Προσφορά NOVA

Akis Pashos

New member
19 September 2014
11
Τελικα υπαρχει καποια προσφορα νοβα για φουλ πακετο η μονο τα σπορ καναλια με λιγα χρηματα γνωριζει καποιος .

Γιώργος Κ.

Established Member
19 June 2006
138
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

12 μήνες full pack+HD με 30,90 ευρώ το μήνα μου δώσανε κι εμένα όταν πήρα να διακόψω επειδή έληξε το πακέτο των φιλάθλων που είχα από πέρσι... φυσικά δέχτηκα οπότε συνεχίζω με νόβα

Στη νόβα πήρα τηλ στο 2106602000 και αφου αρνηθηκα τις τιμές καταλόγου που προσφερανε και με λιγο μπλα-μπλα με πήραν αυτοί σε 5 λεπτά ξανα και μου είπαν πως εγκρίθηκε αυτη η προσφορά σε μένα

Last edited by a moderator:

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
Κατά τα άλλα παλαιότερα η NOVA, δε "μπορούσε" να μειώσει την τελική τιμή της συνδρομής.
Ε ρεεεεεε!!!

Erwdios

Senior Member
17 July 2014
430
Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σε εμένα κάναν την ίδια προσφορά χωρίς HD, γιατί ζήτησα διακοπή του "πακέτου των ΠΑΕ" που είχα από πέρσυ.

Αν μου δίναν HD+multiview σε αυτήν την τιμή πιθανόν να έλεγα ναι. Αλλά για full pack μόνο δεν...

Εμένα προσωπικά το multiview μου είναι αδιάφορο, αλλά από την άλλη, πόσο πιο κάτω να πάει ένα πακέτο που έχει αρχική 62 δηλαδή + 5 τα HD.

Η τιμή του OTE Tv είναι εξαιρετική, αλλά το περιεχόμενό του, πέραν των αθλητικών που προσωπικά δεν με αφορούν (θέλω να βλέπω Champions League. Europa League και Euroleague) θεωρώ ότι υπολείπεται, τόσο σε θέμα καναλιών όσο και ταινιών.

Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Επιπλέον, ψήνομαι χοντρά να τσιμπήσω και την προσφορά του OTE και με τα ίδια λεφτά που έδινα για Nova + HD, να έχω Nova + OTE Tv full pack και στα 2.
Γνωρίζει κάποιος αν το υπάρχον πιάτο της Nova μπορεί να εξυπηρετήσει ή υποχρεωτικά πάμε σε δεύτερο πιάτο?

Last edited:

bykrie

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Γνωρίζει κάποιος αν το υπάρχον πιάτο της Nova μπορεί να εξυπηρετήσει ή υποχρεωτικά πάμε σε δεύτερο πιάτο?

Δεν χρειάζεσαι δεύτερο πιάτο όπως σου είπε και ο φίλος teodgeor Στο αντίστοιχο νήμα θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,615
Και εγώ έχω καταλήξει ειναι ότι να ναι εκει στην NOVA:
Εχω παει σε δυο διαφορετικά καταστήματα της FORTHNET ζητώντας να μου αλλάξουν τα Cinema σε Sport και να έχω το novacinema 1 free οπως δηλαδη είχα το novasport 1 τόσο καιρό. Μου είπανε ότι δεν γίνεται ότι είχες επιλέξει....
Το πακέτο μου είναι :
24 internet , 12 ώρες κινητά , απεριοριστα σταθερά , Νοva Cinema , με το novasport 1. χωρίς HD , adult
Στα 39,90

Μου έκαναν προσφορα απο τον ΟΤΕ την γνωστή στα 35,85 και έκανα δεκτή την προσφορά τους.

Με πήραν την άλλη μέρα απο την NOVA και μου έκαναν δύο προτάσεις στο φούλ πακέτο στα 49,90 , και η άλλη ήταν μου αλλάζουν τα cinema σε sport δεν μου δίνουν το cinema 1 δώρο τα HD χωρις τον PVR εάν πλήρωνα με πιστωτική ίσως μου τον έδιναν οπως και τον 13 μήνα δωρεάν.

Πήγα ΟΤΕ με την κατάντια τους!!!

Ενώ σε μένα που είμαι υφιστάμενος ΟΤΕ και πληρώνω για τις ίδιες παροχές που έχεις εσύ πολλά παραπάνω θα πάω στη nova (με την κατάντια του ΟΤΕ ;) ).

