[Προσφορά] HTC Trophy & LG Optimus 7 (WM7) με 199 ευρώ!!

Απάντηση: HTC Trophy & LG Optimus 7 (WM7) με 199 ευρώ!!

αν ήταν συμβατά τα παλιά, κάτι θα γινόταν... μέχρι να βγει εξειδικευμένο. Τέσπα λογικό πάντως, μάλλον είναι άλλη η αρχιτεκτονική (σαν hardware εννοώ)...
Γιατί ας πούμε στα παλιά omnia, ήταν μπόλικα τα σχετικά με gps προγράμματα...

Δεν άντεξα, χτύπησα με την επιδότηση το lg e900. Με τρωει καιρό τωρα το σκαλισμα των wm7.

Απο βδομάδα εντυπώσεις, μόλις το παραλάβω!

Εκτός αν είσαι απ' αυτούς που θέλουν οπωσδήποτε να έχουν ελληνικά στο κινητό τους, δεν πρόκειται να το μετανιώσεις. Η συσκευή είναι απίστευτη και ποιοτικά (μόνο το καπάκι της μπαταρίας όταν ανοίξεις θα καταλάβεις), και σαν λειτουργικό (επιπέδου iphone και βάλε) . 1 μήνα τώρα το παιδεύω και δεν έχει κάνει κιχ. Αδύνατό του σημείο ο ήχος (ίσως το χειρότερο μεγαφωνάκι που έχω ακούσει σε κινητό).

Οχι δε καίγομαι για Ελληνικά τόσο στο μενού.
Στα μηνυματα με ενδιαφέρει μονο να βρω λύση.

Παίζει ο κατάλογος να συγχρονιζει με gmail?

Οταν λες ηχο εννοεις στο μεγάφωνο (ανοικτη ακρόαση, ringer) ή το ακουστικό?

Gmail yahoo facebook hotmail είναι μέσα στο λειτουργικό. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα εκεί.

Ένα μεγαφωνάκι έχει, που ακούς τον συνομιλητή, χτυπάει όταν σε καλούν, ακούς όταν το έχεις σε ανοικτή ακρόαση κλπ. Δεν είναι απαράδεκτο, την κάνει τη δουλειά, δεν είναι π.χ. nokia όμως.

Εδω και λιγες ωρες εχω λιώσει στην συσκευή.... ναι όντως υπαρχουν οι ελλείψεις που εχουν αναφερθεί αλλα το UI ειναι πραγματικά το κατι άλλο!!!

για πειτε το κολπο να βαλουμε ελληνικο γιαλατζι πληκτρολόγιο (αντε παλι οτι τραβηξαμε με το jesus phone πριν 4 ετη)

Re: HTC Trophy & LG Optimus 7 (WM7) με 199 ευρώ!!

Κατεβαζεις εφαρμογη απο το μαρκετ.
Greek keyboard

το βρηκα αλλα ειναι λιγο σπαστικό μονο για Sms παιζει με 70 χαρακτήρες και για email και όλα αυτα μέσα απο το ιδιο πρόγραμμα. Χμμμ ελπίζω η επόμενη αναβαθμιση να εχει σοβαρό πληκτρολόγιο.

Kατα τα αλλα πετάει, η αποκριση του ειναι υποδειγματική! τo copy paste λιγο μυστήριο ενω το Integration msn fb google outlook καλλιτερο και απο android!!!

H φωτογραφικη μηχανη δε μου γέμισε το ματι σε αντιθεση με το video 720p που μου φαινεται αρκετα καλό θα έλεγα. Συνεργασια με το Zune σε παρα πολυ καλο επίπεδο ενω θα ήθελα οι συντομευσεις στην αρχικη σελίδα τα pins να ειχαν ποιο ενεργο ρόλο όπως τα widget στο android.

Μου τι σπαει η πολυ απλοτητα δλδ η ελλειψη ρυθμίσεων, χειροτερο και απο IOS ειναι, εντελως No brainer OS και οτι δε μπορω να βρω καποια πραγματα ευκολα πχ να ενεργοποιησω το wifi (νομιζω οτι λυνεται αυτο). Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο, απλα θελω να σκαλιζω εγω.

Last edited:
Re: Απάντηση: HTC Trophy & LG Optimus 7 (WM7) με 199 ευρώ!!

Εδω και λιγες ωρες εχω λιώσει στην συσκευή.... ναι όντως υπαρχουν οι ελλείψεις που εχουν αναφερθεί αλλα το UI ειναι πραγματικά το κατι άλλο!!!

για πειτε το κολπο να βαλουμε ελληνικο γιαλατζι πληκτρολόγιο (αντε παλι οτι τραβηξαμε με το jesus phone πριν 4 ετη)

πρέπει να το ξεκλειδώσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3314721#post3314721

Απάντηση: Re: Απάντηση: HTC Trophy & LG Optimus 7 (WM7) με 199 ευρώ!!

Ζαλιστηκα που το ειδα, nononο δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω ολο αυτο. αρκετες μαιμουδιες εκανα με το iphone, ευτυχως λιγοτερεες με το ρομποτ αλλα δεν εχω το κουραγιο για τα wp7, θα περιμένω την επομενη αναβαθμιση που λογικα λυνει 500 θεματα/νεες προσθηκες (αν καταλαβα καλα)-bye-