Προσφορά Cosmote TV

Στην αρχή το go ήταν σε δύο συσκευες η οποίες έπρεπε να έχουν κάρτα sim cosmote ή να παίζουν σε wifi cosmote. Μετά ο περιορισμός αυτός έφυγε και έπαιζαν πάλι 2 εγκαταστάσεις όπου έπαιζαν σε όποιοδηποτε δίκτυο και με οποιοδήποτε τρόπο αλλά εβλεπε μόνο η μία κάθε φορά και μπορούσε να αντικατασταθει κάθε 30 ημέρες. Δεν υπήρξε ποτέ χρέωση σε όλο αυτό εκτός εάν εννοεις το έξτρα πακέτο το ποιο ήταν και είναι 5 ευρώ και σου επιτρέπει να βλέπει ταυτόχρονα και δεύτερη συσκευη τόσο στο go όσο και τώρα στο OTT. Αλλά γενικά άλλο πραγμα το ένα και άλλο το άλλο.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
για την χρέωση των 5 ευρω εννοώ και εγω.αθλητικα τωρα βλέπει μονο ο ενας στο ott.δεν γινεται να εχουμε παράλληλη θέαση

για την χρέωση των 5 ευρω εννοώ και εγω.αθλητικα τωρα βλέπει μονο ο ενας στο ott.δεν γινεται να εχουμε παράλληλη θέαση
Σωστός. Αθλητικά βλέπει μόνο ένας παραλληλα με αυτόν που έχει τον δέκτη. Τρίτος δεν μπορείς να δει τα αθλητικά.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Το θέμα είναι το εξής. Με όποιο τρόπο και αν κάνεις συμβόλαιο, με double ή triple play το δορυφορικό πακέτο είναι πιο φθηνό. Προς το παρόν τουλάχιστον. Ποιός ο λόγος να πάρεις το OTT είτε ξεχωριστό είτε σε πακέτο αφού το παίρνεις δωρεάν; Δεν σου δίνει κάτι παραπάνω σωστά;

Για ξεχωριστά τα βλέπω πιο φθηνά αυτά του ΟΤΤ από του δορυφορικού (εκτός από το full pack).

απο την στιγμή που υπάρχει χωρίς χρέωση για το δορυφορικό οσο υπάρχει αυτο λογικα παραμείνει ετσι για την μια συσκευή και για το ott αλλιως θα υπάρξουν γκρίνιες για 2 ταχυτήτων συνδρομητές...

Πάντα υπήρχαν γκρίνιες για συνδρομητές 2 ταχυτήτων και παντα θα υπάρχουν. Την εποχή που κάποιοι έπαιρναν το full pack με 10 ευρώ εγώ έδινα και δίνω ακόμα 22.Εκει να δεις γκρίνια...

Πάντα υπήρχαν γκρίνιες για συνδρομητές 2 ταχυτήτων και παντα θα υπάρχουν. Την εποχή που κάποιοι έπαιρναν το full pack με 10 ευρώ εγώ έδινα και δίνω ακόμα 22.Εκει να δεις γκρίνια...
τοσο χαμηλή τιμή δεν την εχω προλάβει κάν...15 εχω ακούσει για φουλ πακέτο.εδω πλέον οσοι το εχουμε στα 20 δεν το αφήνουν ουτε εκει αλλα ζητανε 22 ευρω.πολιτικη της εταιρίας η απαντηση τους...Αντε να βγάλεις δηλαδή άκρη...

Τελικα μίλησα με τμήμα διακοπών.ανενδοτοι να πέσουν κατω απο τα 22 ευρω το φουλ πακέτο και ας το ειχα στα 20.επιπλεον δίνουν σε κινητο 120 λεπτα προς ολους και τα 10 ευρω δώρο για ταινίες πλέον δεν παίζουν...σύμφωνα με λεγόμενα τους τους εχουν κόψει τα έξτρα που έδιναν απο το τμήμα διακοπών πλέον...

