Το ίδιο ακριβώς και εγώ αλλά όχι με την εφαρμογή, απλά πήρα στο 13888 και ρώτησα στην ήδη 100αρα που έχω (δεν λήγει το συμβόλαιο) αν υπάρχει προσφορά και μου έδωσαν αυτή. Μιλαμε για streaming full pack, όχι δορυφορικό οπότε απλά έστειλαν ένα Cosmote-branded Android TV boxΑνανέωση (από "προσφορά" της εφαρμογής) σταθερής για 24 μήνες με 100άρα,απεριόριστα σταθερά.500κάτι κινητά και Full Pack στα 52,90€/μήνα με δώρο 2 πάγια..Υποτίθεται ότι μόνο η σταθερή έχει 34,90€.
Πήγα εχθές στον Γερμανό της περιοχής μου. Σε αυτούς έβγαζε ανανέωση με την ίδια τιμή. (22 ευρώ)Λήγει το δορυφορικό full pack 4/11. Μου ήρθε μήνυμα για ανανέωση στα 25 ευρώ, με τον πρώτο μήνα δωρεάν και 15 gb για ένα μήνα. Στην ουσία είναι 12x22 = 264, με 11x25= 275 (μοίρασαν το πάγιο του μήνα στη μέση ).
Πέτυχε κάποιος καλύτερη τιμή?
Καλημέρα, έκανα τηλεφωνικά αίτηση φορητότητας απο nova 50 σε cosmote 100ρα με απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 28,90€. Τελικά, λόγω τεχνικών προβλημάτων απο την πλευρά τους, μου είπαν θα κάνουν υποβάθμιση στην 50ρα. Η ερώτηση μου είναι, να ζητήσω μείωση τιμής εφόσον γίνεται υποβάθμιση με δική τους υπαιτιότητα; έχει πάρει κανείς καλύτερη τιμή απο τ 28,90??
Γενικά τα 28,90 για 100ρα και unlimited σταθερά κινητά ηταν από προσφορα. Κανονικά έχει 37.90 στα καταστήματα.
Αν ομωϛ υπαρχει καλυψη τηϛ vodafone στη συγκεκριμενη περιοχη. Εγω στο χωριο πληρωνω στην cosmote 28,90 για 50αρα γραμμη με απεριοριστα σταθερα και 500 λεπτα κινητα και στο Ναυπλιο στη nova για 50αρα γραμμη με σταθερα και κινητα απεριοριστα 26. Αν μπορουσα θα αλλαζα και στο χωριο αλλα εκει δεν υπαρχει αλλοϛ παροχοϛ οποτε καταλαβαινειϛ τι εννοω.Εγώ θα ζητούσα μείωση, εκτός εάν κάπου στο συμβόλαιο αναφέρει 50 και να ο λόγος
Πάντως 15 ευρώ για cinema είναι πολλά. 12 έχει μέσω ίντερνετΜε κάλεσαν σημερα για προσφορα απο την Cosmote : 28 ιντερνετ εως 100μβς απεριοριστα κτλπ κινητα σταθερα . Επιπλεον 10 ευρω κάρτα για 24 μήνες στο κινητο μου και 100 ευρω καβαντζα για καρτες στο κινητο μου εφαπαξ επίσης 15 ευρω για όλα τα καναλια χωρις αθλητικα
δεν μου ενεφερε κάτι κ δεν ρωτησα για τέλη ενεργοποιησης κτλπ. Πάντως την απέριψα μιας που τρ πληρώνω τα ίδια απλά η ποιότητα δεν είναι καλή διακοπ΄ς και χαμηλές ταχύτητες
Για τσεκαρε μηπως τρέχει ακομα προσφορά με 22 ευρω…απο το τμήμα καταργήσεων την δίνουνΓεια σας
Μου έστειλαν στην εφαρμογή της cosmote προσφορά για την tv το full pack για 12 μήνες στα 25 ευρώ τον μήνα.
Υπόψιν τόσα πλήρωνα.
Να την δεχτώ?
Εμενα στα 25 ακατεβατα το ανανεωσαν με ενα μηνα δωρο οποτε βγαινει γυρω στα 23 στο δορυφορικο που εχω.Για τσεκαρε μηπως τρέχει ακομα προσφορά με 22 ευρω…απο το τμήμα καταργήσεων την δίνουν
Εμενα 22 και έναν μήνα δώρο μου είχαν δώσει φουλ δορυφορικόΕμενα στα 25 ακατεβατα το ανανεωσαν με ενα μηνα δωρο οποτε βγαινει γυρω στα 23 στο δορυφορικο που εχω.
Κι εμένα η εφαρμογή 25 μου το έδινε. Στον Γερμανό τους το έβγαζε με 22.Γεια σας
Μου έστειλαν στην εφαρμογή της cosmote προσφορά για την tv το full pack για 12 μήνες στα 25 ευρώ τον μήνα.
Υπόψιν τόσα πλήρωνα.
Να την δεχτώ?
Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από την cosmote από το τμήμα διακοπών και μου είπαν 25 ευρώ χωρίς καμμία καλύτερη τιμή παρακάτω.Κι εμένα η εφαρμογή 25 μου το έδινε. Στον Γερμανό τους το έβγαζε με 22.
Έχεις κατάστημα Γερμανό κοντά σου;Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από την cosmote από το τμήμα διακοπών και μου είπαν 25 ευρώ χωρίς καμμία καλύτερη τιμή παρακάτω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.