swordfish21
Established Member
- 20 August 2015
- 148
Για 12μηνο συμβόλαιο;Μίλησα τώρα με Cosmote και όντως μου έδωσαν δορυφορικό full pack στα 25€ με 6 μήνες δώρο τα πάγια.
Για 12μηνο συμβόλαιο;Μίλησα τώρα με Cosmote και όντως μου έδωσαν δορυφορικό full pack στα 25€ με 6 μήνες δώρο τα πάγια.
Καλάάά... Πάει η διακοπή γόνα μου φαίνεται...και στους μεν και στους δε.... Αναμένουμε αντιπρόταση από Nova με 9 μήνες δωρεάν... Μετά ξανά από Cosmote 12 μήνες δωρεάν..... Νικάμε αδέρφια! Όλα free...Μίλησα τώρα με Cosmote και όντως μου έδωσαν δορυφορικό full pack στα 25€ με 6 μήνες δώρο τα πάγια.
Η Nova φτωχά πράγματα μόνο 3 μήνες δώρο έκανε πρόταση.Καλάάά... Πάει η διακοπή γόνα μου φαίνεται...και στους μεν και στους δε.... Αναμένουμε αντιπρόταση από Nova με 9 μήνες δωρεάν... Μετά ξανά από Cosmote 12 μήνες δωρεάν..... Νικάμε αδέρφια! Όλα free...
Για 3 μήνες είτε 22 ευρω είτε 25 εχω ακούσει για 6 μηνο εισαι ο δεύτερος συμφουριτης που το αναφέρει…πρέπει γενικά να εχουμε πολλές μεταφορές απο τους μεν στους δεν…θα δούμε αν τελικα αυτο με 6μηνο ειναι για περισσότερους η απλα ειναι για πολυ λίγες μεμονωμένες περιπτώσεις γιατι οπως παει πραγματικά παμε για τρελό ψαλίδι….Η Nova φτωχά πράγματα μόνο 3 μήνες δώρο έκανε πρόταση.
Από τη στιγμή που έβαλαν τα αθλητικά η μία υπηρεσία στην άλλη ήταν επόμενο να γίνει αυτό. Πιστεύω ότι το περίμεναν απλά τους γύρισε μπούμερανγκ ποιος θα κρατήσει τους περισσότερους πελάτες? Μόνοι δηλαδή έψαλαν τα χέρια και έβγαλαν τα μάτια τους εκτός αν κάτι μας κρύβουν και το 3ευρω γίνει 30ευρω μελλοντικά. Γιατί δεν βρίσκω άλλο λόγο και όπως πάντα καμία εταιρεία δεν σκέφτεται τον πελάτη παρά μόνο την τσέπη τουςΓια 3 μήνες είτε 22 ευρω είτε 25 εχω ακούσει για 6 μηνο εισαι ο δεύτερος συμφουριτης που το αναφέρει…πρέπει γενικά να εχουμε πολλές μεταφορές απο τους μεν στους δεν…θα δούμε αν τελικα αυτο με 6μηνο ειναι για περισσότερους η απλα ειναι για πολυ λίγες μεμονωμένες περιπτώσεις γιατι οπως παει πραγματικά παμε για τρελό ψαλίδι….
Άστα αυτά τώρα... καμιά σειρά καλή έχεις να μας προτείνεις;; (Είσαι master από παλιά....Από τη στιγμή που έβαλαν τα αθλητικά η μία υπηρεσία στην άλλη ήταν επόμενο να γίνει αυτό. Πιστεύω ότι το περίμεναν απλά τους γύρισε μπούμερανγκ ποιος θα κρατήσει τους περισσότερους πελάτες? Μόνοι δηλαδή έψαλαν τα χέρια και έβγαλαν τα μάτια τους εκτός αν κάτι μας κρύβουν και το 3ευρω γίνει 30ευρω μελλοντικά. Γιατί δεν βρίσκω άλλο λόγο και όπως πάντα καμία εταιρεία δεν σκέφτεται τον πελάτη παρά μόνο την τσέπη τους
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσες θες αδερφέ. Γράψε στο θέμα σειρών τι περίπου ψάχνεις και έχω να προτείνω πολλές.Άστα αυτά τώρα... καμιά σειρά καλή έχεις να μας προτείνεις;; (Είσαι master από παλιά....)
