Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

παντως προσωπικα θα τους προτεινα και μια προσφορα τυπου full pack+dp eco στα 59,90

exo diakopsei forthnet apo ton septemvri alla kratisa nova. kakos alla....., telos panto. prin kamia 10aria meres me peiran apo forthnet kai mou proteinan tin prosfora pou anaferete parapano syndiastika me kapoion pou exei forthnet. ego nova, aftos forthnet. ginete ki etsi.......

exo diakopsei forthnet apo ton septemvri alla kratisa nova. kakos alla....., telos panto. prin kamia 10aria meres me peiran apo forthnet kai mou proteinan tin prosfora pou anaferete parapano syndiastika me kapoion pou exei forthnet. ego nova, aftos forthnet. ginete ki etsi.......

θα πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα και στην ιδια διευθυνση και τα δυο παντως..

Ίδιο όνομα ναι, ίδια διεύθυνση όχι! :award:

Εγώ έχω άλλη διεύθυνση και οι λογαριασμοί είναι 2 που πηγαίνουν σε 2 διευθύνσεις!

Εμένα πάλι η Νοβα είναι στο όνομα της γυναίκας μου ενώ η forthnet στο όνομα μου με την ίδια δ/νση...και εννοείται ότι έχω αυτή την μικρή έκπτωση, αν και αν δεν έρθει κατι καλύτερο σε προσφορά άμεσα...θα κοπούν και τα δυο για ευνόητους λόγους...........

Εμένα πάλι η Νοβα είναι στο όνομα της γυναίκας μου ενώ η forthnet στο όνομα μου με την ίδια δ/νση...και εννοείται ότι έχω αυτή την μικρή έκπτωση, αν και αν δεν έρθει κατι καλύτερο σε προσφορά άμεσα...θα κοπούν και τα δυο για ευνόητους λόγους...........
και γιατί δεν φυρνάς το ´να από τα 2 στο ίδιο όνομα και να πάρεις την προσφορά να σου έρχεται αρκετά πιο φτηνά?

Εγω ειμαι συνδρομητης στο forthnet + nova (cinema+value) και ηθελα να παω στην προσφορα με τα αθλητικα (53,90) αλλα δεν γινεται γιατι πηγα τον Δεκεμβρη με 18μηνο συμβολαιο. Πρεπει να πληρωνω 70. :twoguns:

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από Nova για προσφορά μισή τιμή 30,96 / μήνα. Θα ισχύει για ένα χρόνο όπως είπαν.

Είχα κόψει από Δεκέμβριο, όντας συνδρομητής από το 1999 στα filmnet/supersport και από το 2004 στη Nova στο full πακέτο. Αν μου είχαν φερθεί λίγο καλύτερα όταν πήρα για να ζητήσω την διακοπή, ίσως τώρα να είχα επανασυνδεθεί.

Προς το παρόν είμαι σε OTE TV και είμαι υπερευχαριστημένος από αυτά που βλέπω για το ποσό που πληρώνω. :)

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Παιδιά, από πιστωτική κάρτα θα παίρνουν τα χρήματα κάθε μήνα ή η πληρωμή θα γίνεται σε κατάστημα φορθνετ;

Μετα απο επικοινωνια με καταστημα της forthnet μου επιβεβαιωσανε οτι η προσφορα υσχυει και για υφισταμενους πελατες και εχει ισχυ 18 μηνων και μετα την ληξη της επιστρεφω στο αρχικο πακετο (nova + forthnet με 20% εκπτωση για παντα ).. Νομιζω οτι ειναι καλη προσφορα για μενα γιατι πληρωνω συνδιαστικα με την εκπτωση των 20% συνολο 69,68 (forthnet dp eco + nova sport puck) ,οποτε γλυτωνω περιπου 15 ευρω...

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Oυσιαστικά ποστάρω κάτι το οποίο δεν είναι σαν αυτό που συζητιέται εδώ, αλλά θεωρείται και αυτό μία προσφορά της Νόβα για τους νέoυς συνδρομητές στα πακέτα premium μιας και δεν το πέτυχα αλλού στο φόρουμ.

http://www.digitallife.gr/apolayste-to-programma-tis-nova-se-hd-i-3d-me-provoleis-epson-92762/

Nομίζω κάπου πήρε το μάτι μου γύρω στα 700 ευρώ είναι η τιμή της προσφοράς. Δεν είναι κι άσχημα.

Δεν αφορα προσφορα απλα τιμολογηση,οποτε συγνωμη για το ολιγον off topic,απλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο τόπικ. Πήρα το Δεκέμβριο το Nova in a Box και ενεργοποιησα στις 18/12 το πακέτο Sports+Value μαζί με τα HD.Ηταν για 2 μήνες τα εν λόγω. Οποτε θεωρητικά έληξε 18/2. Μου ειχαν πει να για μετα να επικοινωνησω μαζι τους 2-3 μερες νωριτερα. Τους εστειλα ενα email στις 15/12 και ενα στις 17/2 λεγοντας οτι επιθυμω να συνεχισω στο προγραμμα Sports+Value. Συνεχιζω να εχω κανονικα την Νοβα αλλα και τα HD αλλα ουτε SMS ηρθε στον δεκτη,ουτε στο MyNova εδειχνε καποιο ποσο. Δεν θα επρεπε να ειχε εκδοθει λογαριασμος για τον μηνα που ερχετε;Δεν προπληρωνουμε την συνδρομη; Στο MyNova μαλιστα μεχρι τις 22-23 του μηνα ελεγε 0,00 ενω τωρα εγινε 1,33 ευρώ. πίστεψα οτι τόσο ηταν η συνδρομη της ημερας αλλα και παλι εμεινε απο τότε σε εκεινο το νουμερο. 1,33 χωρις να δειχνει καποιο λογαριασμο. Απλα σαν νεα χρεωση το εχει. Καμια ιδεα; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Προσωπικα, ειχα παρει το nova in box με το 4μηνο cinema+value απο 30-6-2011->31-10-2011 με 2 μηνες δωρεαν HD . Δεν τους ειχα τηλεφωνησει για συνεχιση της συνδρομης (συνεχιζεται η συμβαση σιωπηρως οπως και για τα HD) και μου ηρθε λογαριασμος 20-11-2011, με χρεωση Νοεμβριου, Δεκεμβριου, και χρεωση 4 μηνων HD (Σεπτεμβριος,Οκτωβριος,Νοεμβριος,Δεκεμβριος). Βασικα, ενοχληθηκα με την σιωπηρη συνεχιση της συνδρομης και των υπηρεσιων.
Επομενως, λογικα, θα σου ρθει ενας λογαριασμος περιπου 20-3-2012 με χρεωση των 11 ημερων του Φεβρουαριου και του Μαρτιου + τα HD. Ωστοσο τηλεφωνησε στην NOVA, μηπως εχει αλλαξει κατι....

Προσωπικα, ειχα παρει το nova in box με το 4μηνο cinema+value απο 30-6-2011->31-10-2011 με 2 μηνες δωρεαν HD . Δεν τους ειχα τηλεφωνησει για συνεχιση της συνδρομης (συνεχιζεται η συμβαση σιωπηρως οπως και για τα HD) και μου ηρθε λογαριασμος 20-11-2011, με χρεωση Νοεμβριου, Δεκεμβριου, και χρεωση 4 μηνων HD (Σεπτεμβριος,Οκτωβριος,Νοεμβριος,Δεκεμβριος). Βασικα, ενοχληθηκα με την σιωπηρη συνεχιση της συνδρομης και των υπηρεσιων.
Επομενως, λογικα, θα σου ρθει ενας λογαριασμος περιπου 20-3-2012 με χρεωση των 11 ημερων του Φεβρουαριου και του Μαρτιου + τα HD. Ωστοσο τηλεφωνησε στην NOVA, μηπως εχει αλλαξει κατι....
Bασικά το ηξερα οτι μετα συνεχιζεις ως αοριστου γιατι πριν παρω το κουτι ειχα επικοινωνησει μαζι τους και μου το ειχαν πει. Ετσι οπως μου τα λες αν ερθει 20/3 τοτε πρεπει να εχει το υπολοιπο Φεβρουαριου,τον Μαρτιο και προπληρωμη του Απριλιου+HD. Δεν καταλαβα ομως γιατι εσενα σου εβαλα HD 4 μηνες αφου οι 2 ειναι δωρο. Μονο των 2 επρεπε να ειχες να πληρωσεις. Ηλιθιοτητα παντως αν ειναι ετσι γιατι βγαινει ενας λογαριασμος 52,2+52,2(Μαρτιος+Απριλιος)+τα ΗD+κανα 30αρι-40 αρι του Φεβρουαριου. Γιατι να μην εκδιδονταν ενας τωρα με το υπολοιπο του Φεβρουαριου + την προπληρωμη του Μαρτιου και μετα να συνεχιζε οπως ολοι οι λογαριασμοι να εκδιδεται κανονικα απο τα μεσα του μηνα;
Θα επικοινωνησω μαζι τους και για τα HD. Eυχαριστω παντως για την απαντηση αν και ακομα δεν καταλαβα τι εννουσαν με το 1,33 που αναφερει το MyNova.

Οι 2 μηνες ΗD ηταν δωρεαν αλλά αν δεν τους καλεσεις για διακοπη τοτε αυτα συνεχιζουν κανονικα και τα πληρωνεις κανονικα....απλα εγω δεν το ηξερα και προς το τελος του πρωτου διμηνου δεν επιανα τα HD και δεν ασχοληθηκα (βασικα νομιζα οτι θα ειχαν διακοπει). Εγω πληρωσα κανα 125 ευρω....