Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA
για ολους με 18μηνη δεσμευση
Για όλους είναι την έκανα σαν παλιός σήμερα.
για ολους με 18μηνη δεσμευση
Για όλους είναι την έκανα σαν παλιός σήμερα.
exo diakopsei forthnet apo ton septemvri alla kratisa nova. kakos alla....., telos panto. prin kamia 10aria meres me peiran apo forthnet kai mou proteinan tin prosfora pou anaferete parapano syndiastika me kapoion pou exei forthnet. ego nova, aftos forthnet. ginete ki etsi.......
και γιατί δεν φυρνάς το ´να από τα 2 στο ίδιο όνομα και να πάρεις την προσφορά να σου έρχεται αρκετά πιο φτηνά?Εμένα πάλι η Νοβα είναι στο όνομα της γυναίκας μου ενώ η forthnet στο όνομα μου με την ίδια δ/νση...και εννοείται ότι έχω αυτή την μικρή έκπτωση, αν και αν δεν έρθει κατι καλύτερο σε προσφορά άμεσα...θα κοπούν και τα δυο για ευνόητους λόγους...........
τελικα η προσφορα ειναι και για τους 18 μηνες η για 4;το πιθανοτερο.αλλα και παλι για 4 μηνες ειναι.
μετα γυρνας στην κανονικη τιμη των 34,90.
Bασικά το ηξερα οτι μετα συνεχιζεις ως αοριστου γιατι πριν παρω το κουτι ειχα επικοινωνησει μαζι τους και μου το ειχαν πει. Ετσι οπως μου τα λες αν ερθει 20/3 τοτε πρεπει να εχει το υπολοιπο Φεβρουαριου,τον Μαρτιο και προπληρωμη του Απριλιου+HD. Δεν καταλαβα ομως γιατι εσενα σου εβαλα HD 4 μηνες αφου οι 2 ειναι δωρο. Μονο των 2 επρεπε να ειχες να πληρωσεις. Ηλιθιοτητα παντως αν ειναι ετσι γιατι βγαινει ενας λογαριασμος 52,2+52,2(Μαρτιος+Απριλιος)+τα ΗD+κανα 30αρι-40 αρι του Φεβρουαριου. Γιατι να μην εκδιδονταν ενας τωρα με το υπολοιπο του Φεβρουαριου + την προπληρωμη του Μαρτιου και μετα να συνεχιζε οπως ολοι οι λογαριασμοι να εκδιδεται κανονικα απο τα μεσα του μηνα;Προσωπικα, ειχα παρει το nova in box με το 4μηνο cinema+value απο 30-6-2011->31-10-2011 με 2 μηνες δωρεαν HD . Δεν τους ειχα τηλεφωνησει για συνεχιση της συνδρομης (συνεχιζεται η συμβαση σιωπηρως οπως και για τα HD) και μου ηρθε λογαριασμος 20-11-2011, με χρεωση Νοεμβριου, Δεκεμβριου, και χρεωση 4 μηνων HD (Σεπτεμβριος,Οκτωβριος,Νοεμβριος,Δεκεμβριος). Βασικα, ενοχληθηκα με την σιωπηρη συνεχιση της συνδρομης και των υπηρεσιων.
Επομενως, λογικα, θα σου ρθει ενας λογαριασμος περιπου 20-3-2012 με χρεωση των 11 ημερων του Φεβρουαριου και του Μαρτιου + τα HD. Ωστοσο τηλεφωνησε στην NOVA, μηπως εχει αλλαξει κατι....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.