πανε τα 15 ευρω , εγω τοσο πληρωνα και τελος του μηνα κλεινω χρονο , στο τηλεφvνο που μιλησα μου ειπαν 22 ... απο 15 - 22 ειναι μεγαλη η διαφορα και για την χρηση που κανω δεν βλεπω να κανω αναννεωση , δεν βλεπω αθλητικα αλλα σαν υπηρεσια μου αρεσει μονο το tvplus και το replay tv

Αν δεν βλέπεις αθλητικά γιατί δεν πας σε cinema pack; Και το ΟΤΤ cinema 15 το δίνουν για νέους πελατες.

το εχω επειδη μπορει να ερθει ενας φιλος η να κατσω να δω μια στο τοσο εναν αγωνα. Γενικα δεν ειμαι του OTT επειδη δεν εγω ιντερνετ στο εξοχικο οταν παω και κανω χρηση μονο μεσω δορυφορου

Καλημέρα! Έχω το full pack μέσω δορυφόρου με 20 και λήγει σε 10 ημέρες. Έχει πάρει κάποιος προσφορά στα 20 αυτή την περίοδο. Τελευταία φορά με είχαν καλέσει πριν ένα μήνα και μου είπανε για 22 . Έχει προχωρήσει κάποιος πρόσφατα σε διαδικασία διακοπής και να πάρει προσφορά μικρότερη από 22 ;
Σας ευχαριστώ.

Πλέον το ελάχιστο είναι 22 , είναι σχεδόν αδύνατο να το δώσουν στα 20 .

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Πλέον το ελάχιστο είναι 22 , είναι σχεδόν αδύνατο να το δώσουν στα 20 .

Κρίμα..Πέρυσι από 15 πήγε 20 και φέτος από 20 θα πάει 22 . Τουλάχιστον δίνουν κάποιο δώρο με τα 22 (πέρα από τα δωρεάν σε κάποιο κινητό τα οποία δεν τα χρειάζομαι καθώς έχω σύνδεση και μου αρκούν) αν γνωρίζεις; Αξίζει να μπω στον κόπο με την απειλή διακοπής ή δεν έχει νόημα;

Σύμφωνα με τον φίλο εδώ, στο τμήμα διακοπών πλέον δεν δίνουν δώρα εκτός από τα λεπτά σε κινητό COSMOTE. Παλιά δίνανε πιστωτικό για movies club, σε μερικούς δωρεάν multiroom κ.α..

Τελικα μίλησα με τμήμα διακοπών.ανενδοτοι να πέσουν κατω απο τα 22 ευρω το φουλ πακέτο και ας το ειχα στα 20.επιπλεον δίνουν σε κινητο 120 λεπτα προς ολους και τα 10 ευρω δώρο για ταινίες πλέον δεν παίζουν...σύμφωνα με λεγόμενα τους τους εχουν κόψει τα έξτρα που έδιναν απο το τμήμα διακοπών πλέον...

Και εμένα με λογαριασμό 75 τ μήνα δεν μου το έδιναν 20 ευρώ από 22 που ήμουν και το έκοψα! Θα βγάλουν προσφορά σε λίγο καιρό δεν παίζει να το αφήσουν.

Εμένα με είχανε στα 25 σε φουλ του ζήτησα στα 20 δεν μου δώσανε αλλά μου δώσανε στα 20 χωρίς σινεμά

Στάλθηκε από τον ZX SPECTRUM+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

22 το φουλ και 20 τα σπορτ,ακατέβατα,δίνουν 120 λεπτα σε ενα καρτοκινητο cosmote
Το καρτοκινητό πρέπει να είναι στο όνομα σου; Αν είναι σε άλλο όνομα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εμένα με λογαριασμό 75 τ μήνα δεν μου το έδιναν 20 ευρώ από 22 που ήμουν και το έκοψα! Θα βγάλουν προσφορά σε λίγο καιρό δεν παίζει να το αφήσουν.
Αποκλείεται. Ίσως να δώσουν με 20 το ΟΤΤ, αφού αυτο προωθούν πλέον