Έχω το sports pack από πέρυσι τον Αύγουστο στα 20 ευρώ,σκοπεύω να καλέσω να μου κάνουν μια προσφορά για ανανέωση...Ποια είναι η καλύτερη τιμή που δίνουν το sports,γιατί με 20 δεν σκοπεύω να ανανεώσω...
Sent from my iPad using Tapatalk
Το ιδιο και σε μενα πριν λιγες μερες. Ζητησα αναννεωση το sport pack στα 15 που το ειχα αλλα μου το δινανε στα 20 οποτε προς το παρον διεκοψα....Πήρα στο 13888 και δεν μου έδωσαν καλύτερη τιμή από αυτή που είχα στο sports pack στα 20 ευρώ.
Οπότε πάω για διακοπή.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που έβγαλαν χτες με 8 ευρώ τι φάση;;
Φανταζομαι μιλαει γι'αυτο :τι ακριβώς είναι αυτό; που το είδες/άκουσες;
Έχει μόνο τα βασικά κανάλια, καθόλου cinema και sports.Αυτό που έβγαλαν χτες με 8 ευρώ τι φάση;;
αν έχεις δορυφορικό, συνεχίζεις κανονικα να βλέπεις αθλητικά και από τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή και από το ΟΤΤ σε φορητή συσκευή ή τηλεόραση. Ο περιορισμός σε μια συσκευή ισχύει μόνο για όσους έχουν συμβόλαιο ΟΤΤ.Με την νέα cosmote tv δεν θα μπορούμε πλέον να βλέπουμε αθλητικά ΚΑΙ στο δορυφορικό ΚΑΙ στο cosmotetvgo αν κατάλαβα καλά;
Πολύ δύσκολα εως ακατόρθωτο, ίσως με λίγη πίεση να μείνεις στα 20 .Το full pack για ανανέωση ξέρουμε αν παίζει καθολου τιμή στα 15 ευρω;;;αυτη την στιγμή ειμαι στα 20.
Το full pack για ανανέωση ξέρουμε αν παίζει καθολου τιμή στα 15 ευρω;;;αυτη την στιγμή ειμαι στα 20.
θεωρητικά καλη τιμή εχεις.εγω με το φουλ το εχω στα 53 περίπου μαζι με σταθερόεγω τους ειπα απο 25 στα 20 και αρνηθηκαν!και πριν λιγες μερες με πηραν τηλ για σπορτ μεσω ιντερνετ με 50αρα συνδεση στα 47 ευρω και δεχτηκα
Εγώ παλι 58 αλλά το προτειναν αυτοί, δεν πιεσα.θεωρητικά καλη τιμή εχεις.εγω με το φουλ το εχω στα 53 περίπου μαζι με σταθερό
για 50mbps;νομιζω πολλά ειναι...και προφανως κανείς παζάρια αλλιως η καθε εταιρία κοιτάει να βγάλει το μέγιστο κερδος απο τον καθένα μας...Εγώ παλι 58 αλλά το προτειναν αυτοί, δεν πιεσα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.