Σε ρωτάω γιατι και εγω το ίδιο ζήτησα αλλά μου είπαν οτι θα χρεωθώ πέναλτι μετατροπής υπηρεσίας .Εχω ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με σένα .Τελικά οτι θέλουν δίνουν.Ανάλογα με την διάθεση.
Νομίζω ότι σε καμία προσπάθεια δεν μίλησες με το Τμήμα Προσφορών. Πρέπει να επιμείνεις σ' αυτό, να δώσεις το τηλέφωνο και το όνομά σου και να σε πάρουν. Και αν περάσουν 1-2 μέρες χωρίς να σε πάρουν, πάλι τηλεφώνημα και να αφήσεις μήνυμα για επικοινωνία. Μόνο σε υπάλληλο αυτού του Τμήματος θα μιλήσεις γι' αυτό που θέλεις (τη συγκεκριμένη προσφορά και όχι κάποια προσφορά).
Υπάρχουν κάποιοι που πήραν την προσφορά μέσω Νova ή σε όλους έγινε από εξωτερικούς συνεργάτες/πωλητές;
Εγω πήρα στο 6602000 και μιλησα με το τμήμα διακοπων. Εκεί ενω είχα 49ευρώ το φουλ πακετο, μου το κατέβασαν στα 30ευρώ απο μόνοι τους. Δεν τους ειπα εγω την τιμή, με εβαλαν σε αναμονή και μετα απο 3λεπτά μου έδωσαν το 30αρι.
με πηραν τηλ.σημερα απο nova και μου προτειναν το φουλ πακ,τα hd δωρεαν για ενα χρονο,αστικα υπεραστικα,12 ωρες κινητα,απεριοριστα σε διεθνεις κλησεις,δωρεαν τελος ενεργοποίησης ,24 ιντερνετ.....ολα 49.90 για παντα και δεχτηκα...πολυ καλη η προσφορα νομιζω...
δωρεαν τελος ενεργοποίησης
με πηραν τηλ.σημερα απο nova και μου προτειναν το φουλ πακ,τα hd δωρεαν για ενα χρονο,αστικα υπεραστικα,12 ωρες κινητα,απεριοριστα σε διεθνεις κλησεις,δωρεαν τελος ενεργοποίησης ,24 ιντερνετ.....ολα 49.90 για παντα και δεχτηκα...πολυ καλη η προσφορα νομιζω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.