Προσφορά NOVA

εγω Σεραφειμ ειμαι απο περσι στα 30,96 το φουλ πακετο μαζι με τα hd και πληρωνω μεσω παγιας εντολης αλλα δεν εχω τον 13μηνα δωραν λογω που μου εδωσαν τα hd!!τωρα τελειωνει το συμβολαιο...πιστευεις με 25 ευρω συν το μηνα δωρεαν λογω παγιας εντολης να το καταφερω να παει?
Κυνήγησέ το!

εγω που εχω 40,86 το full μαζι με multiview τι μπορω να κυνηγησω? το συμβολαιο ληγει οκτωβριο

εαν εχεις και το HD lak100 νομιζω πολυ καλη τιμη ειναι .........τα 40,86.......δεν νομιζω να δωσουν κατι καλιτερο ισως κανω λαθος προσπαθυσε

εγω πληρωνο 39,90 μονο μετο νσπ1 και συνεμα 1 εμενα λυγει τον σεμπεμβριο τελος ......το συμβολαιο τοτες θα δουμε τη θα γυνει αφου πολλοι
θα την κανουν για οτε ....λογο αθλητικων μου αρεσει η μπαλα αλλα δεν ειμαι και φανατιλα.......

συγνωμη δεν το καταλαβα αν ειναι σκετη νοβα πολλα δεν ειναι σημερα;

εγω που εχω 40,86 το full μαζι με multiview τι μπορω να κυνηγησω? το συμβολαιο ληγει οκτωβριο

Στη θεση σου θα επεμεινα για δωρεαν το multi με 18μηνο συμβολαιο

Εγώ που δεν έχω συμβόλαιο και είμαι στην ίδια προσφορά με τον φίλο ποιο πάνω στα 40.86 full και multi. Αν τους πάρω τηλέφωνο θα πετύχω κατι ;

Παιδιά με όλο το συμπάθειο: Υπάρχει λόγος που ρωτάτε, έχω την τάδε προσφορά κι αν τους πάρω τηλ. θα καταφέρω κάτι καλύτερο; Να πούμε τι;
Καταντάει κουραστικό έως εκνευριστικό. Λες και το νήμα είναι κέντρο μηνυμάτων της forthnet.

Αυτό εννοείται, μα πιστεύω αφενός η ύπαρξη κάποιας προσφοράς θα αναφέροταν από μέλος αφετέρου η σωστή ερώτηση αντιλαμβάνομαι πως "Αν σας έχουν κάνεικαλύτερη προσφορά από...................κλπ, κλπ που έχω εγώ.

Θα πει κάποιος πως παίζω με τις λέξεις. Ασ' το πεί.

Μου ήρθε το μήνυμα αυτό MΠEITE ΣTO HTTPS://MYACCOUNT.NOVA.GR KANTE EΓΓPAΦH ΣTO MY ACCOUNT EYKOΛA & ΓPHΓOPA KAI KEPΔIΣTE ΔΩPO TO HD ΓIA ΠANTA, ΓIA AΞEΠEPAΣTH ΠOIOTHTA HIGH DEFINITION.
Διαφημιστικό κόλπο είναι για να κάνουμε ανανέωση?

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μου ήρθε το μήνυμα αυτό MΠEITE ΣTO HTTPS://MYACCOUNT.NOVA.GR KANTE EΓΓPAΦH ΣTO MY ACCOUNT EYKOΛA & ΓPHΓOPA KAI KEPΔIΣTE ΔΩPO TO HD ΓIA ΠANTA, ΓIA AΞEΠEPAΣTH ΠOIOTHTA HIGH DEFINITION.
Διαφημιστικό κόλπο είναι για να κάνουμε ανανέωση?

Απάτη! Σου δινουν κατι που εν έτη 2015 παντου ειναι δωρεαν και δν λενε οτι για αυτη την ελάχιστη προσφορα θα ανανεώσεις αυτόματα για αλλους 18 μηνες....

Μήπως εκεί που το αποδέχεται γράφει ότι όντως γινεται 18μηνη ανανέωση ???

Αν είναι έτσι μόνο απάτη δεν είναι...

Μην πετατε εκφράσεις τύπου απάτη απατεώνες κλπ γιατί πολύς κόσμος που διαβάζει ( όπως πολύς κόσμος που ψηφίζει) μένει στις φανφάρες και στις λέξεις εντυπωσιασμού....

Είναι γνωστό παιδιά ότι με κάθε "προσθήκη" στο πακέτο μας έστω και ενώς καναλιού υπάρχει και επέκταση συμβολαίου. Και δεν γίνεται μόνο στην forthnet, συμβαίνει παντού, ακόμα και στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.