Μέχρι το τέλος του χρόνου όπως είχε γράψει και ένας φίλος κάποιες σελίδες πίσωΜε τις έξτρα δωρεάν συσκευές δεν ξέρω πόσο τις δίνουν.
Το εκανα εγω απο 15 Ιουλιου. Πηρα στο13888 για κατι καλυτερο και το μονο που πετυχα ηταν η υποσχεση για ενα μηνα δωρεαν. Το αποδεχτηκα ομωϛ το προβλημα ειναι οτι απο τοτε εχουν εκδοθει δυο λογαριασμοι κι ο περιφημοϛ δωρεαν μηναϛ δεν εχει εμφανιστει. Επικοινωνησα ξανα μαζι τουϛ και η απαντηση ηταν οτι δεν ξερουν γιατι εγινε, κατι ψιθυρησαν για πιθανο λαθοϛ του υπαλληλου που εδωσε την προσφορα ή του λογιστηριου και προτειναν να περιμενω τον επομενο λογαριασμο και να ξανακαλεσω. Τουϛ επεσημανα οτι εχω διαβασει σε φορουμ για χαμηλοτερϛ τιμεϛ απο προσφορεϛ υπο την απειλη διακοπηϛ και δηλωσαν αγνοια. Η ουσια ειναι οτι μαλλον την πατησα που βιαστηκα να ανανεωσω το συμβολαιο που κανονικα εληγε μεσα Σεπτεμβρη και δεν περιμενα να παρω προσφορα απο το αρμοδιο τμημα δηλωνονταϛ προθεση διακοπηϛ. Δεν ξερω αν εχει συμβει και σε αλλον ομωϛ το θεωρω απαραδεκτο. Εχω τρειϛ συνδρομεϛ στην εταιρια (σταθερο με ιντερνετ, κινητο και δορυφορικο πακετο τηλεορασηϛ) και η αληθεια ειναι πωϛ πρωτη φορα γινεται αυτο.Μου ηρθε για προσφορα για ανανεωση μεσα απο την εφαρμογη στα 25€ (οσο δινω και τωρα) στο full pack δορυφορικο
Τι λετε;;Ανανεωνω η μπορω και πιο κατω;;
Κι εγώ για τον πατέρα μου την ίδια προσφορά πήρα ακριβώς παρά την μεγάλη πίεση που άσκησαΔορυφορικό το φουλ το δίνουν 22€
Streaming φουλ το δίνουν 28€
Με 2 μήνες δώρο. Δεν κάνουν κάτι καλύτερο streaming???
Για νέο συνδρομητή μόνο τιμές καταλόγου.... Οι παλιοί δορυφορικοί 'υπό την απειλή διακοπής' έχουν καταφέρει και κρατάνε 22€ τα τελευταία χρόνια με νύχια και με δόντια....Καλησπέρα σας. Για νέο συνδρομητή (όχι ανανέωση), ποια είναι η καλύτερη προσφορά που μπορεί να υπάρξει σε full πακέτο ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ και πως μπορεί αυτή να επιτευχθεί; (δεν ενδιαφέρει η iptv γιατί η γραμμή στην Σαλαμίνα είναι ένα αίσχος)
Πόσα mb;Καλησπέρα και απο εμενα.σε ανανέωση φουλ δορυφορικού 22 ευρω ανανέωση και δωρεάν mb για ενα καρτοκινητο cosmote.ειναι οτι καλύτερο υπάρχει την περίοδο…τωρα αν σε κάποιον λήγει και το σταθερό του με πίεση δίνουν και δωρεάν πάγια στο σταθερό…
Για κάποιο διάστημα χωρίς κάρτα Δωρεαν να φανταστώ ;3 giga
Ακριβώς για έναν χρονο οσο ισχυει η ανανέωση της τηλεόρασης.Για κάποιο διάστημα χωρίς κάρτα Δωρεαν να φανταστώ ;
Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω streaming.Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι για την streaming υπηρεσία (ΜΟΝΟ αθλητικά), αλλά θέλω να μπορώ να βλέπω ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ τον ίδιο αγώνα σε δύο διαφορετικές συσκευές, π.χ. εγώ στην τηλεόραση στο σπίτι και ο γιος μου εκτός σπιτιού στο κινητό του.
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;;;
Ποια είναι η καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή;;;
Σας ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.