Akis Pashos
New member
- 19 September 2014
- 11
Τελικα υπαρχει καποια προσφορα νοβα για φουλ πακετο η μονο τα σπορ καναλια με λιγα χρηματα γνωριζει καποιος .
12 μήνες full pack+HD με 30,90 ευρώ το μήνα μου δώσανε κι εμένα όταν πήρα να διακόψω επειδή έληξε το πακέτο των φιλάθλων που είχα από πέρσι... φυσικά δέχτηκα οπότε συνεχίζω με νόβα
Σε εμένα κάναν την ίδια προσφορά χωρίς HD, γιατί ζήτησα διακοπή του "πακέτου των ΠΑΕ" που είχα από πέρσυ.
Αν μου δίναν HD+multiview σε αυτήν την τιμή πιθανόν να έλεγα ναι. Αλλά για full pack μόνο δεν...
Γνωρίζει κάποιος αν το υπάρχον πιάτο της Nova μπορεί να εξυπηρετήσει ή υποχρεωτικά πάμε σε δεύτερο πιάτο?
Και εγώ έχω καταλήξει ειναι ότι να ναι εκει στην NOVA:
Εχω παει σε δυο διαφορετικά καταστήματα της FORTHNET ζητώντας να μου αλλάξουν τα Cinema σε Sport και να έχω το novacinema 1 free οπως δηλαδη είχα το novasport 1 τόσο καιρό. Μου είπανε ότι δεν γίνεται ότι είχες επιλέξει....
Το πακέτο μου είναι :
24 internet , 12 ώρες κινητά , απεριοριστα σταθερά , Νοva Cinema , με το novasport 1. χωρίς HD , adult
Στα 39,90
Μου έκαναν προσφορα απο τον ΟΤΕ την γνωστή στα 35,85 και έκανα δεκτή την προσφορά τους.
Με πήραν την άλλη μέρα απο την NOVA και μου έκαναν δύο προτάσεις στο φούλ πακέτο στα 49,90 , και η άλλη ήταν μου αλλάζουν τα cinema σε sport δεν μου δίνουν το cinema 1 δώρο τα HD χωρις τον PVR εάν πλήρωνα με πιστωτική ίσως μου τον έδιναν οπως και τον 13 μήνα δωρεάν.
Πήγα ΟΤΕ με την κατάντια τους!!!
εγω που τους ζητησα το φουλ παρκ με καλτερη τιμη μου ειπανε υσχυει ο τιμοκατάλογος για τους υφυσταμενους πελατες ,και ειπα όχι
εχω τπακετο με σηνεμα 1και σπορ 1
Χθες με πήραν από forthnet και προσπάθησαν να με αποτρέψουν από το να γυρίσω σε ΟΤΕ.
Έκαναν πολύ καλή προσφορά: αστικά, υπεραστικά, διεθνή, 12ω κινητά, έως 24Mb, full Nova με 49,90 και οι 2 πρώτοι μήνες δώρο. Στον ΟΤΕ έλαβα προσφορά στα 37,23 οπότε είναι πάνω-κάτω στα ίδια χρήματα με τα 32 μεταφοράς που θα πληρώσω.
(F/N=49,90*10=499 , ΟΤΕ= 37*12+32=479 )
Αν δεν ήταν η ΑΕΚ θα έμενα NOVA που μάλον έχει καλύτερη TV και σίγουρα ταχύτερο internet εκεί που μένω. Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι...
Χθες με πήραν από forthnet και προσπάθησαν να με αποτρέψουν από το να γυρίσω σε ΟΤΕ.
Έκαναν πολύ καλή προσφορά: αστικά, υπεραστικά, διεθνή, 12ω κινητά, έως 24Mb, full Nova με 49,90 και οι 2 πρώτοι μήνες δώρο. Στον ΟΤΕ έλαβα προσφορά στα 37,23 οπότε είναι πάνω-κάτω στα ίδια χρήματα με τα 32 μεταφοράς που θα πληρώσω.
(F/N=49,90*10=499 , ΟΤΕ= 37*12+32=479 )
Αν δεν ήταν η ΑΕΚ θα έμενα NOVA που μάλον έχει καλύτερη TV και σίγουρα ταχύτερο internet εκεί που μένω. Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι...