Προσφορά NOVA

νομίζω ότι εδώ και 2 μερες δεν εχουν παρει κανεναν τηλεφωνο (οι εξωτερικοι συνεργατες). Μάλλον παγωσε η κατάσταση, λόγω και πρότασης εξαγοράς από vodafone

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σε ρωτάω γιατι και εγω το ίδιο ζήτησα αλλά μου είπαν οτι θα χρεωθώ πέναλτι μετατροπής υπηρεσίας .Εχω ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με σένα .Τελικά οτι θέλουν δίνουν.Ανάλογα με την διάθεση.

Νομίζω ότι σε καμία προσπάθεια δεν μίλησες με το Τμήμα Προσφορών. Πρέπει να επιμείνεις σ' αυτό, να δώσεις το τηλέφωνο και το όνομά σου και να σε πάρουν. Και αν περάσουν 1-2 μέρες χωρίς να σε πάρουν, πάλι τηλεφώνημα και να αφήσεις μήνυμα για επικοινωνία. Μόνο σε υπάλληλο αυτού του Τμήματος θα μιλήσεις γι' αυτό που θέλεις (τη συγκεκριμένη προσφορά και όχι κάποια προσφορά).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Νομίζω ότι σε καμία προσπάθεια δεν μίλησες με το Τμήμα Προσφορών. Πρέπει να επιμείνεις σ' αυτό, να δώσεις το τηλέφωνο και το όνομά σου και να σε πάρουν. Και αν περάσουν 1-2 μέρες χωρίς να σε πάρουν, πάλι τηλεφώνημα και να αφήσεις μήνυμα για επικοινωνία. Μόνο σε υπάλληλο αυτού του Τμήματος θα μιλήσεις γι' αυτό που θέλεις (τη συγκεκριμένη προσφορά και όχι κάποια προσφορά).

2 φορές το έκανα αυτό που λες.Και πάλι τίποτα.Με παιρνουν και μου λένε κυριε έχετε novastart pack απο Ιουλιο του 2013, τον Δεκέμβριο όμως του 2013 κάνατε αναβάθμιση στην χριστουγεννιατικη προσφορα με 54.90.Το συμβόλαιο ισχύει απο την τελευταία αναβάθμιση άρα ειστε ειστε στον 7 μήνα του συμβολαίου.Δεν γίνεται να πάρετε την προσφορά .Αν κλείσετε 10 μήνες ξανακαλεστε.Αυτό είπαν την πρώτη φορά.Την δεύτερη είπαν οτι αν θέλετε full pack πάτε μονο με αναβάθμιση σε μεγαλύτερη τιμή και οχι μεσω προσφορας.

Το θέμα με τις προσφορες εχει καταντησει πια ελληνικη κωμωδια.Αλλος πληρωνει 10 ευρω παραπανω με καποιον αλλο για το ιδιο πακετο.αλλος τα διπλάσια,αλλος 15 παραπανω.10 χρονια αιμοδοτες στη nova δεν τους εχει γινει ποτε καποια προσφορα.Τους νεους - υποψηφιους συνδρομητες κοβουν τις φλεβες τους να "τους καταφερουν" ,κανοντας αναλογες προσφορες..Τωρα ο πελατης τους παιρνει τηλεφωνο για να πιεσει για καποια καλή προσφορα (που να το φανταζομασταν..).κ.ο.κ.Αλλος απειλει με διακοπη και πεφτουν στα ποδια του για να μην φυγει..Για αλλον που διακοπτει τον γραφουν στα αντιδια τους..δεν τους απασχολει καθολου και τον διακοπτουν αμεσα..Το απολυτο "χαος".

Δεν ξέρω τι να πω. Ίσως έπεσα σε καλή υπάλληλο, ίσως το ιστορικό μου έπαιξε ρόλο, πάντως απολαμβάνω το full pack και ελέγχοντας το e-bill βλέπω μα υπάρχουν οι δύο στήλες για τα κινητά και τα διεθνή.

Υπάρχουν κάποιοι που πήραν την προσφορά μέσω Νova ή σε όλους έγινε από εξωτερικούς συνεργάτες/πωλητές;

Στη μια δική μου περίπτωση ζήτησα από τη Νόβα (6602000) να μιλήσω με τις προσφορές, άφησα όνομα+τηλέφωνο και με πήρε η κοπέλα που μου άλλαξε το πακέτο που είχα με τη νέα προσφορά (49,90).

Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν είναι εξωτερικοί συνεργάτες όσοι απαντούν στο άλλο τηλέφωνο γιατί έχουν εικόνα της κατάστασή σου, όταν σου τηλεφωνούν.

