Προσφορά καταστημάτων "Γερμανός" με κάθε εγγραφή στο full pack ΟΤΕ TV

Hellraiser

Senior Member
22 January 2007
470
Planet Earth
Για οσους σκοπευουν να αγορασουν το full pack να ενημερωσω οτι ο Γερμανος δινει δωροεπιταγη 50 ...βγαζετε ετσι τα λεφτα της εγκαταστασης.

Απάντηση: Προσφορά καταστημάτων "Γερμανός" με κάθε εγγραφή στο full pack ΟΤΕ TV

Αν σου τα δώσουν στο χέρι τα 50 ευρώ τότε ναι τα βγάζεις τα λεφτά της εγκατάστασης......

Last edited by a moderator:

Οχι. Δίνει δωροεπιταγή 50 για έκπτωση σε επόμενη αγορά.

Εγώ το γνωρίζω, ο φίλος πιο πάνω δεν το γνωρίζει.... και δεν ισχύει φυσικά αυτό που λέει για το ότι βγάζεις τα λεφτά της εγκατάστασης....

Σωστό

Μια χαρα το γνωριζει ο φιλος πιο πανω...απλα πρεπει να γραφουμε σαν μικρα παιδακια εδω μεσα για να γινομαστε κατανοητοι.

Παμε λοιπον...ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ 50 ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΜΜΕΣΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Καλυτερα τωρα;

Ούτε έμμεσα δεν βγάζεις τα λεφτά της εγκατάστασης... μη το κάνεις σαν τη διαφήμιση του Τσάμπα !!!!

Κατεργαριές... Πρέπει να σκάσεις και άλλα 55 ευρώ για την αγορά της συγκεκριμέης κεραίας που η εγκατάσταση στοιχίζει τα 50 ευρώ.

Μια χαρά μου έκατσε η δωροεπιταγή. Έτσι και αλλιώς είχα σκοπώ να αλλάξω το κινητό.

"με κάθε νέα σύνδεση ΟΤΕ TVμέχρι τις 4 Μαΐου οι καταναλωτές απολαμβάνουν σπουδαίες αθλητικές αναμετρήσεις μόνο με 19,90 /μήνα και μαζί παίρνουν δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 50 ."

μπορω χρησιμοποιωντας αυτη την προσφορα να παρω οτε tv μεσω connx και να χρηδιμοποιησω την επιταγη για να παρω το ειδικο router του οτε για iptv?

Το ρουτερ το παίρνεις δωρεάν με τη σύνδεση. Με την επιταγή παίρνεις ότι θέλεις από το κατάστημα

εγω εχω συνδεση connx και ρουτερ comtrend απο τον οτε,θα μου το δωσουν τσαμπα το καινουριο?

Είναι υποχρεωτική η αγορά της κεραίας και η εγκατάσταση? Εάν όχι τότε όντως κερδίζεις 50. Εάν ναι, τότε μπορεί και να χάνεις.