solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Ληγει το συμβολαιο μου cosmote tv στις 17/7 και θελω να κανω αιτηση διακοπης, υπαρχει καποιο εντυπο και τηλ fax η e-mail.
Πάρε κατευθείαν τηλ στο 13888.
Ληγει το συμβολαιο μου cosmote tv στις 17/7 και θελω να κανω αιτηση διακοπης, υπαρχει καποιο εντυπο και τηλ fax η e-mail.
13888εμείς που έχουμε το cinema pack στα 15 ευρώ μας είπαν 10 ευρώ παραπάνω για τα sports .Για τα 20 ευρώ φουλ πακ ποιό τηλέφωνο σας πήρε για αυτήν την προσφορά?γιατί 22 πληρώναμε για το φουλ πακ
Αυτό είχες και εσύ πριν ανανεώσεις ή είχες για 1 χρόνο στα 20 ;13888
Mηπως πληρώνατε 22 full pack με 24 μήνες συμβόλαιο με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν?
Μου είχαν προτείνει 24 μήνες με 22 και οι δύο πρώτοι δώρο αλλά τους είπα όχι και πήρα 20 για 12 μήνεςΑυτό είχες και εσύ πριν ανανεώσεις ή είχες για 1 χρόνο στα 20 ;
13888
Mηπως πληρώνατε 22 full pack με 24 μήνες συμβόλαιο με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν?
Εχεις μονο cosmote tv?Μου είχαν προτείνει 24 μήνες με 22 και οι δύο πρώτοι δώρο αλλά τους είπα όχι και πήρα 20 για 12 μήνες
Έχω σταθερό, ίντερνετ,δύο κινητά συν cosmote tv όλα στην cosmoteΕχεις μονο cosmote tv?
Τελικά 22 full pack +120 λεπτά στο κινητο προς όλους για ενα χρονο.
ΝαιΈκανες αίτημα διακοπής για να σου δώσουν την προσφορά;
Έκανες αίτημα διακοπής για να σου δώσουν την προσφορά;
Μήνυμα στο κινητό σου έστειλαν?Πριν μερικές ώρες,η cosmote Μου έστειλε μήνυμα ότι έχει για μένα το full pack με 22 για 1 χρονο (δεν ειπαν κατι για κινητά αλλά δεν με ενδιαφέρουν έτσι κι αλλιώς ) κι ανανεωσα χωρις κόπο,οπότε είμαι ικανοποιημένος.22 στη cosmote και 25 στη nova,ειμαι κομπλέ για φέτος.
Μήνυμα στο κινητό σου έστειλαν?
Έκανα ανανέωση σήμερα. 20 ευρώ για 12 μήνες από τα 22 ευρώ που πλήρωνα τα δύο τελευταία χρόνια.
Έκανες αίτημα διακοπής για να πάρεις καλύτερη τιμή;
Να ρωτήσω κάτι. Εχω το full pack στα 25 , ληγει σε λιγες ημέρες, μου δίνουν ίδια τιμή αλλα θέλω να το πάω στα 22 οπως το είχα παλιά και το δίνουν σε νεους συνδρομητές
Εκανα αιτημα πρόθεσης ακύρωσης και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο.
1. Με τέτοιο αίτημα και οχι διακοπής έχω ελπίδες;
2. Στο sports pack στο on demand πακέτο εχω προσβαση στις δωρεάν κια επί πληρωμή ταινίες και σειρές;
Γιατί αν περιλαμβάνονται σκέφτομαι να τους το αντιπροτείνω μπας και ρίξω την τιμή
Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.