Υπάρχουν κάποιοι που πήραν την προσφορά μέσω Νova ή σε όλους έγινε από εξωτερικούς συνεργάτες/πωλητές;

Εγω πήρα στο 6602000 και μιλησα με το τμήμα διακοπων. Εκεί ενω είχα 49ευρώ το φουλ πακετο, μου το κατέβασαν στα 30ευρώ απο μόνοι τους. Δεν τους ειπα εγω την τιμή, με εβαλαν σε αναμονή και μετα απο 3λεπτά μου έδωσαν το 30αρι.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εγω πήρα στο 6602000 και μιλησα με το τμήμα διακοπων. Εκεί ενω είχα 49ευρώ το φουλ πακετο, μου το κατέβασαν στα 30ευρώ απο μόνοι τους. Δεν τους ειπα εγω την τιμή, με εβαλαν σε αναμονή και μετα απο 3λεπτά μου έδωσαν το 30αρι.

Εννοείς το πακέτο 3play με full pack +24 +720' σε κινητά + 400' σε διεθνή ή εννοείς σκέτη Νόβα;

Εγώ όταν μίλησα με το τμήμα προσφορών το μόνο που μου έδιναν είναι στα 50 ευρώ το αθλητικό πακέτο με τα HD.

Επίσης είχα αίτηση διακοπής πριν 3 μέρες.Μάλιστα μου έστειλαν sms με τον αριθμό της διακοπής !

Επειδή το καλοκαίρι δεν έχω χρόνο για πολλά-πολλά παρήγγειλα χθες το μεσημερι πάλι το κουπόνι να ξεμπερδεύω.

Το απογευμα με πήραν απο το τμήμα διακοπών να με ρωτήσουν γιατί το κόβουν.Ηταν αργα το κουπόνι έιχε πάρει το καράβι για τη Ρόδο.
Ρωτησα μερικόυς φίλους αν το θέλουν αλλα τιποτα.Ηρθε σήμερα το πρωι με SDEEDEX. 179+5=184/12= 15,33

Συμπέρασμα πρωτο τμήμα διακοπών και περιμένετε να καλέσουν και συμπερασμα δευτερο οποιος βιαζεται σκονταφτει !!

με πηραν τηλ.σημερα απο nova και μου προτειναν το φουλ πακ,τα hd δωρεαν για ενα χρονο,αστικα υπεραστικα,12 ωρες κινητα,απεριοριστα σε διεθνεις κλησεις,δωρεαν τελος ενεργοποίησης ,24 ιντερνετ.....ολα 49.90 για παντα και δεχτηκα...πολυ καλη η προσφορα νομιζω...

με πηραν τηλ.σημερα απο nova και μου προτειναν το φουλ πακ,τα hd δωρεαν για ενα χρονο,αστικα υπεραστικα,12 ωρες κινητα,απεριοριστα σε διεθνεις κλησεις,δωρεαν τελος ενεργοποίησης ,24 ιντερνετ.....ολα 49.90 για παντα και δεχτηκα...πολυ καλη η προσφορα νομιζω...

Είχε λήξει το συμβολαιό σου?Τί είχες και τι σου έδωσαν?

Εμενα το συμβολαιο μου ληγει σε 1 μηνα. Εχω το sports pack sta 39.90 ιντερνετ απεριοριστα σταθερα 720 λεπτα κινητα. Ζητησα την προσφορα για full pack hd 49.90e. με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν για εσας γινεται να σας δωσω επιπελον το novacinema 1 και τα HD σε νεο συμβολαιο τιμη 29.90ε 2 πρωτοι μηνες και μετα 54.90ε. φυσικα δε δεχθηκα. απο οτε με πηραν τηελφωνο και μου δινουν full pack hd + 24ri ιντερνετ απεριοσριστα σταθερα 36ε το μηνα

Μου έκαναν αυτή την προσφορά κ εμένα χθες.Εχω οτε triple play στα 58.80.Δεν τη δέχτηκα την προσφορά.Θεωρώ οτι το πρόγραμμα της Nova είναι πλέον κατώτερο του Otetv.Οπότε χαλάλι τα 10 ευρώ που πληρώνω παραπάνω στον ΟΤΕ.

εχω κανει συμβολαιο απο της 8 του μηνα ..με την προσφορα των 25 ε ...
και σε τηλ . επικοινωνια που εκανα την τεταρτη 16 του μηνα για το που βρισκεται η αιτηση [η αιτηση εμφανιστηκε 9 ιουλιου στο συστημα νοβα ] και ποτε θα ενεργοποιηθω..
μου απαντησαν οτι λογικα μεχρι σημερα σαββατο 19 ιουλιου ,, θα ειχε ερθει ο τεχνικος , αλλα αποτι βλεπω δεν νομιζω..
.λογικα θα με ειχε καλεσει πρωτα για να κλεισουμε ραντεβου..[οχι για καφε:flipout::flipout:]
η περιοχη ειναι ΧΑΝΙΑ
και ρωταω τωρα εγω ειναι και καποιος αλλος απο εδω που εχει την ιδια προσφορα και ενεργοποιηθηκε;;
η μηπως με 1 τεχνικο, γινεται χαμος και δεν προλαβαινει..
αν δεν αλλαξει κατι , την τριτη θα τους παρω τηλ.. να ρωτησω ξανα..