Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλημερα φιλε μου , στο support εδω τους ενημερωσα οτι θελω προσφορα λογω ληξης συμβολαιου και με καλεσαν αυτοι.
Ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Triple play, με 12 ώρες κινητά, και τα αθλητικά και τα HD στα 39,90. Ουσιαστικά θέλω στα ίδια χρήματα να πάρω και τις ταινιες

Εμενα με το triple play που αναφερεις με κινητα και HD για παντα στα 29 μου ζητησαν 15 ευρω ακομα (45 συνολο ολα μεσα) για αθλητικα και ταινιες.

Πριτς.

Πολύ καλή προσφορά είναι τα 44,90 για full triple play μαζί με κινητά και hd (το αν δεν τη θέλει κάποιος, είναι άλλο θέμα).

Πολύ καλή προσφορά είναι τα 44,90 για full triple play μαζί με κινητά και hd (το αν δεν τη θέλει κάποιος, είναι άλλο θέμα).
εμενα triple play full και 12 ωρες κινητα 49.90!! επεσε τζιφρα!!

σήμερα κάλεσα και εγώ στην Nova και πήρα προσφορά για έναν χρόνο full pack +hd +multiview 30.96 και φυσικά ανανέωσα .
9/9 ληγει το δικο μου συμβολαιο μαρι να μπορεσω να την παρω και εγω την προσφορα αυτη τωρα πληρωνω 40,86 μαζι με multiview. πηρα στην nova δεν ηξεραν για την προσφορα σου

Έχω 3play με την προσφορά των φιλάθλων.

Με πήραν από την φορθνετ (όχι νοβα) σήμερα τηλέφωνο και μου έκαναν την εξής προσφορά την οποία αρνήθηκα φυσικά.

Με 5 ευρώ παραπάνω να μου προσθέσουν 12 ώρες κλήσεις προς όλα τα κινητά, από 10 ευρώ που έχει τώρα (όπως μου είπε)!

Βλέπω στο site τους Forthnet 2play Απεριόριστα 24,9 και ΔΩΡΟ: 12 ώρες κλήσεις προς όλα τα κινητά, κάθε μήνα, για πάντα!

Εγώ αυτή τη στιγμή δίνω 29,9 + 5 που ζητάγανε 34,9!

Επίσης δέσμευση για 18 μήνες! Την οποία δεν την ανέφερε η κοπέλα (την ρώτησα εγώ) παρά μόνο ζητούσε επίμονα μια επιβεβαίωση του αριθμού ταυτότητας για να προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας μου.

Επίσης δέσμευση για 18 μήνες! Την οποία δεν την ανέφερε η κοπέλα (την ρώτησα εγώ) παρά μόνο ζητούσε επίμονα μια επιβεβαίωση του αριθμού ταυτότητας για να προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας μου.

Σιγά μη στην ανεφερνε τη δέσμευση.. :smash:

Έχω 3play με την προσφορά των φιλάθλων.

Με πήραν από την φορθνετ (όχι νοβα) σήμερα τηλέφωνο και μου έκαναν την εξής προσφορά την οποία αρνήθηκα φυσικά.

Με 5 ευρώ παραπάνω να μου προσθέσουν 12 ώρες κλήσεις προς όλα τα κινητά, από 10 ευρώ που έχει τώρα (όπως μου είπε)!

Βλέπω στο site τους Forthnet 2play Απεριόριστα 24,9 και ΔΩΡΟ: 12 ώρες κλήσεις προς όλα τα κινητά, κάθε μήνα, για πάντα!

Εγώ αυτή τη στιγμή δίνω 29,9 + 5 που ζητάγανε 34,9!

Το ίδιο τηλέφωνο με την ίδια προσφορά δέχθηκα και εγώ την Παρασκευή από forthnet (έχω ήδη 3play με sports pack στα 50 ) και όταν της είπα "μα καλά, περιμένετε να δώσω 5 ευρώ για κάτι που σε άλλους το δίνετε δωρεάν και μάλιστα το λέτε και στον τιμοκατάλογο σας;" μου άρχισε τα κινέζικα...

