Προσφορά NOVA

Αυτού του είδους οι προσφορές δε καταλαβαίνω τι πετυχαίνουν. Όλοι αυτοί που πληρώνουν το full pack 62 ευρώ, πόσο μ.... πρέπει να αισθάνονται; Εκτός κι αν δεν υπάρχει πια κανείς να πληρώνει το full pack στα 62 ευρώ, οπότε κάντε μας τη χάρη και αλλάξτε τον τιμοκατάλογο! Ακόμα κι εγώ που μόλις πριν 3 μήνες επέκτεινα τη δέσμευσή μου παίρνοντας 3play+full pack στα 59,90, αρχίζω και αισθάνομαι κορόιδο όταν βλέπω να το δίνουν στα 49,90.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Έχετε μπερδέψει κάποια πράγματα. 1.Είναι μια προσφορά που αφορά ένα συγκεκριμένο κομμάτι και όσους έχουν 3play. Για όσους δεν έχουν προφανώς θα βγει κάτι άλλο.
2. Όταν λένε πως θα γίνει ενεργοποίηση το πολύ σε 15 ημέρες το λένε γιατί πρέπει να έχουν το οκ από τον αρχικό πάροχο που είχε κάποιος πριν. Συνήθως είναι max 4
3. Η Forthnet,με την nova και τα καταστήματα παίζουν σε διαφορετικές προσφορές και φυσικά είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Μήπως έχεις μπερδέψει αυτά που συζητιούνται εδώ;
Η προσφορές προορίζονται για όσους ΔΕΝ έχουν Νόβα είτε ποτέ είτε είχαν διακόψει.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ακόμα κι εγώ που μόλις πριν 3 μήνες επέκτεινα τη δέσμευσή μου παίρνοντας 3play+full pack στα 59,90, αρχίζω και αισθάνομαι κορόιδο όταν βλέπω να το δίνουν στα 49,90.

Μια απο τα ιδια και εγω .

Και εγώ το ίδιο, παρόλο που είμαι σε άλλο πρόγραμμα 3play.

θαθελα να ευχαριστησω το μελος που μας ενημερωσε για την προσφορα
πηρα καιγω τηλεφωνο στις 11.30 περιπου και με πηραν πισω στο κινητο μου στις 18.30
εδωσα νεο αφμ αυτο της κορης μου ,σε μιση ωρα μετα εγινε επιβεβαιωση στοιχειων
και εκλεισα 18μηνο στα 25ευ.και με πληρωμη μεσω πιστωτικης 49ευ ο pvr
θα περασει αυριο ανθρωπος για τα συμβολαια
μπραβο νοβα ξεπερασες τις προσδοκιες μου για 30αρι το φουλ
bye bye πακετο των φιλαθλων

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αυτού του είδους οι προσφορές δε καταλαβαίνω τι πετυχαίνουν. Όλοι αυτοί που πληρώνουν το full pack 62 ευρώ, πόσο μ.... πρέπει να αισθάνονται; Εκτός κι αν δεν υπάρχει πια κανείς να πληρώνει το full pack στα 62 ευρώ, οπότε κάντε μας τη χάρη και αλλάξτε τον τιμοκατάλογο! Ακόμα κι εγώ που μόλις πριν 3 μήνες επέκτεινα τη δέσμευσή μου παίρνοντας 3play+full pack στα 59,90, αρχίζω και αισθάνομαι κορόιδο όταν βλέπω να το δίνουν στα 49,90.

Υπάρχει ένας... :flipout:
Και όχι 62, + multiview...

δε πηρα σε νοβα.σε ένα από τα προαναφερθεντα,η διαφορα ηταν ότι στο ένα ειπαν Novagroup,αυτό που τελικα μου εδωσε την προσφορα και τελειωνει σε πολλα οκταρια και σε ένα άλλο που απαντωντας ειπαν novaforthnet group.αλλα εν τελει πηρα αυτό που ηθελα.

Ξέρει κανείς εαν, με τον προσφατο τροπο δηλ τηλεφωνο, μπορεί να μου δώσουνε ΜΟΝΟ τα αθλητικά και όχι όλο το full πακ? Σε νέο συνδρομητή εννοώ.
Αν ναι, και σε ποια τιμή?

