Προσφορά NOVA

Δεν κατανοώ για πιο λόγο καταβάλλεις αυτή την συνεχόμενη και απέλπιδα προσπάθεια να τον πείσεις για την "λανθασμένη" επιλογή του.
Καμία σχέση, ξαναδιάβασε αν φυσικά θέλεις αυτό που έγραψα.

Μάλιστα....no more comments....περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λοιπόν μιας και ο φίλος κάτι παθαίνει όταν αναλύουμε τις προσφορές....Τι να πω ίσως χωρίς να το ξέρω είχα συνομιλία με έναν εκ τους μετόχους Nova.

Και εγώ με τη σειρά μου βλέπω σκοπιμότητα υπέρ συγκεκριμένης εταιρίας στο κείμενο όπου καταγράφεις τις προσφορές που δέχθηκες, στην οποία τελικά δέχεσαι την ακριβότερη ενώ στην πραγματικότητα ήθελες να φύγεις από πριν αρχίσεις την συγκεκριμένη στιχομυθία.

Ας μην το συνεχίσουμε σε παρακαλώ.

Για αυτό νομίζω είναι το νήμα για καταγραφή προσφορών εσύ απλά θες με τον "τρόπο" σου να δεχθούμε ότι η δική σου άποψη τα δικά σου θέλω είναι και θέλω όλων ε δεν γίνεται....Στο φινάλε κάνε εσύ αυτό που νομίζεις καλύτερο για τον εαυτό σου πες την άποψη σου αλλά μην προσπαθείς να την επιβάλεις. Δεν έχω κάτι μαζί σου να χωρίσω απλά παίζει ρόλο όχι τι λες αλλά πως το λες. Και αν η παράθεση της γνώμης μου σε εσένα φαίνεται στιχομυθία είσαι σε λάθος παραμύθι....

Να ρωτήσω κάτι έχετε υπόψιν σας καμία προσφορά σε nova full + double play ? τώρα εχω μόνο το nova full στα 30 ευρω μέχρι τον Ιούλιο + hd + multiview και μιας και έληξε το συμβόλαιο μου στην hol λέω να πάω στην forthnet 3play τι προσφορές πιέζουν αυτη την περίοδο ?

Για όσους είχαν την τηλεφωνική προσφορά στα 35 κάτι ευρώ από Nova σε OTE πόσο σας ήρθε ο πρώτος λογαριασμός;

Να ρωτήσω κάτι έχετε υπόψιν σας καμία προσφορά σε nova full + double play ? τώρα εχω μόνο το nova full στα 30 ευρω μέχρι τον Ιούλιο + hd + multiview και μιας και έληξε το συμβόλαιο μου στην hol λέω να πάω στην forthnet 3play τι προσφορές πιέζουν αυτη την περίοδο ?

Απότι έχω δεί εδώ για Nova 3play Full + δώρο HD για 12μηνη δέσμευση πάει ~50 (με πληρωμή μέσω πιστωτικής).

εχω το Nova 3Play σήμερα με πήραν τηλέφωνο μου έδωσαν μια προσφορά για το novacinema1 novacinema2 , για το novasports1 και novasports2 στα 9.90 ευρω για πάντα με υποχρεωτική συνδρομή 12 μήνες , με δυο μήνες δώρο το hd αποδέχτηκα την προσφορά .Νομίζω ότι είναι μια καλή προσφορά τι λέτε ;

Last edited by a moderator:
Πρώτη φορά ακούω τέτοια προσφορά (NC1+2 και NS1+2) Αν δεν έγινε κάποια παρανόηση η προφορά είναι πολύ καλή με μόνο μειονέκτημα (αν έχεις σύγχρονη τηλεόραση) του 2 αντί 12 μήνες HD

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πρώτη φορά ακούω τέτοια προσφορά (NC1+2 και NS1+2) Αν δεν έγινε κάποια παρανόηση η προφορά είναι πολύ καλή με μόνο μειονέκτημα (αν έχεις σύγχρονη τηλεόραση) του 2 αντί 12 μήνες HD

κι εγω δεν ήξερα για αυτή την προσφορά ,το απόγευμα θα δείξει....., όταν μου τα ενεργοποιήσουν ,όσο για την τιμη την ρώτησα κ την ξαναρώτησα . Ναι για το hd θα μπορούσα να το
διαπραγματευτώ

εχω το Nova 3Play σήμερα με πήραν τηλέφωνο μου έδωσαν μια προσφορά για το novacinema1 novacinema2 , για το novasports1 και novasports2 στα 9.90 ευρω για πάντα με υποχρεωτική συνδρομή 12 μήνες , πριν μισή ώρα ενεργοποιησαν την υπηρεσία με ειδοποίησαν με μήνυμα . Όμως μου έχουν βάλει μόνο το novacinema1 , novasports1 του hd ok παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνουν ούτε ένα ηχογραφημένο μήνυμα να δηλώνει ότι αντιστοιχεί στην nona . Παρακαλώ την βοήθεια σας

