Προσφορά Cosmote TV

14/8 Έληγε το συμβόλαιο.Φυσικα δεν με πήραν τηλέφωνο.Επικοινωνησα τηλεφωνικά μαζί τους για να δω τι μπορώ να πάρω καλύτερο για τα κανάλια sport μέσω δορυφόρου ( είμαι ήδη 2 χρόνια συνδρομητής).Παλι 20 η καλύτερη προσφορά.Σε ερώτηση ότι έχουν δώσει και 18 για το ίδιο πακέτο μου λέει θα το ψάξω και θα σας πω.Με πήρε ξανά και μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση βα το δίνουν σε κανέναν.... Ανανέωσα με 20 και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω....

Καλύτερη προσφορά μόνο με αίτημα διακοπής, ή συνδυαστικό πρόγραμμα.
Φαίνεται να κλείνει η στρόφιγγα για προσφορές, πάντως...

Καλύτερη προσφορά μόνο με αίτημα διακοπής, ή συνδυαστικό πρόγραμμα.
Φαίνεται να κλείνει η στρόφιγγα για προσφορές, πάντως...
δύσκολο αρκετά...πλέον τρέχουν για φουλ πακέτο στα 22 και για το sports στα 20.ακομα δίνουν δωρεάν λεπτά σε ενα καρτοκινητο 120 λεπτά συνήθως και αν φανεί καποιος τυχερος καποια mb και για τα on demand 10 ευρω...με πολυ πίεση...

οπως εχω γραψει και παλιοτερα εχω κανει προσφατα συνδυασμο fiber 50 με sport pack στα 47 ευρω.Ξεχωριστα αμα τα εχετε πιανει περισσοτερα...Αρα το sport pack δεν θα κανει 20 ευρω αλλα λιγοτερο...αλλιως η πενηνταρα γραμμη θα κανει 27 ευρω!με κινητα εξτρα κανει 32 (οπου δεν τα χω γιατι δεν το χρειαζομαι)

Υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν καλύτερη προσφορά αν πεις ότι θες πακέτο cosmote tv και νέο cosmote gigamax unlimited (απεριόριστα mobile data) ;

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

αν θες καλύτερη τιμή γενικός κανόνας παντα προς την λήξη κανείς ενα τηλεφωνο και βλεπεις τι παίζει...απλα στο σταθερό να ξερεις οι φορητότητες δεν ειναι οπως παλιά...τωρα ο αρχικός πάροχος το μαθαίνει οταν σε εχει πάρει ήδη ο καινούργιος...άρα ψάχνεσαι να δεις αν θέλεις να μείνεις cosmote τι παίζει εκείνο το διάστημα στο site.απο τμήμα καταργήσεων για το σταθερό δεν ξερω κατα ποσό θα πετύχεις κατι καλο για το σταθερό μιλώντας παντα...

Ναι πάντα 10 20 μέρες πριν την λήξη περνω ώστε να μην φάω penalty και να πάρω όσο καλύτερη προσφορά γίνεται. Στο μέρος που είμαι δεν έχω άλλες επιλογές μιας και έχουμε μόνο ΟΤΕ. Οπότε θα πάρω την τιμή καταλόγου που είναι 3 4 ευρώ κάτω απο μένα και θα πω και ευχαριστώ. Θα ζητήσω και ebill αν με κόψουν τιποτα αλλιώς ας συνεχίζουν να στέλνουν χαρτί. 32 είναι η τιμή καταλόγου και 11 το cinema pack πάμε 43 το μήνα συν 3 ευρώ το χαράτσι του pvr 46 η 92 το δίμηνο 556 το χρόνο πριν κάποια χρόνια για τα ίδια έδινα πάνω από 700.

Το 2012 έπαιζα με forthnet 40 το μήνα για 24αρα και cinema. Το ίντερνετ ήταν άθλιο όμως 4mb πόρτες έδινε ο ΟΤΕ και διέκοψα χωρίς penalty λίγο πριν κλείσουμε χρόνο. Από τότε πήγα σε 50αρα ΟΤΕ με cinema έδινα 62 το μήνα και κάθε χρόνο στο cinema πέφτω 2 3 ευρώ και λίγο λίγο και στο ίντερνετ. Και πάλι δεν είναι ευχαριστημένος γιατί κάθε χρόνο και χειρότερα με το vdsl και το τραγικό ρουτερ του ΟΤΕ που 3 4 συσκευές να συνδεθούν σέρνετε.

Υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν καλύτερη προσφορά αν πεις ότι θες πακέτο cosmote tv και νέο cosmote gigamax unlimited (απεριόριστα mobile data) ;
Οχι, προσφορά για καλύτερη τιμή κάνουν μόνο στα double play + OTT τηλεόραση.

Ναι πάντα 10 20 μέρες πριν την λήξη περνω ώστε να μην φάω penalty και να πάρω όσο καλύτερη προσφορά γίνεται. Στο μέρος που είμαι δεν έχω άλλες επιλογές μιας και έχουμε μόνο ΟΤΕ. Οπότε θα πάρω την τιμή καταλόγου που είναι 3 4 ευρώ κάτω απο μένα και θα πω και ευχαριστώ. Θα ζητήσω και ebill αν με κόψουν τιποτα αλλιώς ας συνεχίζουν να στέλνουν χαρτί. 32 είναι η τιμή καταλόγου και 11 το cinema pack πάμε 43 το μήνα συν 3 ευρώ το χαράτσι του pvr 46 η 92 το δίμηνο 556 το χρόνο πριν κάποια χρόνια για τα ίδια έδινα πάνω από 700.

