Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

εγώ έχω 2 μπουκέτα κ πελάτισσα 10 χρόνια. Έδινα 15 για family k 25 για full pack τελευταια 2 χρόνια. Λήγουν κ με πάνε στα 20 κ 25 αντίστοιχα.(συν ότι είναι pvr το 3ευρο δηλαδη). Αφού δεν ενεδωσαν στις οποίες πιέσεις μου το αφήνω έτσι κ ξεκινάω νέα συμβόλαια. Μετά από μια εβδομάδα πάνε προσφορά 15 το cinema k 20 το full. (Κρατησαν κανα μηνα ετσι πριν ξαναγυρισουν οπως τώρα ήταν Σεπτέμβρης περιπου).Εκεί τρελάθηκα κ τους ξαναπαιρνω να τα αίτηθω εφοσών τοσο ηταν τότε οι τιμές πακέτων μα τίποτα δυστυχώς.

Ναι εμενα εαν δεν μου κανουν προσφορα και οχι τιμες απο το ιντερνετ που βλεπω απλα τελος μεχρι να βαλουν τιποτα καλο αφου αυτο μαλλον θελουν...

Εγώ στο cinema δίνω 15 , με την προσφορά που βγήκε τον Οκτώβριο. Μπορείς από το τμήμα διακοπών να πετύχεις καλύτερη προσφορά, σου δίνουν 1-2 προσφορές και αν δεν σε καλύπτουν κάνεις διακοπή. Δεν πληρώνεις κάτι αφού είσαι εκτός συμβολαίου, απλά επιστρέφεις τον εξοπλισμό σε ένα κατάστημα.

Εγώ στο cinema δίνω 15 , με την προσφορά που βγήκε τον Οκτώβριο. Μπορείς από το τμήμα διακοπών να πετύχεις καλύτερη προσφορά, σου δίνουν 1-2 προσφορές και αν δεν σε καλύπτουν κάνεις διακοπή. Δεν πληρώνεις κάτι αφού είσαι εκτός συμβολαίου, απλά επιστρέφεις τον εξοπλισμό σε ένα κατάστημα.

Μακαρι να πετυχω κατι καλο.

Πάντως στη θέση σου και αν σε ενδιαφέρουν μόνο τo cinema pack, θα κοίταζα την OTT πλατφόρμα. Με 10 ευρώ το μήνα και καθάρισες.

Πάντως στη θέση σου και αν σε ενδιαφέρουν μόνο τo cinema pack, θα κοίταζα την OTT πλατφόρμα. Με 10 ευρώ το μήνα και καθάρισες.

10 ειναι για θεαση σε smartphone και tablet στην τβ που με ενδιαφερει ειναι 19 και μονο σε μια τβ. :AFADF0:

Δεν ισχύει αυτό. Με το πακέτο των 10 ευρώ μπορείς να δεις και από υπολογιστή και laptop. Τα 20 ευρώ είναι για το tv box.

Βασικά με την ίδια τιμή ήμουν και πριν και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να με καλέσουν για την ίδια τιμή ξανά την στιγμή που το σπορ πακ είναι στα 20

Έπειτα από αίτημα διακοπής, δέχθηκα τηλεφώνημα από το 13888 εχθές και μου πρότειναν ανανέωση του full pack (δορυφορικό) στα 20 ευρώ (πλήρωνα 22 ευρώ μέχρι σήμερα) σύν 3 ευρώ την υπηρεσία για το εξοχικό.
Επίσης μου έκαναν δώρο 10 ευρώ πιστωτικό για το cinema on demand με διάρκεια 2 μηνών. Φυσικά αποδέχθηκα την καλή - κατά προσωπική εκτίμηση - προσφορά και ανανέωσα για 12 ακόμη μήνες.
Είχα και μία συζήτηση για το full pack στην OTT πλατφόρμα (διαθέτω 50άρα vdsl) αλλά δεν μπόρεσα να πάρω καλύτερη προσφορά από τα 28 ευρώ του επίσημου τιμοκαταλόγου και θα το ξαναδώ όταν ωριμάσουν καλύτερα οι συνθήκες για αυτήν την υπηρεσία.

