Προσφορά NOVA

Ζήτησε η μάλλον απαίτησε να μιλήσεις με το τμήμα προσφορών. Πες τους ότι αυτή η προσφορά έχει γινει σε γνωστούς σου και θέλεις και εσύ αντίστοιχη. Και αν π πρώτος υπάλληλος που μιλήσεις δεν σε βοηθήσει ζητά κάποιον ανώτερο.

Το τμήμα προσφορών δεν θα σου δώσει κάτι εκτός της πεπατημένης. Μόνο όταν σε παίρνουν αυτοί για προσφορά, μπορείς να διαπραγματευτεις κάτι καλύτερο.

ειχα δεχθει στο παρελθον κλησεις απο τη nova για προσφορα αλλα εχουν να με παρουν κανενα χρονο...

να κανω αναπαντητη;;; :P

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Το τμήμα προσφορών δεν θα σου δώσει κάτι εκτός της πεπατημένης. Μόνο όταν σε παίρνουν αυτοί για προσφορά, μπορείς να διαπραγματευτεις κάτι καλύτερο.
Αυτό μη το λες γιατί ότι θέλουν κάνουν και όπου θέλουν. Την πεπατημένη την ακλουθούν σε ανθρώπους που έχουν άγνοια με το αντικείμενο και απλά κάνουν μια συνδρομή χωρίς να ασχολούνται πιο βαθιά με τα δορυφορικά και όλο το αντικείμενο γενικά.

Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Προσφορές δίνουν όταν αυτοί θέλουν και όχι όταν το ζητήσεις εσύ. Δεν έχει σχέση αν είσαι γνωστής ή όχι των δορυφορικών.
Εσύ δηλαδή που δεν έχεις άγνοια, τι θα κάνεις; θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα τους πεις τι;
Είμαι γνώστης δορυφορικών και απαιτώ προσφορά;

@panasol αν δεν βιάζεσαι, περίμενε λίγο. Προς το τέλος του καλοκαιριού θα δώσουν και επίσημα προσφορές.

σε καμια των περιπτωσεων δε βιαζομαι..

απλα μου ερχονται κατι λογαριασμοι της HOL (25-26 ευρω MONO για ιντερνετ) και καθε φορα που τους βλεπω εκνευριζομαι......

θελω να φυγω μεν αλλα με καλη προσφορα απο τη nova δε...

Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Προσφορές δίνουν όταν αυτοί θέλουν και όχι όταν το ζητήσεις εσύ. Δεν έχει σχέση αν είσαι γνωστής ή όχι των δορυφορικών.
Εσύ δηλαδή που δεν έχεις άγνοια, τι θα κάνεις; θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα τους πεις τι;
Είμαι γνώστης δορυφορικών και απαιτώ προσφορά;
Εγώ που δεν έχω άγνοια και διαβάζω και ενημερώνομαι εκμεταλλεύομαι τις κατάλληλες προσφορές. Όπως πχ. Με το ΟΤΕ TV διάβασα εδώ στο forum μας ότι άμα ζητήσεις διακοπή για οικονομικούς λόγους σου ανανεώνουν για 12 μήνες ακόμα (αφού έχεις κλείσει χρόνο) και σου δίνουν τρεις μήνες δωρεάν άρα γλυτώνεις 82,5 το χρόνο (όταν είσαι πελάτης μόνο ΟΤΕ TV) το έκανα λοιπόν και κέρδισα αυτά τα λεφτά χωρίς να είχα κάποιο λόγο να κάνω διακοπή και ούτε θα έκανα. Και αν περίμενα να με πάρουν αυτοί τηλέφωνο δεν θα έπαιρναν ποτέ.

Και δεύτερον τι προσφορές τις δίνουν και όταν ζητήσεις και εσύ. Θα σου αναφέρω χαρακτηριστικά συγγενικό μου πρόσωπο που είχε ότι έχω εγώ αλλά με πολιτική ξεχωριστά Forthnet και ξεχωριστά νόβα φουλ πακέτο και πλήρωνε 80 + ευρώ. Και όταν του είπα ότι εγώ με τα ίδια δίνω 49,90 κόντεψε να μου μείνει στα χέρια. Έδωσα λοιπόν το τηλ με τον άνθρωπο που μιλούσα εγώ μέσα στη forthnet για τι δική μου σύνδεση και ενώ στην αρχή όπως λες έκαναν τους δύσκολους τελικά το έκανα και σε εκείνον 49,90. Τώρα θα μου πεις μπορεί να είναι εξαίρεση , θα σου πω δεν παύει να πήρε να ζήτησε και να του δόθηκε. Η προσπάθεια δεν είναι ποτέ κακή.

