Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Πριν 10 λεπτά με πήραν να κάνω επανασύνδεση με 31 ευρώ το μήνα (Full Pack) και δώρο τον Αύγουστο δωρεάν.

Την προηγούμενη φορά πριν κάνα μήνα δεν μου είχαν πει για δώρο τον Αύγουστο.

Φαίνεται ότι όσο πάει αυξάνονται οι προσφορές.

Βέβαια εγώ δεν ενδιαφέρομαι έτσι και αλλιώς γιατί έχω βάλει OTE.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Σαν καλό παιδί, θα έπρεπε να πεις, " Εμένα δυστυχώς δεν μ' ενδιαφέρει, όμως μπορώ να σας συστήσω σε άλλους που μπορεί να τους ενδιαφέρει. Άν σας συστήσω σε 3, θα μου το δίνατε δωρεάν?":Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

xaxaxax!!!! πίτσα θα καταλήξει σε λίγο καιρό αν δεν αλλάξει τακτική!!!
Άν και φαίνεται λίγο φώς στο τούνελ...!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Γιατί, τί διαφορά έχει?
Σου δίνω 3 πελάτες στο πιάτο, χωρίς τηλέφωνα και χωρίς χαμένο χρόνο.
Θέλω bonus!
Έτσι δουλεύει η αγορά.:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Να πω κάτι τώρα ?
Λέω αν ρωτούσε η εταιρεία……. 30 ευρώ συνδρομή και ένα δέκτη? η 60 ευρουλάκια και 3 δέκτες? ( Άρα sl 3 η 4 δεν ξέρω πόσο….. ) Τι θα διαλέγατε?
Λέω τώρα …………..

Υ.Γ. Δεν μιλάω για multiview......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Να πω κάτι τώρα ?
Λέω αν ρωτούσε η εταιρεία……. 30 ευρώ συνδρομή και ένα δέκτη? η 60 ευρουλάκια και 3 δέκτες? ( Άρα sl 3 η 4 δεν ξέρω πόσο….. ) Τι θα διαλέγατε?
Λέω τώρα …………..

Υ.Γ. Δεν μιλάω για multiview......

Δεν ξέρω, έχω Wave Frontier T90. Για όλους έχω χώρο!

Καλή όμως η προσφορά, δεν μπορείς να πεις ? :a0210:

Εξαρτάται πως το βλέπεις. Εγώ για την NOVA δεν θα έδινα ούτε 30 ευρώ.

Ελληνικό πρωτάθλημα δεν με ενδιαφέρει , μόνο Ισπανικό και Ιταλικό βλέπω , τις ταινίες που δείχνει η NOVA τις έχω δει 5 μήνες πιο πριν , τα υπόλοιπα ντοκιμαντέρ και παιδικά τα έχει και ο ΟΤΕ με 20 ευρώ το μήνα.

Έτσι και αλλιώς 9 χρόνια ήμουν συνδρομητές με το full pack , και πολλά τους έδωσα τόσα χρόνια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Εξαρτάται πως το βλέπεις. Εγώ για την NOVA δεν θα έδινα ούτε 30 ευρώ.

Ελληνικό πρωτάθλημα δεν με ενδιαφέρει , μόνο Ισπανικό και Ιταλικό βλέπω , τις ταινίες που δείχνει η NOVA τις έχω δει 5 μήνες πιο πριν , τα υπόλοιπα ντοκιμαντέρ και παιδικά τα έχει και ο ΟΤΕ με 20 ευρώ το μήνα.

Έτσι και αλλιώς 9 χρόνια ήμουν συνδρομητές με το full pack , και πολλά τους έδωσα τόσα χρόνια.
Σωστά.
Τη μερίδα του λέοντος την έχει το Ελληνικό πρωτάθλημα. Κακά τα ψέματα. Είδες τι λες εσύ, ΔΕΝ με νοιάζει.
Από τα 60 που έδινα εγώ πριν διακόψω, καλή είναι η προσφορά με τα 30. (έχω δεχθεί πάνω από 5 τηλ. Για αυτή την προσφορά) άσχετα αν λόγο εγωισμού και μόνο δεν ξαναγυρνώ.
Αρκετοί πάντως, και από εδώ από το φόρουμ επανασυνδέθηκαν, με τα 30.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Και εξακολουθεί να έχει την κάτω βόλτα.
Ξέρεις φαντάζομαι τι είναι 30 ευρώ για κάποιους σήμερα ??
(Δεν προσβάλω κανέναν και για εμένα το ίδιο ισχύει) :ernaehrung004:

Από την άλλη, η νόβα εμφάνισε αύξηση συνδρομητών κατά 11.000, εντός του 2011. Μείωση για το 2011, δεν συνέβη...
Για το 2012, θα δούμε στο 1ο τρίμηνο...

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Από την άλλη, η νόβα εμφάνισε αύξηση συνδρομητών κατά 11.000, εντός του 2011. Μείωση για το 2011, δεν συνέβη...
Για το 2012, θα δούμε στο 1ο τρίμηνο...
Μεγάλο ρόλο έπαιξαν και η προσφορές με την τηλεφωνεία και το ιντερνέτ όμως.
Αν και με αυτά που διαβάζουμε και εδώ στο φόρουμ μετά το τέλος των συμβολαίων (για νόβα) αρκετοί δεν ανανεώνουν αν δεν τους ξαναγίνει κάποια καλύτερη προσφορά, αν όχι η ίδια που είχαν.

Μεγάλο ρόλο έπαιξαν και η προσφορές με την τηλεφωνεία και το ιντερνέτ όμως.
Αν και με αυτά που διαβάζουμε και εδώ στο φόρουμ μετά το τέλος των συμβολαίων (για νόβα) αρκετοί δεν ανανεώνουν αν δεν τους ξαναγίνει κάποια καλύτερη προσφορά, αν όχι η ίδια που είχαν.