Το 2012 έπαιζα με forthnet 40 το μήνα για 24αρα και cinema. Το ίντερνετ ήταν άθλιο όμως 4mb πόρτες έδινε ο ΟΤΕ και διέκοψα χωρίς penalty λίγο πριν κλείσουμε χρόνο. Από τότε πήγα σε 50αρα ΟΤΕ με cinema έδινα 62 το μήνα και κάθε χρόνο στο cinema πέφτω 2 3 ευρώ και λίγο λίγο και στο ίντερνετ. Και πάλι δεν είναι ευχαριστημένος γιατί κάθε χρόνο και χειρότερα με το vdsl και το τραγικό ρουτερ του ΟΤΕ που 3 4 συσκευές να συνδεθούν σέρνετε.
ναι νομιζω γύρω στα 46 ειναι μια τίμια τιμή με τα τωρινά δεδομένα...αλλωστε στο φουλ και στο sport εχει μονο αύξηση σε όσους είχαν πρόσφορα.για το cinema δεν εχω ακούσει κατι

Οχι πάντα. Σιγα σιγα ανεβαίνουν οι τιμές του δορυφορικού, προσπαθεί να στρέψει τους πελάτες στο ΟΤΤ.

Οχι πάντα. Σιγα σιγα ανεβαίνουν οι τιμές του δορυφορικού, προσπαθεί να στρέψει τους πελάτες στο ΟΤΤ.
φουλ ott στα 22 που ειναι το δορυφορικό δεν εχω ακούσει κατι...

Άρα μεγάλο πλεονεκτημα για όσους έχουμε φουλ δορυφορικό και ως add-on το ott.

Άρα μεγάλο πλεονεκτημα για όσους έχουμε φουλ δορυφορικό και ως add-on το ott.
Ναι αλλά λογικά θα το αλλάξουν. Γιατί να βάλεις το OTT και να μη το πάρεις δωρεάν βάζοντας δορυφορικό;

Ναι αλλά λογικά θα το αλλάξουν. Γιατί να βάλεις το OTT και να μη το πάρεις δωρεάν βάζοντας δορυφορικό;

. Δεν το είπα καλά. Όσιος, όπως εγώ, έχουμε φουλ δορυφορικό, έχουμε δωρεάν το ΟΤΤ. Άρα στην τηλεόραση μπορουμε να δούμε με 2 τρόπους, δορυφορικά ή με ΟΤΤ.

. Δεν το είπα καλά. Όσιος, όπως εγώ, έχουμε φουλ δορυφορικό, έχουμε δωρεάν το ΟΤΤ. Άρα στην τηλεόραση μπορουμε να δούμε με 2 τρόπους, δορυφορικά ή με ΟΤΤ.
Προσωρινά ναι μέχρι να ξεπεταχτεί καμια χρέωση και σε αυτο οπως παλαιότερα με το go οταν το είχες σε 2 συσκευές.

Προσωρινά ναι μέχρι να ξεπεταχτεί καμια χρέωση και σε αυτο οπως παλαιότερα με το go οταν το είχες σε 2 συσκευές.

Προσωπικά δεν το ειχα ποτε σε 2 συσκευές, δεν υπηρχε λογος. Αν υπάρξει τέτοια περιπτωση, θα ενημερωθουμε για να κάνει ο καθένας αυτό που τον βολευει

Όπως δεν υπήρχε χρέωση στο go για μια οθόνη, δεν θα υπάρχει και εδώ.
Χρέωση ίσως να υπάρξει σε όσους έχουν το ΟΤΤ συμβόλαιο, όπου δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα γίνει με την έκπτωση 100% στο πακέτο πρόσθετης οθόνης, η οποία λήγει στο τέλος του 2020.

Όπως δεν υπήρχε χρέωση στο go για μια οθόνη, δεν θα υπάρχει και εδώ.
Χρέωση ίσως να υπάρξει σε όσους έχουν το ΟΤΤ συμβόλαιο, όπου δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα γίνει με την έκπτωση 100% στο πακέτο πρόσθετης οθόνης, η οποία λήγει στο τέλος του 2020.
απο την στιγμή που υπάρχει χωρίς χρέωση για το δορυφορικό οσο υπάρχει αυτο λογικα παραμείνει ετσι για την μια συσκευή και για το ott αλλιως θα υπάρξουν γκρίνιες για 2 ταχυτήτων συνδρομητές...

Στην αρχή το go ήταν σε δύο συσκευες η οποίες έπρεπε να έχουν κάρτα sim cosmote ή να παίζουν σε wifi cosmote. Μετά ο περιορισμός αυτός έφυγε και έπαιζαν πάλι 2 εγκαταστάσεις όπου έπαιζαν σε όποιοδηποτε δίκτυο και με οποιοδήποτε τρόπο αλλά εβλεπε μόνο η μία κάθε φορά και μπορούσε να αντικατασταθει κάθε 30 ημέρες. Δεν υπήρξε ποτέ χρέωση σε όλο αυτό εκτός εάν εννοεις το έξτρα πακέτο το ποιο ήταν και είναι 5 ευρώ και σου επιτρέπει να βλέπει ταυτόχρονα και δεύτερη συσκευη τόσο στο go όσο και τώρα στο OTT. Αλλά γενικά άλλο πραγμα το ένα και άλλο το άλλο.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk