Προσφορά Cosmote TV

Εληξε κι εμενα το ετησιο (full pack). Εδω και χρονια κανω αιτημα διακοπης και με παιρνουν σχεδον αμεσα, κανοντας μου προσφορες, οχι τοσο στο παγιο της tv, οσο στα υπολοιπα (κινητα, σταθερα). Βλεπω οτι μεσω app η τιμη ειναι 22 μηνιαια (με το δωρεαν 1 παγιο). Εχει πεσει κανενας πιο κατω ? H μονο στα υπολοιπα δινουν παλι προσφορες?
πιο κατω δεν εχω δει αλλα μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο τι θα γινει με τα τηλεοπτικα δεν θα ανανεωνα

Να μην το κάνεις, στην cosmote δεν μένεις στα ίδια χρήματα που πληρώνεις τώρα. Θα πάει πολύ παραπάνω, στο συμβόλαιο που έχεις γράφει μετά από 24 μήνες την τιμή.
Ακριβώς και δεν είναι καθόλου απατεωνιά, στο συμβόλαιο το γράφει ξεκάθαρα στην 1η σελίδα, όχι σε τίποτα μικρά γράμματα

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    94.6 KB · Views: 46
Ακριβώς και δεν είναι καθόλου απατεωνιά, στο συμβόλαιο το γράφει ξεκάθαρα στην 1η σελίδα, όχι σε τίποτα μικρά γράμματα
Δεν μιλησε κανεναϛ για απατεωνια αλλα για γεγονοϛ. Να σου πω λοπον και τη δικια μου εμπειρια.Εχω προγραμμα με 50αρα γραμμη - μονο αυτη διατιεθεται στο χωριο- με απεριοριστα σταθερα και500 λεπτα σε κινητα που δε χρησιμοποιω ποτε. Πληρωνω περιπου 29 € και ητουν 30 για νεο διετεϛ συμβολαιο. Σε νεα συνδεση την ιδια γραμμη με ολα απεριοριστα τη δινουν 23. Ετσι τιμουν πελατεϛ 35 χρονιατωρα. Ζητησα διακοπη και περιμενω προσορα.

Καλησπερα και απο μενα
Τωρα πληρωνω 22,73 για το φουλ δορυφορικο και πληρωνω εξτρα το πακετο εξτρα συσκευων
Μου εκαναν προσφορα ανανεωσης στα 24 με ενα παγιο δωρο
Μπορω με καποιο τροπο να παρω εστω δωρεαν το πακετο εξτρα συσκευων;;