Συμφωνώ ότι τα 45 με Full 3play, δωρεάν κινητά και HD είναι πολύ καλή προσφορά (όπως ειπώθηκε και παραπάνω), αλλά με το να παίρνουν τηλέφωνο και να μας λένε τέτοια πράγματα θεωρώντας ότι είμαστε χαζοί, δεν βοηθάνε τους εαυτούς τους για να πουλήσουν κάτι extra.

45 ευρω απο οτι καταλαβα ειναι 3play με sportpack αλλα επειδη εχει προσφορα με το sport τα cinema για ενα χρονο το αποτελεσμα ειναι 3play full

Προλαβαίνω να το κάνω και γω? Έχω ήδη συμφωνήσει για την προσφορά με τα 50 ευρώ για triple play full pack με 12 ώρες σε κινητά! δεν έχει έρθει ο τεχνικός για την ένωση ούτε έχει γυρίσει το τηλ από την φορητοτητα. Αν γλιτωσω 5 ευρώ θα τα πιω καφέ!

ανανεωσα και εγω με 30,96 fullpacκ και δωρο το multiview ετησιο συμβολαιο ειναι μια πολυ καλη τιμη. Αν ημουν nova θα εκανα δωρεαν τα hd και 5 ευρω το multiview ετσι θα τραβηξει κοσμο

Επιβεβαιωνω και εγω τον φιλο, με το συμβολαιο μου να εχει ληξει εδω και ενα μηνα (39,90 /μηνα-DB+sports pack).
Απλως ειναι και με ποιο ατομο απο το τμημα προσφορων μιλησεις.
Εγω καλεσα προχθες και ενω περιμενα να ακουσω το κλασικο "εχετε την καλυτερη προσφορα, δεν μπορουν να προσθεθουν αλλα καναλια με την υπαρχουσα τιμη'' μου εδωσαν λογω καλοκαιριου τα σινεμα καναλια για τρεις (3) μηνες.
Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν ξαναδοκιμασεις, ουτως η αλλως τα πραγματα ειναι πολυ ρευστα και οι 'προσφορες' μερα με τη μερα αλλαζουν..
Εχω και γω το ιδιο πακετο και μου εδωσαν για 3μηνες τα cinema χωρις δεσμευση.

Έβγαλε προσφορά σε νέους συνδρομητές triple play αν κάνεις το sports pack σου δίνει και τα cinema για ένα χρόνο αλλά για 18 μηνο.

Για triple play με sports πακέτο ξέρουμε τι τιμές μπορούμε να πάρω τώρα; Γιατί πλησιάζει η ανανέωση και εχω:
24mb
300' σε κινητά,απεριόριστα σταθερά
Sports pack +HD
Στα 39.90 .

Για triple play με sports πακέτο ξέρουμε τι τιμές μπορούμε να πάρω τώρα; Γιατί πλησιάζει η ανανέωση και εχω:
24mb
300' σε κινητά,απεριόριστα σταθερά
Sports pack +HD
Στα 39.90 .
Εχω το ιδιο πακετο με το συμβολαιο μου να εχει ληξει εδω κι ενα μηνα.
Τον τελευταιο μηνα επικοινωνησα με το τμημα προσφορων 3 φορες.Τις 2 πρωτες μου ειπαν πως ειναι οτι καλυτερο μπορω να εχω σε αυτην την τιμη και οτι δεν μπορει να γινει καποια μειωση η να προστεθει κατι αλλο στην υπαρχουσα τιμη.
Προχθες μου εδωσαν χωρις καμμια δεσμευση για τρεις μηνες και τα σινεμα καναλια.
Παρε τηλ. και ενημερωσε μας εαν πετυχεις κατι καλυτερο..

Καλά χάσανε champions League and Europe league Και πάλι τα ίδια λεφτά θέλουν; τους είπες θα φύγεις και τέτοια;