Προσφορά Cosmote TV

Διάβασε 2, 3 ποστ πιο πάνω. 22 καλυτερη τιμή και ζητά και δωρεάν το cosmote box.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να το ζητήσω με αιτία τη κατάργηση του one demand ?έχει έξτρα χρέωση ?

Στάλθηκε από το SM-A525F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να σου πω τι γίνει στη συνέχεια.

Θα σου πουν ένα χρόνο δωρεάν, θα σου ενεργοποιήσουν ότι είναι να σου ενεργοποιήσουν και στον επόμενο λογαριασμό θα δεις μία ωραία χρέωση περίπου 9€/μήνα.
Αν δεν το πάρεις χαμπάρι δεν τρέχει τίποτα θα πληρώσεις. Αν το πάρεις χαμπάρι και πάρεις τηλέφωνο κλπ θα σου πουν "είναι συστημικο το θέμα, θα γίνει αφαίρεση στον επόμενό λογαριασμό".

Αναμένω τον επόμενο λογαριασμό να δω αν θα το έχουν αφαιρέσει.

Δική μου εκτίμηση; Βάζουν την χρέωση και αν δεν το καταλάβεις τη συνεχίζουν (πολλοί πάνε απλά και πληρώνουν το λογαριασμό, δεν τον ελέγχουν ποτέ και ξέρω 2-3).

• Like
Reactions: Alexander 2001
Εμένα πάντως μια χαρά το έδωσαν δίχως καμμία εξτρά χρέωση (παίζει να έχει περάσει και στο νέο συμβόλαιο που έκανα ανανέωση online).

Θα σου πουν ένα χρόνο δωρεάν, θα σου ενεργοποιήσουν ότι είναι να σου ενεργοποιήσουν και στον επόμενο λογαριασμό θα δεις μία ωραία χρέωση περίπου 9€/μήνα.
Αν δεν το πάρεις χαμπάρι δεν τρέχει τίποτα θα πληρώσεις. Αν το πάρεις χαμπάρι και πάρεις τηλέφωνο κλπ θα σου πουν "είναι συστημικο το θέμα, θα γίνει αφαίρεση στον επόμενό λογαριασμό".

Δική μου εκτίμηση; Βάζουν την χρέωση και αν δεν το καταλάβεις τη συνεχίζουν (πολλοί πάνε απλά και πληρώνουν το λογαριασμό, δεν τον ελέγχουν ποτέ και ξέρω 2-3).

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ όταν ανανέωσα τηλεφωνικά ενώ το πακέτο ήταν 55.18 στο account είδα 58.18. Επικοινωνησα και διαμαρτυρηθηκα και μου είπαν ότι θα μου αφαιρέσουν συνολικά το επιπλέον ποσό των 3 ευρώ για 24 μήνες στον επόμενο λογαριασμό. Εκείνο πάντως που με ενοχλεί είναι ότι προφανώς είναι η καθιερωμένη τους πρακτική με στόχο να εκμεταλλευτουν τους καλοπροαιρετους και απρόσεκτους. Ανεπίτρεπτο για έναν, υποτίθεται σοβαρό, όμιλο όπως ο ΟΤΕ

Εμένα έληξε το συμβόλαιο μου κ μου κάνουνε προσφορά στα 28.50 αντί 30 κάτι που είναι τιμή καταλόγου.
Έδινα 25€ κ έξτρα 2 συσκευές την χρέωση. Τους καλώ αύριο κ τους λέω κόψτε το.
Τα 22αρια παίζουν ακόμα?

Παίζουν. Χθες έκανα ανανέωση με έξτρα 2 συσκευές για 1 χρόνο στα 22 ευρώ από τα 25 που πλήρωνα.
Να υποθεσω σε καλεσανε για ανανεωση απο cosmote, σωστα?
ΣΤα 22 κ με τις εξτρα? Πολυ καλο deal.
Δεν ησουν εκτος συμβολαιου λογικα.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ όταν ανανέωσα τηλεφωνικά ενώ το πακέτο ήταν 55.18 στο account είδα 58.18. Επικοινωνησα και διαμαρτυρηθηκα και μου είπαν ότι θα μου αφαιρέσουν συνολικά το επιπλέον ποσό των 3 ευρώ για 24 μήνες στον επόμενο λογαριασμό. Εκείνο πάντως που με ενοχλεί είναι ότι προφανώς είναι η καθιερωμένη τους πρακτική με στόχο να εκμεταλλευτουν τους καλοπροαιρετους και απρόσεκτους. Ανεπίτρεπτο για έναν, υποτίθεται σοβαρό, όμιλο όπως ο ΟΤΕ
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι χρεώνουν για επιπλέον συσκευές και όταν τους πάρεις τηλέφωνο σου λένε ότι θα αφαιρεθούν στον επόμενο λογαριασμό

