Προσφορά NOVA

Να είσαι καλά φίλε hdanca ! Καθόλου δε με μπέρδεψες,αντιθέτως κατάλαβα απολύτως τώρα πώς πηγαίνει! Επομένως δεν επηρεάζομαι από το αν αλλάξω συμβόλαιο ή όχι !

Τώρα η προσφορά που έχει αναφερθεί και δοθεί για να το τσεκάρω στα σίγουρα είναι:

internet έως 24 Mbps
απεριοριόριστα σταθερά (αστικά-υπεραστικά)
720' σε κινητά
δωρεάν κλήσεις προς εξωτερικό
nova full pack
12 μήνες δωρεάν multiview + HD
3 μήνες δωρεάν adult pack

για τους 2 πρώτους μήνες στα 29,90 και στη συνέχεια στα 49,90 για πάντα

Μήπως γνωρίζεται κάποιο σχετικό mail που θα μπορούσε να καταγραφεί η προσφορά/προσφορές που ζητάω?

Ευχαριστώ θερμά και θα επανέλθω!

Φίλε keraki,είναι απλό.Δες από το e-bill αν έχουν πληρωθεί 12 συνεχόμενοι μήνες με την πιστωτική σου κάρτα.Αν συμβαίνει αυτό,τότε ο επόμενος μήνας,ο 13ος δηλαδή,θα είναι δωρεάν.Και θα το καταλάβεις αμέσως πότε είναι ο δωρεάν μήνας,αν δεις ότι έχει περάσει η συνηθισμένη ημερομηνία έκδοσης και ακόμα δεν βγήκε νέος λογαριασμός.Ακόμα και να κάνεις νέο συμβόλαιο,μην μπερδεύεσαι δεν επηρεάζεται ο δωρεάν μήνας.Δεν μετράνε οι μήνες του ίδιου συμβολαίου,μετράνε οι συνεχόμενοι 12 μήνες με πάγια πληρωμή μέσω πιστωτικής.Για παράδειγμα,αν είχες τώρα 8 μήνες από το συμβόλαιο που τρέχει και έκανες νέο συμβόλαιο,με τη συμπλήρωση 4 ακόμα μηνών από το νέο σου συμβόλαιο θα έπαιρνες τον επόμενο μήνα δώρο.Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα και να τα κατάλαβες.
Είναι σίγουρο αυτό για την πιστωτική όταν αλλάζει το συμβόλαιο? Εγώ πριν μερικές μέρες άλλαξα συμβόλαιο, πήγα από Christmas offer 2012 σε triple play και με γύρισε σε πληρωμή μέσω μετρητών και αναγκάστηκα να πάω σε κατάστημα να δηλώσω πάλι κάρτα και οι 12 μήνες μετράνε από την αρχή πάλι.

Είναι 1000% σίγουρο.Δεν ξέρω για την δική σου περίπτωση,επειδή δήλωσες εκ νέου πιστωτική κάρτα.Άρα,ίσως ξαναμετράνε από την ώρα που δήλωσες την κάρτα οι 12 μήνες.Επίσης,από τα Χριστούγεννα του '12 έχεις πληρώσει πάνω από 12 λογαριασμούς,δεν πήρες δωρεάν κάποιο μήνα?Αυτό που γράφω,για να το γράφω είμαι απόλυτα σίγουρος.Από τη στιγμή που δηλώνεις πιστωτική με πάγια εντολή,ότι αλλαγές και να κάνεις στο συμβόλαιό σου,μόλις συμπληρώσεις 12 συνεχόμενους μήνες παίρνεις δωρεάν τον επόμενο.Έτσι έχει γίνει και στην δική μου περίπτωση,ενώ ακόμα δεν έχω συμπληρώσει 12 μήνες από την τελευταία αλλαγή του συμβολαίου μου.

Είναι 1000% σίγουρο.Δεν ξέρω για την δική σου περίπτωση,επειδή δήλωσες εκ νέου πιστωτική κάρτα.Άρα,ίσως ξαναμετράνε από την ώρα που δήλωσες την κάρτα οι 12 μήνες.Επίσης,από τα Χριστούγεννα του '12 έχεις πληρώσει πάνω από 12 λογαριασμούς,δεν πήρες δωρεάν κάποιο μήνα?Αυτό που γράφω,για να το γράφω είμαι απόλυτα σίγουρος.Από τη στιγμή που δηλώνεις πιστωτική με πάγια εντολή,ότι αλλαγές και να κάνεις στο συμβόλαιό σου,μόλις συμπληρώσεις 12 συνεχόμενους μήνες παίρνεις δωρεάν τον επόμενο.Έτσι έχει γίνει και στην δική μου περίπτωση,ενώ ακόμα δεν έχω συμπληρώσει 12 μήνες από την τελευταία αλλαγή του συμβολαίου μου.
Πήρα κανονικά τον δωρεάν μήνα μετά τους 12 πρώτους. Όταν πήρα στη Nova για να μπω στο 3play, μου είπε η υπάλληλος ότι πρέπει να δηλωθεί πάλι η κάρτα, γιατί ουσιαστικά καταργείται το προηγούμενο συμβόλαιο και δημιουργείται καινούργιο σε άλλο πακέτο επειδή μπαίνω στο 3play. Άλλαξε και ο κωδικός συνδρομητή.

Πιθανώς είναι ιδιαίτερη η περίπτωσή σου.Δεν πρόκειται δηλαδή για κάποια μεταβολή στο πακέτο 3play ενός συνδρομητή.Πάντως,για τον φίλο keraki ισχύει ο δωρεών μήνας όπως ακριβώς το λέω.

Πιθανώς είναι ιδιαίτερη η περίπτωσή σου.Δεν πρόκειται δηλαδή για κάποια μεταβολή στο πακέτο 3play ενός συνδρομητή.Πάντως,για τον φίλο keraki ισχύει ο δωρεών μήνας όπως ακριβώς το λέω.
Ίσως να είναι έτσι.
Αν δηλώσω άλλη κάρτα κάποια στιγμή, αρχίζει να μετράει από την αρχή 12 μήνες?

Εχω την εντυπωση οτι ο δωρεαν μηνας ειναι μονο σε συνδρομητες νοβα και πληρωμη με παγια εντολη με πιστωτικη καρτα για 12 μηνες. Δεν ισχυει για περιπτωσεις που η νοβα συνδυαζεται με φορθνετ (nova 3play).

Εχω την εντυπωση οτι ο δωρεαν μηνας ειναι μονο σε συνδρομητες νοβα και πληρωμη με παγια εντολη με πιστωτικη καρτα για 12 μηνες. Δεν ισχυει για περιπτωσεις που η νοβα συνδυαζεται με φορθνετ (nova 3play).

Ειμαι 3play novacinema και μου εκαναν εκπτωση. Μαλλον ειναι για ολους.

Ίσως να είναι έτσι.
Αν δηλώσω άλλη κάρτα κάποια στιγμή, αρχίζει να μετράει από την αρχή 12 μήνες?

Είναι μια λεπτομέρεια για την οποία δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.

Ο δωρεάν μήνας δεν αφορά μόνο NOVA,αφορά (και) 3play.

Εμενα παντως που εχω το πακετο νοβα3play sports pack, (720 λεπτα κινητα και απεριοριστα σταθεα και ιντερνετ 39,90 ευρω για παντα)δεν ειχα την εκπτωση μετα τη συμπληρωση των 12 μηνων

Εχω την ιδια προσφορά με σένα απλά με το νοβασινεμα πακέτο. Ψαξε το μάλλον την δικαιούσαι.

Εμενα παντως που εχω το πακετο νοβα3play sports pack, (720 λεπτα κινητα και απεριοριστα σταθεα και ιντερνετ 39,90 ευρω για παντα)δεν ειχα την εκπτωση μετα τη συμπληρωση των 12 μηνων

Έχεις πάγια εντολή με πιστωτική κάρτα?Έχεις πληρώσει 12 συνεχόμενους λογαριασμούς με αυτόν τον τρόπο?Είσαι σίγουρος?Αν έχεις αυτές τις προϋποθέσεις και δεν πήρες δωρεάν μήνα,επικοινώνησε με Forthnet.

Εχω την ιδια προσφορά με σένα απλά με το νοβασινεμα πακέτο. Ψαξε το μάλλον την δικαιούσαι.

Δηλαδη εσυ με το νοβασινεμα πακετο πηρες κανονικα το 13 μηνα δωρεαν;

Βεβαια, μόνοι τους εκαναν την έκπτωση. Δεν εκανα τιποτα εγω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως ρώτα τους αν δεν δεις έκπτωση.

Καλησπερα σας.

Πηρα και εγω την προσφορα 3 play με Full pack στα 49,90

Απο την προηγουμενη εβδομαδα 6/08 . Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξέρετε , για την τοποθετηση της κεραιας nova θα πρεπει να ειδοποιησω εγω τον τεχνικο ?? Επειδη θελω να το παρω στο χωριο λογω διακοπών Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ.

Θε ήθελα να ρωτήσω από τα παιδιά που πήραν την προσφορά με 49.90 αν έχει ενδιαφερθεί κανένας για τον 865 και εάν ναι σε ποια τιμή του τον δίνουν;

Πήρα και γω την προσφορά στα 49,90 και μου έδωσαν τον 865 στα 100ε με κανονική πληρωμη λογαριασμου,