Προσφορά Cosmote TV

Σήμερα έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ,ότι πλέον δεν ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι λήγει η συνδρομή τους,όπως έκαναν παλιά.
Έτσι λοιπόν βρέθηκα στην δυσάρεστη θέση να πληρώσω κάνα 35αρι παραπάνω , γιατί οτι γράφει δεν ξεγράφει.
Έκανα καινούργια συνδρομή και ελπίζω να επανέλθω στα παλιά.

Το νού σας λοιπόν .....(όπως εύστοχα μου είπε η συμπαθεστατη κοπελα που με εξυπηρέτησε 😄)

Από την στιγμή που το ενσωματωσαν την λήξη συμβολαίου στο app και αναφέρεται στο συμβόλαιο που σου έχουν δώσει, έχουν σταματήσει τα πολλά τηλέφωνα και τα sms για την λήξη. Και εγώ έτσι την έπαθα.

• Like
Reactions: mdvq
Σε μενα, ενω μεχρι προχτες μου εδινε τα παραπανω +1 μηνα δώρο,πλεον η προσφορα εγινε ετσι χωρις το μηνα δώρο.
Κοινως απο 22€ το μηνα που δινω εδω και 2-3 χρόνια, πλεον με πανε στα 25€ ανα μήνα!

Εγω με νεα συνδεση οσο και να ψαχτηκα και να πιεσα δεν εδωσαν παρακατω απο 26,90 δορυφορικο sport pack. Συνδεθηκα χτες και περιμενω να μου ενεργοποιησουν το οττ συστημικα λενε.

Είχα πάρει τον Ιούνιο το πλήρες δορυφορικό πακέτο στα 22 € (ανανέωση) για έναν χρόνο. Τηλεφωνικά έγινε η επικοινωνία, ζήτησα ανανέωση και ενώ αρχικά μου το έδινε στα 25 €, ρώτησα αν έχει κάτι καλύτερο και έπειτα μου το έδωσε στα 22 € χωρίς να πιέσω παραπάνω καταστάσεις.

Τι εννοείς για το NΒΑ league pass στα 20€ απο 40€;
Αναφέρει το link: "Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το NBA LEAGUE PASS με 20% έκπτωση από την αρχική του τιμή, δηλαδή στα 63,99€ από 79,99€."

Κανεις λογαριασμο στο NBA app

και πιο κατω αφου εχεις φτιαξει λογαριασμο σε ρωταει αν εχεις cosmote ID.

η τρεχουσα τιμη τους τωρα ειναι στα 40€ απο 80€ κανονικα αλλα μπαινει και το 50% της cosmote και παει στα 20€ το κοστος για την σαιζον.

Τιμη κλοπη θα ελεγα για οποιον δεν εχει cosmote tv και δεν ενδιαφερεται να βαλει αλλα θελει να βλεπει αγωνες ΝΒΑ.

Κανεις λογαριασμο στο NBA app

και πιο κατω αφου εχεις φτιαξει λογαριασμο σε ρωταει αν εχεις cosmote ID.

η τρεχουσα τιμη τους τωρα ειναι στα 40€ απο 80€ κανονικα αλλα μπαινει και το 50% της cosmote και παει στα 20€ το κοστος για την σαιζον.

Τιμη κλοπη θα ελεγα για οποιον δεν εχει cosmote tv και δεν ενδιαφερεται να βαλει αλλα θελει να βλεπει αγωνες ΝΒΑ.
Και να συμπληρώσω ότι εδώ βλέπεις όλους τους αγώνες συν ριπλει ενώ η Cosmote δείχνει ένα ή δύο και συνήθως το ένα είναι το Μιλγουόκι λόγω Γιάννη

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υποψιν μαλλον ειναι για μια εβδομαδα αυτη η προσφορα αν ειναι ακριβεις στο προωθητικο τους μηνυμα απο χτες

NBA League Pass

ALL HOOPS. HALF PRICE.​

The best deal of the season is live for one week only. Get League Pass for $49.99 or League Pass Premium for $74.99 now.

Τα 49,99$ ειναι προφανως τα 40€ για ευρωπη που μεσω εκπτωσης του cosmote ID (50%) φτανουμε στα 20€

Υποψιν μαλλον ειναι για μια εβδομαδα αυτη η προσφορα αν ειναι ακριβεις στο προωθητικο τους μηνυμα απο χτες

NBA League Pass

ALL HOOPS. HALF PRICE.​

The best deal of the season is live for one week only. Get League Pass for $49.99 or League Pass Premium for $74.99 now.

Τα 49,99$ ειναι προφανως τα 40€ για ευρωπη που μεσω εκπτωσης του cosmote ID (50%) φτανουμε στα 20€
Μόλις το έκανα με τελική τιμή 19.99 , τέλεια προσφορά , ευχαριστώ πολύ. :))

• Like
Reactions: petros_ksp
Έχει σταλεί σε κανέναν καλύτερη προσφορά ή το 25αρι έχει γίνει στάνταρ;

View attachment 224206
και εμενα μου δινει στο app την ιδια προσφορα...
το συμβολαιο μου ομως ληγει αρχες Μαρτιου...οποτε αναμενω σε νεοτερη καλυτερη (ή χειροτερη) προσφορα...ειδωμεν...

και εμενα μου δινει στο app την ιδια προσφορα...
το συμβολαιο μου ομως ληγει αρχες Μαρτιου...οποτε αναμενω σε νεοτερη καλυτερη (ή χειροτερη) προσφορα...ειδωμεν...
Και μένα τότε λήγει το συμβόλαιο. Το πιο πιθανό βέβαια απλά μετά να κόψει και τα 15GB που δίνει και να πρέπει να "απειλούμε" για διακοπή για να μας κόψουν κάτι.

• Like
Reactions: kkoum
Μου έβγαλε και μένα την προσφορά των 25€. Το συμβόλαιο λήγει αρχές Γενάρη, μίλησα στο chat και δεν πέφτουν με τίποτα, ούτε τον ένα μήνα δώρο που υπήρχε προσφορά πριν ένα μήνα. Τα τελευταία χρόνια έδινα 22 , ή μου έβγαζε την προσφορά στο site ή μου το δίνανε από το chat.

• Sad
Σε όλους έτσι γίνεται
Δίναμε 22€
Στην αρχή στο έδιναν 25€ +1 μήνα δωρεάν
Κόπηκε ο μήνας
Έχουν μείνει τα 15gb στα κινητά,μέχρι νεωτέρας
Δε νομίζω πλέον να πέσουν απ τα 25 για κανένα λόγο

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Sad
Ενω δεν εχει βγει ανακοινωση ακομα για τα δικαιωματα στα ευρωπαικα του ποδοσφαιρου δεν ειναι καιρος για ανανεωσεις