Καλησπέρα.Μηπως δεν καταλαβες καλά το τι περιλαμβανει η προσφορά που σου εκαναν ;
Το βλέπω λίγο "καπως" να ανοιξουν τα 2 πρωτα καναλια από καθε κατηγορια..και αμφιβάλλω αν γινεται κιολας πρακτικά από την εταιρεία γιατί οι προσφορες ειναι fix.Κάπως κουλό δεν ακουγεται ; Δηλαδή δεν σου ανοιγουν το cinema 3,4 και τα sports 3-7.Αν ισχύει είναι περιεργη προσφορά.

Last edited:
Προσφορά που μου δόθηκε πριν απο λήξη του συμβολαίου για να ανανεώσω.
Ειχα μέχρι τωρα:
Ίντερνετ ως 24 Mbps.
Άστικα , υπεραστικά δωρεάν.
12 ώρες προς κινητά.
Διεθνής προς 50 χώρες δωρεάν.
Full Pack Nova +HD.
Ολα αυτά με 49.90 το μήνα.
Στην νέα προσφορά τους μου πρότειναν ολα τς παραπάνω στην ίδια τιμή + multiview δωρεάν 12 μήνες + adult pack 3 μήνες δωρεάν. Ολα αυτά λόγω ότι ειμαι παλιός συνδρομητής με την ελάχιστη δέσμευση που μπορούν να κάνουν 12 μήνες. Φυσικά και δέχτηκα.

εγώ έχω σκέτο nova full pacκ 30,96 προσφορά από πέρυσι την άνοιξη για 1 χρόνο, και πριν λίγες ημέρες μου εδωσαν και ολλα τα HD δωρεάν για πάντα με δέσμευση 18 μήνες, μου ειπαν ότι η προσφορά 30,06 μπωρεί να ανανεωθεί για ακόμη 1 χρόνο. είμαι παλιός συνδρομητής απο τον Νοέμβριο 1999

Καλημέρα,

εγώ έχω σκέτο nova full pacκ 30,96 προσφορά από πέρυσι την άνοιξη για 1 χρόνο, και πριν λίγες ημέρες μου εδωσαν και ολλα τα HD δωρεάν για πάντα με δέσμευση 18 μήνες, μου ειπαν ότι η προσφορά 30,06 μπωρεί να ανανεωθεί για ακόμη 1 χρόνο. είμαι παλιός συνδρομητής απο τον Νοέμβριο 1999

Δηλαδή μετά το 12μηνο και μέχρι τον 18μηνο μήνα μπορούν να σε γυρίσουν στην default τιμή των 61,92 ή αν αποφασίσεις να διακόψεις να σε χρεώνουν με ποινή διακοπής πριν το 18μηνο; Γιατί δεν ανανέωσαν τα 30,96 για 18 μήνες επίσης;

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχα το 3play των 29,90 που περιελάμβανε το Novasport 1 . Με τηλέφωνο μου ανακοίνωσαν ότι μου ανοίγουν και το Novacinema 1 για πάντα με μόνη δέσμευση την 12μηνη παραμονή στην Nova. Το δέχτηκα και ακριβώς το ίδιο έγινε και σε συνάδελφο στο γραφείο μια μέρα αργότερα...

Kαλησπέρα,Με πήραν συνεργάτες της Νοβα τηλέφωνο για προσφορά στο full πακέτο 35 για πάντα χωρίς να
γνωρίζουν οτι είμαι ήδη συνδρομητής.Όταν τους το είπα μου απάντησαν οτι δεν είναι για υφιστάμενους συνδρομητές.
Με συμβούλεψαν να το κόψω(μιας και τώρα δίνω 45 χωρις τα HD και έχει λήξει και το συμβόλαιο μου) και να κάνω νέα σύνδεση στο όνομα της γυναίκας μου για να επωφεληθώ της προσφοράς.
Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ή θα μπώ σε περιπέτειες?

Kαλησπέρα,Με πήραν συνεργάτες της Νοβα τηλέφωνο για προσφορά στο full πακέτο 35 για πάντα χωρίς να
γνωρίζουν οτι είμαι ήδη συνδρομητής.Όταν τους το είπα μου απάντησαν οτι δεν είναι για υφιστάμενους συνδρομητές.
Με συμβούλεψαν να το κόψω(μιας και τώρα δίνω 45 χωρις τα HD και έχει λήξει και το συμβόλαιο μου) και να κάνω νέα σύνδεση στο όνομα της γυναίκας μου για να επωφεληθώ της προσφοράς.
Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ή θα μπώ σε περιπέτειες?

Mονο Νοβα η Internet και τηλ?