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,386
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
καλεσα στο μαγικο νουμερο οπου μου ειπαν οτι πάπαλα η προσφορα για το full pack με τα 25 ευρω.Τρεχει μονο για συνδρομητες ΟΤΕ το 49,90.

andrdive

Established Member
19 June 2006
203
Μεταμόρφωση
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Εμένα πάλι μου είπαν ότι η προσφορά πλέον δεν ισχύει για τα 49,90 με 12 ώρες κινητά και 5 ώρες διεθνή, έληξε και καλά την προηγούμενη εβδομάδα.

panaxas

New member
11 January 2013
88
Κάτι αλλάζει στην forthnet.Κάλεσα στο 210 6602000 και περίμενα μόνο 2 λεπτά.Ζήτησα προσφορά για σκέτη νοβα γιατί λήγει η προσφορά με τις ΠΑΕ. Τους ζήτησα από μόνος μου το full pack στα 30,90 και με προωθησαν στο τμήμα διακοπής και μια κοπέλα πολύ ευγενέστατη μου είπε ότι γίνεται.Στη συνέχεια ζήτησα και τα Hd κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και έστω με λίγο πίεση μου τα έδωσαν και αυτά.Μετά ζήτησα και το multiview αλλά αυτό μου το έδιναν με 7 ευρώ και δεν το πήρα.Τελικά δέχτηκα full pack HD με 12μηνη δέσμευση στα 30,90 Για να δούμε και ο Ote tv τι θα μας δώσει για να μην τον χαιρετήσω σε μια εβδομάδα

Last edited by a moderator:

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
987
εγω που τους ζητησα το φουλ παρκ με καλτερη τιμη μου ειπανε υσχυει ο τιμοκατάλογος για τους υφυσταμενους πελατες ,και ειπα όχι
εχω τπακετο με σηνεμα 1και σπορ 1

Erwdios

Senior Member
17 July 2014
430
εγω που τους ζητησα το φουλ παρκ με καλτερη τιμη μου ειπανε υσχυει ο τιμοκατάλογος για τους υφυσταμενους πελατες ,και ειπα όχι
εχω τπακετο με σηνεμα 1και σπορ 1

Έχεις συμβόλαιο ακόμα?

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
987
ναι είμαι καινούργιος εχω 1 χρονο ακομα φυλε εχω 18 μηνη δεσμευση Erwdios .....δεν με αποσχολη και πολύ φυλε μου αμα αυτοι δεν θελουν μια φορα εγω δεν θελω 10.......τους εχω ρωτηση επανελημενος ...όπως στο καιρο που ειχαν και το ταπλετ προσφορα και ζητησα επεκταση όταν καλα καλα δεν ειμουν 2 μηνες μελος
η απαντηση τους η προσφορα υσχυει για νεους πελατες ......

soch

Supreme Member
29 March 2010
3,075
Χθες με πήραν από forthnet και προσπάθησαν να με αποτρέψουν από το να γυρίσω σε ΟΤΕ.
Έκαναν πολύ καλή προσφορά: αστικά, υπεραστικά, διεθνή, 12ω κινητά, έως 24Mb, full Nova με 49,90 και οι 2 πρώτοι μήνες δώρο. Στον ΟΤΕ έλαβα προσφορά στα 37,23 οπότε είναι πάνω-κάτω στα ίδια χρήματα με τα 32 μεταφοράς που θα πληρώσω.
(F/N=49,90*10=499 , ΟΤΕ= 37*12+32=479 )
Αν δεν ήταν η ΑΕΚ θα έμενα NOVA που μάλον έχει καλύτερη TV και σίγουρα ταχύτερο internet εκεί που μένω. Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι...

hackertom

Established Member
11 November 2012
288
Χθες με πήραν από forthnet και προσπάθησαν να με αποτρέψουν από το να γυρίσω σε ΟΤΕ.
Έκαναν πολύ καλή προσφορά: αστικά, υπεραστικά, διεθνή, 12ω κινητά, έως 24Mb, full Nova με 49,90 και οι 2 πρώτοι μήνες δώρο. Στον ΟΤΕ έλαβα προσφορά στα 37,23 οπότε είναι πάνω-κάτω στα ίδια χρήματα με τα 32 μεταφοράς που θα πληρώσω.
Αν δεν ήταν η ΑΕΚ θα έμενα NOVA που μάλον έχει καλύτερη TV και σίγουρα ταχύτερο internet εκεί που μένω. Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι...

Απο τον ΟΤΕ τι προσφορα σου έγινε;

peripolo

Established Member
31 August 2011
182
Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

πολλή καλη η προσφορα με δυο μηνες δωρο ? νομιζω πρωτη φορα δινεται κατι τετοιο !

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,386
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Νέα επικοινωνια σήμερα το πρωί με το γνωστο τηλέφωνο για τη προσφορά με τα 49,90 η οποία περιλαμβάνει,24αρι ιντερνετ,απεριόριστα αστικα,υπεραστικα,διεθνη,12 ωρες κινητα,full pack nova,12 μηνες δωρεαν HD,δωρεάν αποκωδικοποιητη,λοιπό εξοπλισμό,εγκατάσταση και έξοδα νεας σύνδεσης.Όσο και αν πίεσα,δεν μου την έδωσαν γιατί είναι μόνο για συνδρομητές ΟΤΕ...