Προσφορά NOVA

Με πηραν και εμενα σημερα λογω φορητοτητας πουεκανα τους ζητησα καλητερη προσφορα στο 39.90 και σπορ που εχω μου εδωσαν το φουλ στην ιδια τιμη δεν το δεχτηκα δεν με ενδιαφερει το σινεμα και νοβα τελος.Εχω τζαμπα novago και ολα καλα

Καλησπερα εγω ειχα αστικα/υπεραστικα,κινητα, διεθνη και full nova με 49,90 και σε ενα μηνα εληγε το συμβολαιο μου.Τους εστειλα email και τους ειπα οτι δεν θελω κινητα και διεθνη που δεν κανω χρηση ,με ανταλλαγμα να μου κανουν τιμη 39,90!!Μετα απο 2-3 τηλεφωνα που καναμε με πηραν τωρα και ανανεωσα για 18 μηνες στα 39,90 με αστικα,υπεραστικα,ιντερνετ,full nova+HD για παντα και κινητα με αστικη χρωση!!Καλα δεν ειναι?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλησπερα εγω ειχα αστικα/υπεραστικα,κινητα, διεθνη και full nova με 49,90 και σε ενα μηνα εληγε το συμβολαιο μου.Τους εστειλα email και τους ειπα οτι δεν θελω κινητα και διεθνη που δεν κανω χρηση ,με ανταλλαγμα να μου κανουν τιμη 39,90!!Μετα απο 2-3 τηλεφωνα που καναμε με πηραν τωρα και ανανεωσα για 18 μηνες στα 39,90 με αστικα,υπεραστικα,ιντερνετ,full nova+HD για παντα και κινητα με αστικη χρωση!!Καλα δεν ειναι?

ποσο πιο χαμηλα να την επερνες αυτην την προσφορα? μια χαρα εισαι

Αν είναι και το multivew μέσα, τότε όχι απλά μια χαρά αλλά υπερsuper!

EDIT:Τώρα πρόσεξα ότι τα 720 λεπτά προς κινητά είναι εκτός. Άρα όχι υπερsuper, αλλά μια χαρά κι έτσι.

κινητα και διεθνη δεν εκανα , multiview δεν μου εδωσαν αλλα δεν το ηθελα γιατι δεν θα το εκανα χρηση οποτε πιστευω οτι εχω τωρα αυτα που θελω 10 ευρω λιγοτερα απο οτι πληρωνα μεχρι τωρα!!!

Εφόσον δεν χρειάζεται multivew και κινητά και του αρκούν τα υπόλοιπα, μια χαρά είναι με 10 ευρώ λιγότερα.

μια χαρά είναι! και εγώ την πήρα - αφού "θυσίασα" τα κινητά, δεν με πειράζει μια που 1500' από καρτοκινητό wind δεν "τρώγονται" εύκολα (από εκεί θα κάνω κλήσεις στα κινητά) :smash:

υγ. τελικά μάλλον κάθησε φέτος το καλοκαίρι η προσφορά 3play full nova με 39,90

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Τσάμπα είναι παιδιά!
Οποιαδήποτε σύνδεση dualplay στην αγορά έχει 20/μ άρα βγαίνει η Νόβα 20/μ.
Με βάση αυτά που διαβάζω και στο αντίστοιχο νήμα του ΟΤΕ, είναι εφικτό πλέον - με τις γνωστές τακτικές - να πέσει στα 65 ή ακόμα και στα 60/μ το πακέτο 2play + Nova full + OTE full.

για τους υφιστάμενους πελάτες πότε θα βγάλουν καμμιά προσφορά ;;;...πήρα τηλέφωνο για να βάλω ΝΟΒΑ και το φούλ πακέτο είναι στα 65 ευρώ...

Το .... άλλο με τον Τοτό το ξέρεις χαχαχαχα… για τους υφιστάμενους ; για ποιο λόγο αφού … τους έχουν είδη άμα πάνε να φύγουν τότε βλέπουμε .
Δυστυχώς έτσι λειτουργούν όλες οι εταιρείες φίλε μου

Μα και εγώ και ο συνφορουμίτης trikiklas είμασταν υφιστάμενοι πελάτες (έστω 3play) και όμως την πήραμε, ο φίλος japanese αν θέλει ας επικοινωνήσει με το support εδώ και αυτοί θα κανονίσουν επαφή από υπάλληλο μαζί του. Τότε ας πει για την προσφορά που δίνουν, είτε 39,90 είτε στα 44,90 (με κινητά) και δεν χάνει τίποτα, έτσι έκανα και εγώ (φυσικά αν πληρώνει με πιστωτική ακόμα καλύτερα). Μπορεί να πάρει το full πακέτο 3play με multiview + διεθνή και να είναι με 49,90 .

Last edited:
Καλημέρα

Εγω ανανέωσα χτες για 12 μήνες 49,90 με όλα μέσα 3play KINHTa εξωτερικό multi view με HD και δωρεάν την vdsl 50.πληρωμη με πιστωτική και δώρο τον 13 μήνα.Πιστευω ειναι καλα.

Προσφορά γιά σκέτη nova γιά πελάτες εκτός δικτύου υπάρχει αυτή τη στιγμή;