Χθες ανανέωσα και εγώ μετά από διακοπή, με τελική τιμή 25€ full με 2 μήνες δωρεάν (20.83€ το μήνα) + 120 λεπτά + 600 mb σε καρτοκινητό κάθε μήνα για ένα χρόνο

Kαλησπέρα παιδιά.
Εχω ενεργό συμβόλαιο Fiber 100 με OTT Full pack. Σε ένα συμβόλαιο όλα.
Τον επόμενο μήνα μετακομίζω σε νέο σπίτι, όπου η cosmote δεν έχει υποδομή Fiber 100.
Εκανα μια πρώτη επαφή με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και μου είπαν πως "σπάει" το συμβόλαιό μας με δική τους υπαιτιότητα, χωρίς κάποιο πέναλτι.

Ιντερνετ: Θα έρθει τεχνικός να μετρήσει τη γραμμή και θα γίνει νέο συμβόλαιο στην υφιστάμενη ταχύτητα, μετρώντας όμως και τους μήνες του παλιού!
TV: Νέο συμβόλαιο από το μηδέν, σε τιμή 28 ευρώ και ΌΛΗ τη δέσμευση χρονικά.

Μου φαίνεται λίγο παραλογισμός αυτός. Εχετε καμια ιδέα πως να το χειριστώ?
Σκέφτομαι μιας και δεν υπάρχει οπτική ίνα στο νέο σπίτι, να το γυρίσω σε δορυφορικό (έχοντας βέβαια smart tv, οπότε θα έχω στην ίδια TV και δορυφορικό και OTT, ώστε να μην είμαι απόλυτα εξαρτώμενος από την ταχύτητα του ιντερνετ).

Βλέπω στο myaccount ανανέωση για cosmote tv (δορυφορικό) στα 22 ευρώ. Μπορώ να πετύχω κάτι καλύτερο?

Βλέπω στο myaccount ανανέωση για cosmote tv (δορυφορικό) στα 22 ευρώ. Μπορώ να πετύχω κάτι καλύτερο?
Και εγώ από 25 στα 22 πήγα υπάρχει και το άλλο δύο μήνες δώρο και μετά 25 που βγαίνει περίπου 20,8 το ανέφερα κάποιος φίλος εδώ αλλά σε μένα δεν το έδιναν, δίνουν και το box δωρεάν για έναν χρόνο

Εγώ πάντως που πήρα για ανανέωση και μίλησα για extra συσκευές δώρο, με άκουγε η κοπέλα λες και άκουγε εξωγήινο. Για το δε android box σαν δωρεάν παροχή λόγω κατάργησης του on demand κτλ δεν το συζητάμε πως αντέδρασε, σαν να άκουγε Κινέζικα.. ευτυχώς έπεσε η γραμμή κάπου εκεί και θα ξαναδοκιμάσω την τύχη μου σε λίγες μέρες.

Εγώ πάντως που πήρα για ανανέωση και μίλησα για extra συσκευές δώρο, με άκουγε η κοπέλα λες και άκουγε εξωγήινο. Για το δε android box σαν δωρεάν παροχή λόγω κατάργησης του on demand κτλ δεν το συζητάμε πως αντέδρασε, σαν να άκουγε Κινέζικα.. ευτυχώς έπεσε η γραμμή κάπου εκεί και θα ξαναδοκιμάσω την τύχη μου σε λίγες μέρες.
Αν είναι στην λήξη το συμβόλαιο σου πάρε 13888 και πες ότι θέλεις κατάργηση θα το βάλουν σάν έτοιμα και θα σε πάρουν από άλλο τμήμα σε τρεις μέρες για να σε ρωτήσουν γιατί και πώς, εκεί κάνεις παιχνίδι και ότι πάρεις,22 ευρώ και το box και δύο έξτρα συσκευές είναι μάλλον το ποίο συχνό, εγώ που τους είχα πάρει μου έλεγαν 25

• Like
Reactions: digeo21 and craven
Έχοντας ενεργό συμβόλαιο για δορυφορικο από τον Απρίλιο κάλεσα στο 13888 να ρωτήσω τι θα γίνει με τα on demand κλπ. Με ρώτησαν αν έχω smart tv και είπα όχι. Αμέσως μου είπαν θα μου στείλουνε box δωρεάν για ένα χρόνο χωρίς ανανέωση στο συμβόλαιο. Όντως παρέλαβα το box και μέσα εχει κάτι χαρτιά που γράφουν ξεκάθαρα ότι έχω και πακέτο extra συσκευών δώρο για ένα χρόνο. Αυτό θα πει εξυπηρέτηση πελατών. Τα καλά να λέγονται.

• Like
Reactions: jima