Για φέτος τουλαχιστον με τον έναν η τον άλλον τροπο ολοι κατι περισσότερο άλλοι κατι λιγότερο Θα γλιτώσουμε χρήματα…τωρα για του χρόνου εχει ο θεός…Κατσε μην στο τελος ανταλλάσσουν πληροφορίες και δίνουν προσφορά μονο σε όσους πραγματικά εχουν και τις δυο πλατφορμες(αν και το θεωρω απίθανο)απλα είτε εχεις είτε Οχι δηλώνεις οτι εχεις και τις δυο πλατφόρμες και μετα όπου κάτσει η μπίλια…Από τη στιγμή που έβαλαν τα αθλητικά η μία υπηρεσία στην άλλη ήταν επόμενο να γίνει αυτό. Πιστεύω ότι το περίμεναν απλά τους γύρισε μπούμερανγκ ποιος θα κρατήσει τους περισσότερους πελάτες? Μόνοι δηλαδή έψαλαν τα χέρια και έβγαλαν τα μάτια τους εκτός αν κάτι μας κρύβουν και το 3ευρω γίνει 30ευρω μελλοντικά. Γιατί δεν βρίσκω άλλο λόγο και όπως πάντα καμία εταιρεία δεν σκέφτεται τον πελάτη παρά μόνο την τσέπη τους
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το έκαναν για το καλο του πελάτη. Κάτι άλλο έχουν στο νου τους το οποίο σιγά σιγά θα βγει στη φόρα. Δεν μπορεί να τα βρήκαν οι 2 ανταγωνιστές και τώρα να φαγωθούν ποιος δεν θα διακόψει το πακέτο του.Για φέτος τουλαχιστον με τον έναν η τον άλλον τροπο ολοι κατι περισσότερο άλλοι κατι λιγότερο Θα γλιτώσουμε χρήματα…τωρα για του χρόνου εχει ο θεός…Κατσε μην στο τελος ανταλλάσσουν πληροφορίες και δίνουν προσφορά μονο σε όσους πραγματικά εχουν και τις δυο πλατφορμες(αν και το θεωρω απίθανο)απλα είτε εχεις είτε Οχι δηλώνεις οτι εχεις και τις δυο πλατφόρμες και μετα όπου κάτσει η μπίλια…
Πιθανή εξαγορά στο μέλλον και μετα ξεχνάμε δωρεάν πάγια και έξτρα προσφορές…για να δούμε…Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το έκαναν για το καλο του πελάτη. Κάτι άλλο έχουν στο νου τους το οποίο σιγά σιγά θα βγει στη φόρα. Δεν μπορεί να τα βρήκαν οι 2 ανταγωνιστές και τώρα να φαγωθούν ποιος δεν θα διακόψει το πακέτο του.
Λες και αν δεν γινόταν αυτό είχε σωτηρία η βάρκα αυτήΑπλό είναι, εξόντωση της vodafone και του ant1 plus. Σε δεύτερο χρόνο βλέπουμε.
Ποιον ant1 plus? Έχω 18 μήνες δωρο από δεη και όπως μπήκα μια φορά έτσι βγήκα. Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό. Η Vodafone οκ το παλεύει λίγο με HBO λίγο με Disney το προσπαθεί στο περιεχόμενο της.Απλό είναι, εξόντωση της vodafone και του ant1 plus. Σε δεύτερο χρόνο βλέπουμε.
Το basic λογικάΚαλησπέρα. Υπάρχει στην εφαρμογή μόλις τώρα προσφορά για full pack €25 (12 μήνες) με αναφορά σε περιεχόμενο netflix και novasports. Έχει δει κάποιος κάτι ανάλογο; Για ποιο πακέτο netflix όμως θα αναφέρεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.