Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μου έστειλαν με fax τη σύμβαση και την έχω τώρα στα χέρια μου. Όπως γράφει και ο φίλος dimtz είναι. Και όπως έγραψα, θα του κάνω ένα τηλέφωνο για να το ξεκαθαρίσω αυτό. ΔΕΝ μου είπαν πως πρέεπι να πληρώνω με πιστωτική για να έχω δωρεάν τα HD. Αλλιώς θα τους χαιρετήσω πριν καλά καλά τους υποδεχτώ...George M. που το ακουσες αυτο? Το ειδες στο συμβολαιο? Οταν ρωτησα κανεις δεν ανεφερε οτι ειναι δωρεαν για ενα χρονο με πιστωτικη, απλα δωρεαν για εναν χρονο. Λες να μας παιξουν τετοιο παιχνιδι?
Geoav εχει επιλογη στην κατηγορια πληρωμης λογαριασμου να δηλωσεις αν θελεις την πιστωτικη σου, αριθμο και υπογραφη
Γι αυτό λέω ας ανεβάσει ένας ένα συμβόλαιο να το δούμε. Με αυτά που διαβάζω δεν μου φαίνεται και η καλύτερη προσφορά ειδικά λόγω και της 18μηνης δέσμευσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.