Φίλε Panasol αυτοί με πήραν ..μάλιστα μου είπε την ακριβή ημερομηνία και ώρα που γράφτηκα στη hol !! (προφανώς έχουν τα στοιχεία ) . Είμαι πάνω από χρόνο στη Hol οπότε δεν έχω "penalty" που φεύγω. Το έκλεισα το πακέτο μια και πρώτη φορά θα βάλω δορυφορική να δώ πως θα πάει(να βλέπει ο πατέρας κανα Animal planet και καμια μπαλίτσα) ...μου είπε χαριτολογώντας ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε οτι αν μετά το 12μηνο επιλέξω να φύγω σίγουρα θα μου κάνουν καλύτερη προσφορά !!

Last edited:
προσεξε τη συμβαση που θα σου στειλουν να υπογραψεις..
κι εμενα στο τηλ μου ελεγαν μεχρι τον Οκτωβριο δωρεαν το Sports (5 μηνες ) και 12μηνη δεσμευση, και η συμβαση ηταν με 3 μηνες δωρο και 18μηνη δεσμευση.
Ακυρωσα εννοειται
θα έχω το νού μου ...πάντως με πήραν 30 λεπτά μετά που έκλεισα τη προσφορά για να επαναλάβουμε τα του πακέτου μην υπάρξει κάποια παρανόηση.

Ο ΟΤΕ στο παρόν στάδιο δεν έχει υιοθετήσει στο έπακρο τις τηλεφωνικές προσφορές και να ξέρεις ότι ο ΟΤΕ λίγο θέσης θέλει και μπορεί να δίνει καλύτερες τιμές.
Το παράδειγμα που έδωσες της Νοβα είναι το γνωστό πακέτο "προνόμιο" που είχε 20% έκπτωση που είχε περάσει σε αορίστου χρόνου. Η μετάβαση σε 3play γίνεται με προτροπή της Forthnet και η τελική τιμή κυμαίνεται από 49.90 - 59.90 .
Είναι γνωστό ότι η Νοβα κάνει καθ'επιλογή προσφορές και μάλιστα τηλεφωνικές χωρίς να έχουμε καταλάβει βάσει ποιών κριτηρίων γίνονται.
Η προσπάθεια δεν είναι ποτέ κακή, πόσο μάλλον αυτή περιέχει και αλλαγή πάροχου.

Το διάβασα Serafeim και σε ευχαριστώ ...θα προσπαθήσω να πιέσω για κάτι καλύτερο ..ίσως για αρχή να ζήτήσω ή καλύτερη τιμή ή δωρεάν το multiview

Last edited by a moderator:
Μετά από τηλέφωνο για ανανέωση ή μη της συνδρομής μου πρόσφεραν
Αστικές - υπεραστικές Δωρεάν, 12 ώρες προς κινητά Δωρεάν, Κλήσεις προς διεθνείς προορισμούς Δωρεάν,Ιντερνέτ έως 24 mbps, Nova full Pack, δωρεάν για 12 μήνες τα HD και για 3 μήνες τα ερωτικά με 49,90 για πάντα και φυσικά ανανέωσα...

Με κάλεσαν και μου έκαναν προσφορά με 36 ευρώ τον μήνα το cinema pack ή sport pack και με 40 ευρώ το full pack μαζί με όλα τα HD.
Θα έπαιρνα την προσφορά αν δεν είχα συμβόλαιο άλλους 9 περίπου μήνες στην ΟΤΕtv.

Bασικά μου τηλεφώνησαν για να μου κάνουν προσφορά στο start pack (με 10 ευρώ) και εγώ τους ρώτησα για τιμές στα άλλα πακέτα..
Βλέπω την προσφορά που έκαναν του φίλου Δημήτρη.. Μια χαρά τιμούλα είναι.