Προσφορά Cosmote TV

Καλησπέρα.
Έχω το cosmote ott full pack στα 25.45 ευρώ τον μήνα.
Έχω 12 μηνο συμβόλαιο το οποίο λήγει τον Νοέμβριο που μας έρχεται.
Επειδή δεν έχω το σταθερό του σπιτιού στον ΟΤΕ αλλά σε άλλο πάροχο όταν λήξει το συμβόλαιο θα κάνουν καλύτερη τιμή όταν λήξει για να ανανεώσω η παίζει ρόλο και το σταθερό?
Παίζει ρόλο τι προσφορά θα τρέχει εκείνο το διάστημα κατα βάση…άρα εχεις καιρό ακομα

Μεθαύριο λήγει το συμβόλαιο full pack δορυφορικό/
Αν τους πώ ότι δεν είμαι ικανοποιημένος για το περιεχόμενο ειδικά στα αθλητικά και ότι η τιμή που μου προτείνει το App της Cosmote δεν αξίζει θα μπορέσω να τους πείσω να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο μόνο με την ίδια τιμή που έχω έως τώρα 22.75 ή 20?

Μεθαύριο λήγει το συμβόλαιο full pack δορυφορικό/
Αν τους πώ ότι δεν είμαι ικανοποιημένος για το περιεχόμενο ειδικά στα αθλητικά και ότι η τιμή που μου προτείνει το App της Cosmote δεν αξίζει θα μπορέσω να τους πείσω να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο μόνο με την ίδια τιμή που έχω έως τώρα 22.75 ή 20?
Από προσωπική μου εμπειρία θα τους πείσεις αν κανείς αίτηση διακοπής σε καταστημα λόγω οικονομικού και μετά από 2-3 ημέρες σε καλέσουν μόνοι τους από την εξυπηρέτηση πελατών να σου κάνουν καλύτερη προσφορά.

Νέα προσφορά COSMOTE TV με 2 μήνες ΔΩΡΕΑΝ.

• Like
Reactions: Epistimonas
Να δουμε τι θα γινει και με τον φορο συνδρομητικης που εχει παρει αναστολη μεχρι 30 ιουνιου

Αν επανελθει πιθανον να επηρεαστουνε οι τιμες

Ισχύει και στο δορυφορικό?

Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote ισχύει και στο δορυφορικό η προσφορά των 2 μηνών δώρο σε όλα τα πακέτα εκτός από το entry pack.
Επίσης κάνουν και 50% έκπτωση στην εγκατάσταση και από 50 ευρώ πληρώνεις μόνο 25 ευρώ.
Ισχύει μέχρι 15/6.
Επίσης δωρεάν πιάτο και αποκωδικοποιητής.

Eπειδη εχω κανει 4-5 αιτηματα(μεσω chat και μεσω τηλεφωνου με το πρωτο να ειναι απο τις 26/04) για να με καλεσουν διοτι ληγει το συμβολαιο μου και δεν μ'εχουν καλεσει ποτε υπαρχει καποιος αλλος τροπος επικοινωνιας για να τελειωνει αυτο το θεμα γιατι εχω κουραστει?
Το εχουν παρατησει τελειως το θεμα της εξυπηρετησης μου φαινεται.

Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote ισχύει και στο δορυφορικό η προσφορά των 2 μηνών δώρο σε όλα τα πακέτα εκτός από το entry pack.
Επίσης κάνουν και 50% έκπτωση στην εγκατάσταση και από 50 ευρώ πληρώνεις μόνο 25 ευρώ.
Ισχύει μέχρι 15/6.
Επίσης δωρεάν πιάτο και αποκωδικοποιητής.
Συγγνώμη για την παραπληροφόρηση απλώς επειδή δεν το αναγράφει το site υπέθεσα πως δεν ισχύει.