Έπειτα από αίτημα διακοπής, δέχθηκα τηλεφώνημα από το 13888 εχθές και μου πρότειναν ανανέωση του full pack (δορυφορικό) στα 20 ευρώ (πλήρωνα 22 ευρώ μέχρι σήμερα) σύν 3 ευρώ την υπηρεσία για το εξοχικό.
Επίσης μου έκαναν δώρο 10 ευρώ πιστωτικό για το cinema on demand με διάρκεια 2 μηνών. Φυσικά αποδέχθηκα την καλή - κατά προσωπική εκτίμηση - προσφορά και ανανέωσα για 12 ακόμη μήνες.
Είχα και μία συζήτηση για το full pack στην OTT πλατφόρμα (διαθέτω 50άρα vdsl) αλλά δεν μπόρεσα να πάρω καλύτερη προσφορά από τα 28 ευρώ του επίσημου τιμοκαταλόγου και θα το ξαναδώ όταν ωριμάσουν καλύτερα οι συνθήκες για αυτήν την υπηρεσία.
θυμάμαι αυτό συζηταγα εδώ πως γίνεται ίδιοι συνδρομητές ίδια πακέτα κ ο καθένας άλλα πόσα. Εγώ 10 χρόνια συνδρομητικά με 2 μπουκετα κ κάτω από 25 το full δεν μου το έδωσαν ποτέ. Μιλάμε με αιτήματα διακοπών να με παίρνουν κ ξαναπαιρνουν άλλα όχι να μου ρίξουν τιμές.

θυμάμαι αυτό συζηταγα εδώ πως γίνεται ίδιοι συνδρομητές ίδια πακέτα κ ο καθένας άλλα πόσα. Εγώ 10 χρόνια συνδρομητικά με 2 μπουκετα κ κάτω από 25 το full δεν μου το έδωσαν ποτέ. Μιλάμε με αιτήματα διακοπών να με παίρνουν κ ξαναπαιρνουν άλλα όχι να μου ρίξουν τιμές.

Έχει να κάνει και με το τι "παίζει" εποχιακά σάν προσφορά για τα πακέτα. Το ίδιο (full pack) προιόν μου το προσέφεραν πρίν 20-25 μέρες στα 22 ευρώ, αλλά τότε είχα αρνηθεί.

Μακαρι να πετυχω κατι καλο.
Το Ιούλιο ανανέωσα το cinema pack δορυφορικό, με 11 . Όσο το είχα και πριν δηλαδή. Στην αρχή μου πρότειναν 15 αλλά τους είπα πως θα ανανέωνα μόνο στην ίδια τιμή που το είχα και χωρίς πολλά πολλά μου την έδωσαν.

Έχει να κάνει και με το τι "παίζει" εποχιακά σάν προσφορά για τα πακέτα. Το ίδιο (full pack) προιόν μου το προσέφεραν πρίν 20-25 μέρες στα 22 ευρώ, αλλά τότε είχα αρνηθεί.
Ναι το ξέρω εκεί τελευταία φορά ατύχησε διότι όταν έληξε το συμβόλαιο μου κ παζάρευα να μειωθεί το 25 είχε 25 κ για νέους συνδρομητές. Όταν τελικά ανανέωσα μετά από 2 βδομάδες πήγε στα 20 στο site τους άλλα παρολες τις προσπάθειες δεν μπορούσα να κάνω κατι μιας κ έτρεχε το νέο 12μηνο συμβόλαιο.

Έπειτα από αίτημα διακοπής, δέχθηκα τηλεφώνημα από το 13888 εχθές και μου πρότειναν ανανέωση του full pack (δορυφορικό) στα 20 ευρώ (πλήρωνα 22 ευρώ μέχρι σήμερα) σύν 3 ευρώ την υπηρεσία για το pvr. Μετά την αρχική άρνηση μου, μου πρότειναν και 600mb στο tablet της μικρής κάθε μήνα για ένα χρόνο.
Είπα ότι θα το σκεφτώ και κλείσαμε. Δέκα λεπτά αργότερα με ξαναπήραν και μου έκαναν και δώρο 10 ευρώ πιστωτικό για το cinema on demand με διάρκεια 2 μηνών.
Ακόμη το παίζω δύσκολος αλλά μάλλον αύριο το πρωί θα το δεχτώ. :)

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Τα 600mb πες τους ότι είναι το λιγότερο κακόγουστο αστείο. Σου στέλνω όσα θες εγώ δώρο.
Πες τους να σου δώσουν δωρεάν ένα ή δύο κωδικούς OTT, ή Cosmote Go, μεγαλύτερη αξία έχει

το ειχα κοψει το δοριφορικο τον νοεμβριο ,ζητησα πρην μερικες μερες προσφορα απο σαιτ τους μου ειπαν 25 ευρω ,τους λεω ρε παιδια
μεχρι χθες πληρωνα 22 .
..η απαντηση τους ηταν ξερα αυτη η προσφορα μας , εαν δεν σας συμφερει δεν σας υποχρεωνει κανεις.να την παρετε ...
μαλιστα απο το13888 ειχα ανανεωση τo τηλεφωνο ιντερνετ.....το σκεφτικα μετα για τον οτε τν ..
.ετσι εκτιμουν τους παλιους πελατες
.ευχαριστω οχι ....