Ξέρει κανείς εαν, με τον προσφατο τροπο δηλ τηλεφωνο, μπορεί να μου δώσουνε ΜΟΝΟ τα αθλητικά και όχι όλο το full πακ? Σε νέο συνδρομητή εννοώ.
Νομίζω ότι ειναι standard οι προσφορές. Full pack με τηλέφωνο και internet, και full pack nova σκέτο. Τώρα αν έχουν κάνει και κάτι διαφορετικό σε καποιο φίλο καλό ειναι να το γνωρίζουμε.

Οπως ειχε πει ενας φιλος εδω γινοταν. Πηρα κ εγω λοιπον κ ενω με πηραν πισω μετα απο καποιες ωρες, ο υπαλληλος μου ειπε οτι γινεται η προςφορα μονο με τα αθλητικα στα 39,90 και κρατησε τα στοιχεια μου. Μετα απο μιση ωρα με πηρε μια αγενεστατη η οποια ενω μου επιβεβαιωσε τα στοιχεια μου , μου ειπε πως η προσφορα μονο με τα αθλητικα δεν ισχυει και πως ισχυε μονο για μια μερα (καποια στιγμη προ ημερων). Οταν της ειπα πως μονο αυτο με ενδιαφερει , εφαγα το ακουστικο στα μουτρα!!!

Δεν περασαν 5 λεπτα ωσπου με πηρε καποιος ο οποιος μου ειπε πως ειναι προισταμενος και προσπαθησε να με πεισει να παρω καποιο απ τα 2 γνωστα πακετα με το full pack. Αφου πρωτα του τα εψαλλα για τη "γλυκυτατη" που μου το ειχε σκασει στα μουτρα και του εξηγησα πως δεν ειμαστε ζητιανοι, απλα ακουσαμε για μια προσφορα και ειπαμε να επωφεληθουμε, του ζητησα αν ξαναβγει προσφορα μονο με τα αθλητικα να με ενημερωσει. (Φανταζομαι πως ηδη με εχει συνδεσει με συστημα Ανδρομεδα)!!!

Έπεσες λογικά στην ίδια που με πήρε εμένα, αλλά εγώ απλά την πήρα στην πλάκα, του τύπου
Αυτή : Καλημέρα είμαι η Κωνσταντίνα
Εγώ :Καλημέρα είμαι ο Νίκος
Αυτή :Να σας κάνω μια πρόταση;
Εγώ : Ότι πρόταση θες εκτός γάμου, γιατί είμαι παντρεμένος...
Γελάκια κλπ..
Και συνεχίστηκε έτσι η κουβέντα μας.
Δεν τους κρίνω, γιατί φαντάζομαι ότι είναι κάποιος που έχει μαζέψει 5-10 και κάνει δουλειά για την Νοβα.
Εννοείται βέβαια, ότι όλα τα στοιχεία έχουν δώθεί από την Νοβα. Δεν υπάρχει λόγος να απορείς. Είναι απόλυτα φυσικό.

Ανάλογα την διάθεση είναι και η αντίδραση.Όταν εδώ και λίγες μέρες (αν κοιτάξεις τα post είμαι ο δεύτερος που το ανέφερε και ο πρώτος που έδωσα τηλ.) με έχουν πάρει 12 φορές και όποτε το σηκώνω μου το κλείνουν και άλλες 15+ φορές στο σταθερό και μπαίνω σπίτι κουρασμένος από τη δουλειά και ακούω αυτές π@π@....., όπως λέει κι ο Διονυσίου...."άνθρωπος είσαι και λυγάς".
Τα στοιχεία τα έδωσε η Νόβα, μα αυτή που τα βρήκε;Την ύπαρξη του σταθερού και του κινητού την ήξεραν και την ξέρουν, πέραν φυσικά στενών συγγενών, ο ΟΤΕ και η hol.Κανένας άλλος, με επίγνωση αυτών που λέω.
Ήδη αύριο θα ετοιμαστώ σιγα-σιγά για εξώδικο στην εταιρία για 2-3 παραβάσεις και επιστολή διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά.Δυστυχώς για αυτούς, δεν θα το αφήσω έτσι.

Πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι είμαι εκτός ιδιόκτητου και έχω 18μηνο 2play economy+ novasports = 53 ευρώ και εάν γίνεται μια καλύτερη τιμή και μου πρόσφεραν το ίδιο πακέτο με 48 ευρώ. Και το δέχτηκα...

