προσφορα nova μεχρι σεπτεμβρη

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,208
Εχει κανεις κανει παλι συνδρομη με 20Ε το full πακετο μεχρι και τον αυγουστο?ισχυει ακομα?σε υποχρεωνουν να συνεχισεις μετα?

Εχει κανεις κανει παλι συνδρομη με 20Ε το full πακετο μεχρι και τον αυγουστο?ισχυει ακομα?σε υποχρεωνουν να συνεχισεις μετα?

εγω μεχρι 31/08. δεν ξερω εαν ισχυει ακομα. 210 660 2000 για να σε ενημερωσουν. :operator:

Yπάρχει και προσφορά στα 20 Ευρώ για παλιούς συνδρομητές που είχαν διακόψει για μερικούς μήνες το full pack μέχρι και ολόκληρο τον Σεπτέμβρη.
Τα'δωσα κι εγώ.

οκ ευχαριστω..το σκεφτομαι που θα τους τα δωσω κ αυτα αλλα εχε χαρη που δεν πιανει τπτ η κεραια..

Yπάρχει και προσφορά στα 20 Ευρώ για παλιούς συνδρομητές που είχαν διακόψει για μερικούς μήνες το full pack μέχρι και ολόκληρο τον Σεπτέμβρη.
Τα'δωσα κι εγώ.

δηλ? και εγω εχω διακοψει τη Νοβα για το καλοκαιρι.πηρα τηλ και τους ειπα για επανασυνδεση και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποια τετοια προσφορα στα 20 ευρω το FULL πακετο.

Κι εγώ το καλοκαίρι δέκοψα και μου είπαν πως η προσφορά αφορά συνδρομητές που είχαν διακόψει την προηγούμενη χρονιά.

Εγώ πάλι που τους πήρα για να διακόψω οριστικά (και όχι για το καλοκαίρι :flipout:), ΦΥΣΙΚΑ και υπήρχε προσφορά να μείνω στο full pack με 20 ευρώ για το καλοκαίρι. Όμως διέκοψα...
Αφού δεν έχει πρόγραμμα η νόβα. Όλο επαναλήψεις είναι. Τι να το κάνεις;

Εγώ πάλι που τους πήρα για να διακόψω οριστικά (και όχι για το καλοκαίρι :flipout:), ΦΥΣΙΚΑ και υπήρχε προσφορά να μείνω στο full pack με 20 ευρώ για το καλοκαίρι. Όμως διέκοψα...
Αφού δεν έχει πρόγραμμα η νόβα. Όλο επαναλήψεις είναι. Τι να το κάνεις;

Ετσι να φυγουν πολλοι μπας και βαλουν μυαλο!

Απάντηση: Re: προσφορα nova μεχρι σεπτεμβρη

Τώρα που θα έρθει και ο ΟΤΕ ίσως βάλουν μυαλό.

o οτε; σε ταχυτητα 8 και πανω αν δεν κανω λαθος. ομως δεν εχουν ολοι ιντερνετ ουτε 8αρα συνδεση.