Αυτά πάντα γίνονταν. Δεν είναι κάτι νέο. Αν ήσουν συνδρομητής, και έχεις διακόψει καιρό, σου έκαναν διάφορες προσφορές.
Και εγώ παλιός συνδρομητής ήμουν, με διακοπή κάπου στον χρόνο, και μου έκαναν προσφορά και επανήλθα. Η οποία έχει τελειώσει τα Χριστούγεννα...

Αν διακόψω, σε κανένα 6μηνο θα μου ξανακάνουν προσφορά, και αν πω όχι, σε λίγο καιρό νέα προσφορά...

Δεν είναι κάτι νέο...

Εγώ πάλι τους περιμένω να ανέβουν ή να μειωθούν ελάχιστα, είτε με προσφορές, είτε με αντιπροσφορές που κάνει όταν κάνει αίτηση διακοπής. Μεγάλη μείωση δε βλέπω να έρχεται σύντομα.

Εγώ πάλι τους περιμένω να ανέβουν ή να μειωθούν ελάχιστα, είτε με προσφορές, είτε με αντιπροσφορές που κάνει όταν κάνει αίτηση διακοπής. Μεγάλη μείωση δε βλέπω να έρχεται σύντομα.

ηδη-εμεσως-μεσα απο τα πακετα προσφορων της,εχει πεσει παρα πολυ.
τηλεφωνια,ιντερνετ και σπορτς στα 53,90,νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη,εαν αναλογιστεις οτι-ουσιαστικα- πληρωνεις την νοβα 19 ευρω.

ηδη-εμεσως-μεσα απο τα πακετα προσφορων της,εχει πεσει παρα πολυ.
τηλεφωνια,ιντερνετ και σπορτς στα 53,90,νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη,εαν αναλογιστεις οτι-ουσιαστικα- πληρωνεις την νοβα 19 ευρω.
είδα και το σποτάκι με τον Καραλή (http://www.youtube.com/watch?v=Ogf_m-OTlqE&feature=player_embedded) κι πέθανα στα γέλια. Δε τον είχα δει ποτέ παρα μόνο τον άκουγα στο ραδιόφωνο κ δεν ήταν όπως τον είχα στο μυαλό μου! χαχαχα!!! Όταν δίνεις σε άλλο πάροχο περί τα 50 μόνο για νετ και τηλ τα 53 και για sport pack δε φαίνονται και τόσο πολλά.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία που είχατε μαζί μας και για το χρόνο που αφιερώσατε.

Αναφορικά με τα όσα μας αναφέρετε στο μήνυμά σας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η Nova παρέχει κατά καιρούς προσφορές που σκοπό έχουν να προσελκύσουν πελάτες που για δικούς τους λόγους απέχουν μεγάλο διάστημα από τις υπηρεσίες μας και έχουν χάσει τις εξελίξεις και βελτιώσεις του προγράμματός μας. Τονίζουμε ότι το όποιο διάστημα προσφοράς δε δίνεται από εμάς ως επιβράβευση στους συνδρομητές που έχουν διακόψει, αλλά ως κίνητρο για να ξαναδούν τις υπηρεσίες μας, να ελέγξουν εάν οι βελτιώσεις και οι αλλαγές του προγράμματός μας τους καλύπτουν, ξαναμπαίνοντας στην «Οικογένεια» της Nova. Για όλους τους σταθερούς συνδρομητές μας οι υπηρεσίες αυτές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και η δική σας επιβράβευση είναι η αδιάκοπη πρόσβαση σε αυτές.

Ως εταιρία αναγνωρίζουμε και εκτιμάμε συνδρομητές σαν και εσάς και σε περίπτωση που χρειαστεί λαμβάνουν κατ’ εξαίρεση ειδικά προνόμια.

Ακόμα η εταιρία ούτως ή άλλως μεταχειρίζεται ιδιαίτερα τους «πιστούς» συνδρομητές της με ιδιαίτερες κινήσεις σε περίπτωση ανάγκης, από μια απλή καθυστέρηση της εξόφλησης της συνδρομής έως κάποιο πιθανό τεχνικό πρόβλημα.

Τέλος, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να ενημερωθείτε για τις εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές που δημιούργησε η Forthnet και απευθύνονται σε κάθε ελληνικό σπίτι, εξασφαλίζοντας προηγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και μεγάλο οικονομικό όφελος. Παρακαλούμε όπως επιλέξετε εδώ.

Ειδικά αν ανήκετε στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, μπορείτε να επωφεληθείτε από το προνόμιο που παρέχεται στους συνδρομητές μας Nova – Forthnet. Τώρα, οι υπηρεσίες Forthnet, οι πιο ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της αγοράς, συνδυάζονται απόλυτα με το πιο ολοκληρωμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova και σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας (www.forthnetgroup.gr) , είτε τηλεφωνικά στο 18345.

Με εκτίμηση,

Ιδού η απάντηση της nova στο Mail που τους έστειλα για να ωφεληθώ κι εγώ των νέων τους προσφορών....
Επειδή όμως δεν μ'αρέσει να με κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μου, bye bye nova...

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Για όλους τους σταθερούς συνδρομητές μας οι υπηρεσίες αυτές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και η δική σας επιβράβευση είναι η αδιάκοπη πρόσβαση σε αυτές.

Πραγματικά, αυτό είναι όλα τα λεφτά!!!
Προφανώς εννοεί τη ΔΕΗ, που κι εκεί είμαστε "πιστοί συνδρομητές", αλλά κάθε τόσο μας κοβει το ρεύμα.

Last edited: