cmoustakas
Supreme Member
Ζήτησε η μάλλον απαίτησε να μιλήσεις με το τμήμα προσφορών. Πες τους ότι αυτή η προσφορά έχει γινει σε γνωστούς σου και θέλεις και εσύ αντίστοιχη. Και αν π πρώτος υπάλληλος που μιλήσεις δεν σε βοηθήσει ζητά κάποιον ανώτερο.
Αυτό μη το λες γιατί ότι θέλουν κάνουν και όπου θέλουν. Την πεπατημένη την ακλουθούν σε ανθρώπους που έχουν άγνοια με το αντικείμενο και απλά κάνουν μια συνδρομή χωρίς να ασχολούνται πιο βαθιά με τα δορυφορικά και όλο το αντικείμενο γενικά.Το τμήμα προσφορών δεν θα σου δώσει κάτι εκτός της πεπατημένης. Μόνο όταν σε παίρνουν αυτοί για προσφορά, μπορείς να διαπραγματευτεις κάτι καλύτερο.
Εγώ που δεν έχω άγνοια και διαβάζω και ενημερώνομαι εκμεταλλεύομαι τις κατάλληλες προσφορές. Όπως πχ. Με το ΟΤΕ TV διάβασα εδώ στο forum μας ότι άμα ζητήσεις διακοπή για οικονομικούς λόγους σου ανανεώνουν για 12 μήνες ακόμα (αφού έχεις κλείσει χρόνο) και σου δίνουν τρεις μήνες δωρεάν άρα γλυτώνεις 82,5 το χρόνο (όταν είσαι πελάτης μόνο ΟΤΕ TV) το έκανα λοιπόν και κέρδισα αυτά τα λεφτά χωρίς να είχα κάποιο λόγο να κάνω διακοπή και ούτε θα έκανα. Και αν περίμενα να με πάρουν αυτοί τηλέφωνο δεν θα έπαιρναν ποτέ.Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Προσφορές δίνουν όταν αυτοί θέλουν και όχι όταν το ζητήσεις εσύ. Δεν έχει σχέση αν είσαι γνωστής ή όχι των δορυφορικών.
Εσύ δηλαδή που δεν έχεις άγνοια, τι θα κάνεις; θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα τους πεις τι;
Είμαι γνώστης δορυφορικών και απαιτώ προσφορά;
θα έχω το νού μου ...πάντως με πήραν 30 λεπτά μετά που έκλεισα τη προσφορά για να επαναλάβουμε τα του πακέτου μην υπάρξει κάποια παρανόηση.προσεξε τη συμβαση που θα σου στειλουν να υπογραψεις..
κι εμενα στο τηλ μου ελεγαν μεχρι τον Οκτωβριο δωρεαν το Sports (5 μηνες ) και 12μηνη δεσμευση, και η συμβαση ηταν με 3 μηνες δωρο και 18μηνη δεσμευση.
Ακυρωσα εννοειται
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.