Ευχαριστώ!Καλημερα φιλε μου , στο support εδω τους ενημερωσα οτι θελω προσφορα λογω ληξης συμβολαιου και με καλεσαν αυτοι.
Triple play, με 12 ώρες κινητά, και τα αθλητικά και τα HD στα 39,90. Ουσιαστικά θέλω στα ίδια χρήματα να πάρω και τις ταινιες
εμενα triple play full και 12 ωρες κινητα 49.90!! επεσε τζιφρα!!Πολύ καλή προσφορά είναι τα 44,90 για full triple play μαζί με κινητά και hd (το αν δεν τη θέλει κάποιος, είναι άλλο θέμα).
9/9 ληγει το δικο μου συμβολαιο μαρι να μπορεσω να την παρω και εγω την προσφορα αυτη τωρα πληρωνω 40,86 μαζι με multiview. πηρα στην nova δεν ηξεραν για την προσφορα σουσήμερα κάλεσα και εγώ στην Nova και πήρα προσφορά για έναν χρόνο full pack +hd +multiview 30.96 και φυσικά ανανέωσα .
πηρα στην nova δεν ηξεραν για την προσφορα σου
Επίσης δέσμευση για 18 μήνες! Την οποία δεν την ανέφερε η κοπέλα (την ρώτησα εγώ) παρά μόνο ζητούσε επίμονα μια επιβεβαίωση του αριθμού ταυτότητας για να προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας μου.
Δεν είναι επίσημη προσφορά.πηρα στην nova δεν ηξεραν για την προσφορα σου
Ο φίλος manosvitacar σκέτη nova έχει.Ποτε δε την ξερουν, μεχρις οτου να δουν την φορητότητα..
Το ίδιο τηλέφωνο με την ίδια προσφορά δέχθηκα και εγώ την Παρασκευή από forthnet (έχω ήδη 3play με sports pack στα 50 ) και όταν της είπα "μα καλά, περιμένετε να δώσω 5 ευρώ για κάτι που σε άλλους το δίνετε δωρεάν και μάλιστα το λέτε και στον τιμοκατάλογο σας;" μου άρχισε τα κινέζικα...Έχω 3play με την προσφορά των φιλάθλων.
Με πήραν από την φορθνετ (όχι νοβα) σήμερα τηλέφωνο και μου έκαναν την εξής προσφορά την οποία αρνήθηκα φυσικά.
Με 5 ευρώ παραπάνω να μου προσθέσουν 12 ώρες κλήσεις προς όλα τα κινητά, από 10 ευρώ που έχει τώρα (όπως μου είπε)!
Βλέπω στο site τους Forthnet 2play Απεριόριστα 24,9 και ΔΩΡΟ: 12 ώρες κλήσεις προς όλα τα κινητά, κάθε μήνα, για πάντα!
Εγώ αυτή τη στιγμή δίνω 29,9 + 5 που ζητάγανε 34,9!
Επίσης δέσμευση για 18 μήνες! Την οποία δεν την ανέφερε η κοπέλα (την ρώτησα εγώ) παρά μόνο ζητούσε επίμονα μια επιβεβαίωση του αριθμού ταυτότητας για να προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας μου.
Εχω και γω το ιδιο πακετο και μου εδωσαν για 3μηνες τα cinema χωρις δεσμευση.Επιβεβαιωνω και εγω τον φιλο, με το συμβολαιο μου να εχει ληξει εδω και ενα μηνα (39,90 /μηνα-DB+sports pack).
Απλως ειναι και με ποιο ατομο απο το τμημα προσφορων μιλησεις.
Εγω καλεσα προχθες και ενω περιμενα να ακουσω το κλασικο "εχετε την καλυτερη προσφορα, δεν μπορουν να προσθεθουν αλλα καναλια με την υπαρχουσα τιμη'' μου εδωσαν λογω καλοκαιριου τα σινεμα καναλια για τρεις (3) μηνες.
Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν ξαναδοκιμασεις, ουτως η αλλως τα πραγματα ειναι πολυ ρευστα και οι 'προσφορες' μερα με τη μερα αλλαζουν..
Εχω το ιδιο πακετο με το συμβολαιο μου να εχει ληξει εδω κι ενα μηνα.Για triple play με sports πακέτο ξέρουμε τι τιμές μπορούμε να πάρω τώρα; Γιατί πλησιάζει η ανανέωση και εχω:
24mb
300' σε κινητά,απεριόριστα σταθερά
Sports pack +HD
Στα 39.90 .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.