Προσφορά NOVA

Γνωστο τον πηραν τηλέφωνο για να γινει συνδρομητης στο triple play πακέτο τις Nova. Κατα την επικοινωνια του ειπαν ότι θα κυκλοφορήσει νέα προσφορά σε λιγες μερες ΜΟΝΟ για υφιστάμενους συνδρομητές.
Η προσφορά:
10 ευρώ συν το μηνα ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
15 ευρώ συν το μήνα ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

45 ευρώ/ΜΗΝΑ τηλέφωνο + ιντερνετ + full πακετο Nova.

ειναι πολυ καλη, αν ειναι αυτη η φετινη γιορτινη προσφορα

Γνωστο τον πηραν τηλέφωνο για να γινει συνδρομητης στο triple play πακέτο τις Nova. Κατα την επικοινωνια του ειπαν ότι θα κυκλοφορήσει νέα προσφορά σε λιγες μερες ΜΟΝΟ για υφιστάμενους συνδρομητές.
Η προσφορά:

Kαι αρχιζουμε παλι τα ιδιιαααα.
Εμενα που ειμαι ηδη συνδρομητης στο cinema pack αν θελω να παω σε full θα μου ζητησουν 65 ...

Μέχρι τον Μάιο ήμουν συνδρομητής στο 3play με το startpak. Όταν έκαναν κάποια προσφορά μου έλεγαν είναι μόνο για νέους πελάτες και όχι για υφιστάμενους. Έκοψα τη nova και κράτησα τηλέφωνο και internet διότι πλήρωνα 40+. Ελπίζω η προσφορά των Χριστουγέννων αν είναι μόνο για υφιστάμενους συνδρομητές να περιλαμβάνει και τους συνδρομητές 2play.

Η προσφορά:

Δεν ισχυει το παραπανω ως χριστουγεννιατικη προσφορα..., υπομονη 24 ωρες...

Αρα εμεις που με 39.90 εχουμε τα αθλητικα θα δωσουμε αλλα 5 και θα εχουμε και τα cinema?

Η προσφορά:

Μονο για υφισταμενους ??
Εγω που θελω να γινω ??? 65 ???

Δεν ειναι κακο, καθολου κακο...

Σιγουρα φουλ με 45, παρα σπορτ με 40...

Last edited:
για αυτους που εχουν το sportpack των ομαδων ακουγεται τιποτα για προσφορα

Για κάποιο λόγο(μηχανογραφικό από ότι έχω καταλάβει) λένε ότι δεν μπορούμε να προσθέσουμε τίποτα στην προσφορά των ΠΑΕ.
Χρήματα χάνουν έτσι και δεν λένε να το καταλάβουν.
Επίσης, μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι λαμβάνουμε διαφορετικής αντιμετώπισης από τους υπόλοιπους.

Παιδια εγω λεω να παωτο σαββατο στη forthnet και να ζητησω τηλεφωνο απεριόριστο σε σταθερα + internet 24 αρι+novasports 1 το επιγειο στα 30 ευρω θα μου το δωσουν? (Δε θελω το nova 3 play)

Εμένα πάντως αρνήθηκαν να μου δώσουν την προσφορά -50% για τους παλιούς συνδρομητές και μου είπαν ότι τέτοια προσφορά δεν υπάρχει.
Πριν λίγες μέρες πήραν γνωστό μου για αυτή την προσφορά και όταν τους είπα ότι να σας δώσω το ονομά του άρχισαν τα περι προσωπικών δεδομένων κτλ....

Last edited:
Ενημερώνω για να ξέρετε τι προσφορές μπορεί να παίξουν.με πήραν από το τμήμα προσφορών ,είχα ζητήσει να ενημερώθω για το πόσο κοστίζει να προσθεσω τα nova sports .Ειχα λοιπόν triple play με κινητά "απεριόριστα" και όλα τα nova cinema στα 39,90.Με ενημέρωσαν ότι θα μπορούσα να εχω και τα nova sports με 59,90 ,όταν αρνήθηκα η τιμή έπεσε στα 49,90 και προστέθηκαν και τα απεριόριστα προς το εξωτερικό συν multiview για 12 μήνες...οπότε πλέον με 49,90 εχω τα πάντα και το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να πιεσετε ...

εγω εχω 3play+novacinema1+sport pack all πληρώνω 59,80
πήγα σε κατάστημα forthnet και "ευτηχως" που ο υπάλληλος εκεί μου είπε ότι μετά απο τηλέφωνο που έπεσε στα κεντρικά (μπροστά μου) πρέπει να πληρώσω τέλος υποβάθμισης 65  . προσοχή παιδιά μη την πατήσετε

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ενημερώνω για να ξέρετε τι προσφορές μπορεί να παίξουν.με πήραν από το τμήμα προσφορών ,είχα ζητήσει να ενημερώθω για το πόσο κοστίζει να προσθεσω τα nova sports .Ειχα λοιπόν triple play με κινητά "απεριόριστα" και όλα τα nova cinema στα 39,90.Με ενημέρωσαν ότι θα μπορούσα να εχω και τα nova sports με 59,90 ,όταν αρνήθηκα η τιμή έπεσε στα 49,90 και προστέθηκαν και τα απεριόριστα προς το εξωτερικό συν multiview για 12 μήνες...οπότε πλέον με 49,90 εχω τα πάντα και το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να πιεσετε ...

Σωστόςςςςς :2thumb22sup: