Προσφορά Magenta TV

Θέλβω να κάνω ανανέωση από double (εχει λήξει το συμβόλαιο μου) σε triple play και βλεπω :

Fiber 100 Mbps
(Απεριόριστα σταθερά/κινητά) TV Full (Όλα τα αθλητικά & ταινίες) ~ 48,77€

Στη Νόβα βλέπω 40 το μήνα.

αξίζει να τους πάρω τηλ μπας μου κανουν καλύτερη προσφορά?
λέτε με την έναρξη του ΣΚΑΙ TV να πίαξει κάτι καλύτερο???

Κατ εμέ πήγαινε στη Nova. Είναι -8,77€ και ακόμα και sportFM TV +10€/μήνα να δίνεις θα είσαι σχεδόν όσο θα πλήρωνες σε COSMOTE tv χωρίς τον Αλαφούζο.

μιλήσαμε στο τηλ.

το 48 ισχύει μονο για νεους πελάτες.
μου έκαναν προσφορά 58 και μετά που το ξανασκέφτηκαν για λίγα λεπτά κατέβηκαν στα 56 (25 χρονια πελάτης)

πάμε για νόβα.

Πράγματι, εάν η έκπτωση είναι τόσο σημαντική για τους πρώτους έξι μήνες, η συνολική προσφορά παραμένει ιδιαίτερα ελκυστική, ακόμη και αν η τιμή επανέλθει στο κανονικό επίπεδο στη συνέχεια. Όλα εξαρτώνται ουσιαστικά από τους όρους της επόμενης συμβατικής περιόδου και από το αν υφίστανται τυχόν πρόσθετοι περιορισμοί.

Με αίτηση φορητότητας σε 1gbit cosmote FTTH προς vodafone, η cosmote προσφέρει 5 μήνες δώρο σε οποιοδήποτε συμβόλαιο ftth επιλέξεις για να μην φύγεις.
Πληροφοριακά το 1gbit το έδιναν 29ευρώ/μήνα, με 5 πάγια δώρο, δηλαδή στο 24μηνο βγαίνει 25 ευρώ ανά μήνα.
Αντίστοιχα στα 500mbit, την έδιναν 25 ευρώ/μήνα, με 5 πάγια δώρο, δηλαδή στο 24μηνο κάπου στα 21 ευρώ ανά μήνα.
Έδιναν και δώρο 1 μήνα στο TV.

Off topic ερωτηση. Αιτηση φορητοτητας καλυτερα ειναι να κανουμε στον τελευταιο μηνα του συμβολαιου πχ? Η με το που ληξει.

Αν περιμένεις να λήξει το υφιστάμενο συμβόλαιό σου, συνήθως θα μεταβείς σε ένα υπερόγκο τιμολόγιο (αορίστου πλέον).
Οπότε κάνεις αίτηση για φορητότητα, 2-3 βδομάδες πριν λήξει.

Μόλις δούνε το αίτημα φορητότητας, κατά 99% θα σε πάρουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά.

• Like
Reactions: valkal19
Και ας πουμε οτι απο νοβα που εχω θελω να παω στην κοσμοτε σε ιδιο πανω κατω προγραμμα (δηλαδη απο Fiber100 με eon+, σε 100ρι παλι με ote tv), λιγο καιρο πριν ληξουν τα συμβολαια παιρνω στην κοσμοτε? Η πρωτα πρεπει να διακοψω με την νοβα και μετα.

Και ας πουμε οτι απο νοβα που εχω θελω να παω στην κοσμοτε σε ιδιο πανω κατω προγραμμα (δηλαδη απο Fiber100 με eon+, σε 100ρι παλι με ote tv), λιγο καιρο πριν ληξουν τα συμβολαια παιρνω στην κοσμοτε? Η πρωτα πρεπει να διακοψω με την νοβα και μετα.

Λογικά τον τελευταίο μήνα θα σε ενοχλήσει η νόβα για ανανέωση. Στην cosmote μόνο με αλλαγή φορητότητας για να το πάρει χαμπάρι.

Λογικά τον τελευταίο μήνα θα σε ενοχλήσει η νόβα για ανανέωση. Στην cosmote μόνο με αλλαγή φορητότητας για να το πάρει χαμπάρι.
Απλα για να μη χρεωθω τα πεναλτι αποχωρησης λογικα η φορητοτητα πρεπει να γινει σαν αιτηση καμια βδομαδα πριν ληξει το συμβολαιο να φανταστω.

Όχι, δεν διακόπτεις "χειροκίνητα" από κανέναν. Πας κατευθείαν στο νέο πάροχο και εκείνος φροντίζει για τα καθέκαστα.
Με το που θα δουν αίτηση φορητότητας, θα σε πάρουν κατευθείαν τηλέφωνο για προσφορά (εαν δεν το είχανε κάνει ήδη, πριν λήξει το συμβολαίο σου).

Απλα για να μη χρεωθω τα πεναλτι αποχωρησης λογικα η φορητοτητα πρεπει να γινει σαν αιτηση καμια βδομαδα πριν ληξει το συμβολαιο να φανταστω.
Τον τελευταίο μήνα του συμβολαίου το πέναλτι είναι κάπου 12€

Τον τελευταίο μήνα του συμβολαίου το πέναλτι είναι κάπου 12€
Απο οτι ειδα ουτε τοσο καπου στα 6 κατι ευρω ειναι. Το eon+ εχει φιξ ποσο διακοπης και ειναι και αρκετα πανω απο 100 ευρω. Αλλα εκει ενταξει δεν υπαρχει φορητοτητα απλα κανονιζεις με τη νοβα να διακοπει μετα τον τελευταιο μηνα και μετα απευθυνεσαι στον οτε.

Απο οτι ειδα ουτε τοσο καπου στα 6 κατι ευρω ειναι. Το eon+ εχει φιξ ποσο διακοπης και ειναι και αρκετα πανω απο 100 ευρω. Αλλα εκει ενταξει δεν υπαρχει φορητοτητα απλα κανονιζεις με τη νοβα να διακοπει μετα τον τελευταιο μηνα και μετα απευθυνεσαι στον οτε.
Το πέναλτι πάνω απο 100 ευρώ αν δεν κάνω λαθος αφορά τη συνδρομητική τηλεόραση και ειναι το ιδιο σε ολους τους παροχους. Για τη σταθερή και την κινητή ειναι κυμαινόμενο, χαμηλο στην αρχή και το τέλος του συμβολαίου και στα ύψη συο ενδιάμεσο.