Ανάλογα την διάθεση είναι και η αντίδραση.Όταν εδώ και λίγες μέρες (αν κοιτάξεις τα post είμαι ο δεύτερος που το ανέφερε και ο πρώτος που έδωσα τηλ.) με έχουν πάρει 12 φορές και όποτε το σηκώνω μου το κλείνουν και άλλες 15+ φορές στο σταθερό και μπαίνω σπίτι κουρασμένος από τη δουλειά και ακούω αυτές π@π@....., όπως λέει κι ο Διονυσίου...."άνθρωπος είσαι και λυγάς".
Τα στοιχεία τα έδωσε η Νόβα, μα αυτή που τα βρήκε;Την ύπαρξη του σταθερού και του κινητού την ήξεραν και την ξέρουν, πέραν φυσικά στενών συγγενών, ο ΟΤΕ και η hol.Κανένας άλλος, με επίγνωση αυτών που λέω.
Ήδη αύριο θα ετοιμαστώ σιγα-σιγά για εξώδικο στην εταιρία για 2-3 παραβάσεις και επιστολή διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά.Δυστυχώς για αυτούς, δεν θα το αφήσω έτσι.
Δεν θα σε αποθαρρύνω να κινηθείς όπως νομίζεις εσύ, απλά δεν πιστεύω ότι θα βγει τίποτα.
Τώρα θα μου πεις, αν το αφήνει ο καθένας, πως θα αλλάξει κάτι και πως θα προστατευτούμε από παρόμοια περιστατικά...
Σωστό, απλά πιστεύω ότι μεμονωμένα κάνεις δεν πετυχαίνει τίποτα.

Με την συγκεκριμένη εταιρία είναι 2ο προσωπικό κρούσμα που εξωτερικός συνεργάτης δε λέει με σαφήνεια τι περιλαμβάνει η προσφορά.Σίγουρα δεν είναι τυχαίο και αρχίζω να πιστεύω πως είναι η πολιτική τους."Ότι αρπάξουμε" όπως λέει κι ο λαός.Δεν είναι τυχαίο.όσο εμείς δεν αντιδρούμε καλά κάνουν και φυσικά θα το συνεχίσουν.Όταν όμως έχεις αυτοσκοπό να βάλεις Νόβα με 25 ευρώ και ανέχεσαι συμπεριφορές, νομίζοντας φυσικά πως έπιασες τον παπά από τα αχαμνά, ποιος νομίζεις πως είναι ο ρηγμένος;

Και να σου πω και κάτι άλλο:Το να πέσεις σε κακό υπάλληλο, συμβάινει οπουδήποτε.Σημασία έχει ο εργοδότης να έχει την ευθιξία να το αποδέχεται και ο πελάτης την ωριμότητα να το αντιληφθεί.Αν η συγκεκριμένη εταιρία το κάνει, να είναι σίγουρη πως πλέον έχω την απαιτούμενη ωριμότητα και διάθεση να το δεχτώ με την ελπίδα πως θα διορθωσεί στο μέλλον τα κακώς κείμενα.

Η γνωστή Κωνσταντίνα μου μιλούσε στον ενικο λες και με ήξερε απο χτες. Η αλλη η καρ..λα που πήρε για την επιβεβαίωση ήθελε πολλές σφαλιάρες. Μονο ένας νεαρός ηταν ευγενικός. Και ο μόνος που κατάφερα να συνεννοηθώ

Πράγματι και σε εμένα 2 γυναίκες που με κάλεσαν στο τηλέφωνο ηταν απότομες και στα όρια της ανεδιας,στη μια μάλιστα παλεύα για 2 λεπτά να της εξηγήσω πως γίνεται ο διάλογος αφού μιλούσε ακατάπαυστα που μάλλον υποδήλωνε την άγνοια της επί του θέματος όποτε προσπαθούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις με αυτον τον τρόπο.

Υπαρχουν εταιρείες οπου πουλάνε λίστα πελατολόγιου. Εαν εχεις απόρρητο τηλέφωνο και σε καλέσουν χωρίς να τους το εχεις δώσει εσύ μπορείς κάλλιστα να το κυνηγησεις.