• Like
Reactions: Epistimonas
Eπειδη εχω κανει 4-5 αιτηματα(μεσω chat και μεσω τηλεφωνου με το πρωτο να ειναι απο τις 26/04) για να με καλεσουν διοτι ληγει το συμβολαιο μου και δεν μ'εχουν καλεσει ποτε υπαρχει καποιος αλλος τροπος επικοινωνιας για να τελειωνει αυτο το θεμα γιατι εχω κουραστει?
Το εχουν παρατησει τελειως το θεμα της εξυπηρετησης μου φαινεται.
13888

Μήπως σε καλούν στο κινητό σου αλλά έχεις βάλει φραγη σε κάποιους αριθμούς 5ψηφιους;
Κ δεν βλέπεις καν την κλίση;
Έτσι την είχα πατήσει εγώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι το ξερω εχω μιλησει ηδη 9 φορες και ειπαν θα με καλεσουν.
Επίσκεψη σε κατάστημα.
Αλλά μόνο σε περίπτωση που θέλεις κάτι από τις στάνταρ επιλογές, γιατί δεν υπάρχει ευελιξία εκεί.

Η προσφορά είναι έως 15/6.
Αν εγώ πάω να κάνω συμβόλαιο στις 14/6, τι ακριβώς παίρνω ως δώρο τους 2 μήνες? Τι περιεχόμενο θα δω στα αθλητικά κανάλια της cosmote 15/6 με 15/8?

Μήπως σε καλούν στο κινητό σου αλλά έχεις βάλει φραγη σε κάποιους αριθμούς 5ψηφιους;
Κ δεν βλέπεις καν την κλίση;
Έτσι την είχα πατήσει εγώ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Oχι μ'εχουν ξαναπαρει απο το 13888.

Επίσκεψη σε κατάστημα.
Αλλά μόνο σε περίπτωση που θέλεις κάτι από τις στάνταρ επιλογές, γιατί δεν υπάρχει ευελιξία εκεί.
Ναι στο καταστημα δεν υπαρχει ευελιξια και τσαμπα θα παω.

Τελικα με καλεσαν απο πριν 2 ωρες περιπου απο το 13888.

Μου προτειναν να καταργησω το δορυφορικο με το multiroom και να μου στειλουν το box.ΔΕΝ το δεχτηκα και του λεω εγω θελω να βλεπω ταυτοχρονα τα παντα σε 2 τηλεορασεις με το δορυφορικο αλλα απο την στιγμη που σταματανε οι υπηρεσιες replay tv και on demand δωστε μου τουλαχιστον τον δευτερο δορυφορικο δεκτη δωρεαν(απο το multiroom δηλαδη που εχει 6 ευρω).Μου λεει αυτο δεν γινεται.Περιμενε ομως λιγο μου λεει μετα για να δουμε τι αλλο μπορουμε να κανουμε.

Μετα απο λιγο λοιπον μου λεει οτι αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να σας στειλω εξοπλισμο ο οποιος θα κουμπωσει πανω στον εναν δορυφορικο δεκτη για να εχετε replay tv και on demand.Για τον πρωτο χρονο ειναι δωρεαν και για τον δευτερο χρονο κοστιζει 7 ευρω.Τον ρωταω τι εξοπλισμος ειναι αυτος που κουμπωνει πανω στον δορυφορικο δεκτη?Μου λεει ειναι ενα μηχανημα που κουμπωνει πανω στον δεκτη και θα βλεπετε replay και on demand.
Ξαναρωταω μετα μηπως ειναι android box και μπερδευεστε μ'αυτο που μου λετε?Μου λεει οχι δεν ειναι το android box.

Τι μου λενε ρε παιδια τι μηχανημα ειναι αυτο?Εβγαλαν κανενα καινουριο μηχανημα και δεν το το ξερουμε?
Ξερει κανεις για ποιο πραγμα μιλαει ο τυπος γιατι μου εδωσε το μυαλο στα χερια?

Του λεω θα το σκεφτω μεχρι αυριο και ξαναμιλαμε.