Τόσο μου είχαν κάνει και μένα αλλά με την μόνη διαφορά με ένα μήνα δώροΈχει σταλεί σε κανέναν καλύτερη προσφορά ή το 25αρι έχει γίνει στάνταρ;
View attachment 224206
Φαίνεται ότι στα δορυφορικά δεν πάει κάτω από 25€ πλέονΈχει σταλεί σε κανέναν καλύτερη προσφορά ή το 25αρι έχει γίνει στάνταρ;
Τι εννοείς για το NΒΑ league pass στα 20€ απο 40€;* Eνα μηνα δωρεαν το Entertainment Pack δινει σε πελατες cosmote μεσω του app.
* Και το ΝΒΑ league pass στα 20€ απο 40€ για πελατες cosmote (ανεξαρτητως αν εχουν cosmote tv απλα να εχουν cosmote ID)
Και να συμπληρώσω ότι εδώ βλέπεις όλους τους αγώνες συν ριπλει ενώ η Cosmote δείχνει ένα ή δύο και συνήθως το ένα είναι το Μιλγουόκι λόγω ΓιάννηΚανεις λογαριασμο στο NBA app
![]()
NBA League Pass | Experience Live NBA Games Anytime, Anywhere | NBA.com
Watch live NBA games with NBA League Pass. Stream NBA games and support your favorite teams and players. Buy League Pass today!www.nba.com
και πιο κατω αφου εχεις φτιαξει λογαριασμο σε ρωταει αν εχεις cosmote ID.
η τρεχουσα τιμη τους τωρα ειναι στα 40€ απο 80€ κανονικα αλλα μπαινει και το 50% της cosmote και παει στα 20€ το κοστος για την σαιζον.
Τιμη κλοπη θα ελεγα για οποιον δεν εχει cosmote tv και δεν ενδιαφερεται να βαλει αλλα θελει να βλεπει αγωνες ΝΒΑ.
Μόλις το έκανα με τελική τιμή 19.99 , τέλεια προσφορά , ευχαριστώ πολύ.Υποψιν μαλλον ειναι για μια εβδομαδα αυτη η προσφορα αν ειναι ακριβεις στο προωθητικο τους μηνυμα απο χτες
![]()
ALL HOOPS. HALF PRICE.
The best deal of the season is live for one week only. Get League Pass for $49.99 or League Pass Premium for $74.99 now.
Τα 49,99$ ειναι προφανως τα 40€ για ευρωπη που μεσω εκπτωσης του cosmote ID (50%) φτανουμε στα 20€
και εμενα μου δινει στο app την ιδια προσφορα...
Και μένα τότε λήγει το συμβόλαιο. Το πιο πιθανό βέβαια απλά μετά να κόψει και τα 15GB που δίνει και να πρέπει να "απειλούμε" για διακοπή για να μας κόψουν κάτι.και εμενα μου δινει στο app την ιδια προσφορα...
το συμβολαιο μου ομως ληγει αρχες Μαρτιου...οποτε αναμενω σε νεοτερη καλυτερη (ή χειροτερη) προσφορα...ειδωμεν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.