρόνο ομιλίας των κινητών - βγαίνουμε εκτός παγίου και μας έρχεται φουσκωμενος λογαριασμός με το οτε... Οπως τους είπα στο τηλέφωνο επειδή "τις ξεπερνάω και επειδή είμαι καταχρηστικός με τις 2 ώρες και ξεπερνάω τα κινητά" (που αμφιβάλλω αν τα ξεπέρασα) γι'υτο φεύγω και πάω στον ανταγωνιστή σας..

Aυτον στον οτε καθε μηνα μου γινεται οτι ενω μιλαω ελαχιστα σε κινητα ξεπερναω παντα τα λεπτα ομιλιας και εχω επιπλεον χρεωση

Προφανώς οι κλήσεις δεν χρεώνονται με το δευτερόλεπτο, αλλά π.χ. ισχύει ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών/κλήση, όπως τα καρτοκινητά.

Προφανώς οι κλήσεις δεν χρεώνονται με το δευτερόλεπτο, αλλά π.χ. ισχύει ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών/κλήση, όπως τα καρτοκινητά.

Όχι είναι ανά λεπτό με βήμα χρέωσης το λεπτό. Αν π.χ μιλήσεις 1 λεπτό και 10 δεύτερα θα σε χρεώσει 2 λεπτά.

Αυτες τις κουτοπονηριες με τις χρεωσεις τις εκανε ανεκαθεν ο ΟΤΕ.
Ειναι ο λογος που δεν θα ξαναγυρισω ποτε σε ΟΤΕ οσον αφορα το σταθερο.

Καλημερα παιδια, ειμαι απο τους τυχερους που εκανα περυσι συνδεση ενος ετους με την προσφορα του Αυγουστου στα 22 full pack. Διαβασα εδω οτι τρεχει ξανα το ιδιο πακετο.
Υπαρχει καποιο τηλεφωνο προσφορων να καλεσω για να ζητησω ανανεωση η κλασσικα απο 13888;

Το συμβολαιο λιγει αρχες Σεπτεμβρη, χρονικα ειναι καταλληλη στιγμη για να καλεσω και να πιεσω για ανανεωση;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδες το συμβολαιο μου ληγει τελη ιανουαριου... μιας και βλεπω προσφορες να τρεχουν με 22ε παιζει να ζητησω ανανεωση απο τωρα ?

Δεν υποτίθεται ότι το 22σρι είναι για νέους συνδρομητές ή για παλαιούς που θα παίξουν το χαρτί της διακοπής? Μου φαίνεται απίθανο να είναι για τον οποιονδήποτε.

Καλησπέρα σε ολους!!!η προσφορά που τρέχει απο τμήμα καταργήσεων σε όσα παιδιά είχαν τα 22 ευρω τρέχει ακομα.απλα πρέπει να παίξεις το χαρτί της διακοπής.επισεις αν καποιος εχει πάρει και έξτρα λεπτά η mb στο κινητο του cosmote η έκπτωση στο πάγιο του το απαιτεί και αυτο...πιο κατω δυστυχως απο 22 ευρω δεν παει.τελικη τιμή ειναι αυτη.οποιος λήγει τωρα να εχει το νου του...

Καλησπέρα σε ολους!!!η προσφορά που τρέχει απο τμήμα καταργήσεων σε όσα παιδιά είχαν τα 22 ευρω τρέχει ακομα.απλα πρέπει να παίξεις το χαρτί της διακοπής.επισεις αν καποιος εχει πάρει και έξτρα λεπτά η mb στο κινητο του cosmote η έκπτωση στο πάγιο του το απαιτεί και αυτο...πιο κατω δυστυχως απο 22 ευρω δεν παει.τελικη τιμή ειναι αυτη.οποιος λήγει τωρα να εχει το νου του...
Καλά με αίτηση διακοπής με αίτηση φορητότητας ξέρει κανείς τι παίζει;

Παιδες το συμβολαιο μου ληγει τελη ιανουαριου... μιας και βλεπω προσφορες να τρεχουν με 22ε παιζει να ζητησω ανανεωση απο τωρα ?

Μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Εδώ δεν δίνουν σε εμένα που λήγει το Νοέμβρη φίλε μου , μην ελπίζεις...
Η μόνη περίπτωση να μείνω στο πακέτο με την υπάρχουσα ποιότητα εικόνας και την πρεμιέρ να λήγει το επόμενο καλοκαίρι είναι να πάρω την τιμή υπαλλήλου ΟΤΕ...

Εδώ δεν δίνουν σε εμένα που λήγει το Νοέμβρη φίλε μου , μην ελπίζεις...
Η μόνη περίπτωση να μείνω στο πακέτο με την υπάρχουσα ποιότητα εικόνας και την πρεμιέρ να λήγει το επόμενο καλοκαίρι είναι να πάρω την τιμή υπαλλήλου ΟΤΕ...

Καλησπέρα. Η εικόνα που έχει ο ΟΤΕ γιατί σε χαλάει?βλέπω τώρα το progame της ΑΕΚ στο οτε1hd κ είναι καταπληκτική.προχθες είδα τον Ολυμπιακό στο novasports 1hd κ ήταν πιο χαμηλής ανάλυσης. Η γνώμη μου πάντα.