ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ - ΣΧΟΛΙΟ

T22013

New member
29 January 2007
28
ΣΤΑ EXPERT ΔΙΝΟΥΝ € 500 ΤΗΝ SONY 26U2000 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ? (ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ).
ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΥΝΤΟΜΑ:
ΑΝΤΙΘΕΣΗ 1200:1 , ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ PC , BRAVIA ,
HD READY , 1 x HDMI , ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ!!!!

Αν δεν επειγεσαι, μην "τρελλενεσαι".

Πριν 3 εβδομαδες, εβγαλε το καραφουρ προσφορα στα 450, μια σαμσουνγκ 32.
Φανταζομαι οτι μεσα στο ερχομενο 2μηνο θα "παιξουν" πολλλλες τετοιες προσφορες.

(και 26αρα σε 16/9, μαλλον μικρουλα θα ειναι)

Σιγά την προσφορά και κυρίως το μοντέλο που απλά είναι να το βλέπεις και να στρίβεις!Αν θες ντε και καλά 26άρα πάρε την ολοκαίνουργια και πολύ καλύτερη 26P3000 με μόλις 100Ε παραπάνω από το Πλαίσιο ή μόλις 47Ε παραπάνω από τον λαρισαίο

Ρε παιδιά από το καλοκαίρι έβλεπα 26άρα 475 Pany στα Multirama!
Σιγά την προσφορά

Μπήκα για λίγο στο ΠΛΑΙΣΙΟ τώρα και όντως νομίζω ότι αξίζει η 26P3000 που προτεινε ο Geogeogeo, το κατοστάρικο παραπάνω. Η παλιά κλασσική θεωρία βέβαια ότι πάντα το κάτι παραπάνω σε χρήματα σου δίνει κάτι αρκετά καλύτερο σε value for money, ισχύει και εδώ και δεν θέλω να καταλήξω να πάρω τελικά 46άρα....
Σας ευχαριστώ πάντως που μου ...απαξιώσατε τελείως την προσφορά. Αντε φτού κι απ την αρχή το ψάξιμο.
Με την ευκαιρία μπορεί κανείς να μου πεί γι αυτον τον "Λαρισαίο" που σχολιάζεται αρκετά στο club: Είναι αξιόπιστος?? Αν ναι πείτε μου πως θα τον βρώ.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Σιγά την προσφορά και κυρίως το μοντέλο που απλά είναι να το βλέπεις και να στρίβεις!Αν θες ντε και καλά 26άρα πάρε την ολοκαίνουργια και πολύ καλύτερη 26P3000 με μόλις 100Ε παραπάνω από το Πλαίσιο ή μόλις 47Ε παραπάνω από τον λαρισαίο

Συμφωνώ...

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ - ΣΧΟΛΙΟ

Με την ευκαιρία μπορεί κανείς να μου πεί γι αυτον τον "Λαρισαίο" που σχολιάζεται αρκετά στο club: Είναι αξιόπιστος?? Αν ναι πείτε μου πως θα τον βρώ.

Είναι αξιόπιστος,πολλά μέλη έχουν ψωνίσει χωρίς πρόβλημα από κει

Είναι αξιόπιστος,πολλά μέλη έχουν ψωνίσει χωρίς πρόβλημα από κει

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ - ΣΧΟΛΙΟhttp://www.electroptica.gr/

Μπήκα για λίγο στο ΠΛΑΙΣΙΟ τώρα και όντως νομίζω ότι αξίζει η 26P3000 που προτεινε ο Geogeogeo, το κατοστάρικο παραπάνω. Η παλιά κλασσική θεωρία βέβαια ότι πάντα το κάτι παραπάνω σε χρήματα σου δίνει κάτι αρκετά καλύτερο σε value for money, ισχύει και εδώ και δεν θέλω να καταλήξω να πάρω τελικά 46άρα....
Σας ευχαριστώ πάντως που μου ...απαξιώσατε τελείως την προσφορά. Αντε φτού κι απ την αρχή το ψάξιμο.
Εδω μπορεις να τον βρεις www.electroptica.gr :firstprize:

Πως μπορώ να τον βρώ ρε παιδιά?
Site?
Διεύθυνση?
ΤΗΛ?
Κάτι απ όλα αυτά??

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Όταν αγοράζεις όλοι καλοί είναι... έχουμε καμμιά ενημερωση τι κάνει σε περίπτωση ελατωματικού προιόντος?