Προσφορά NOVA

Για 12μηνο η 18μηνο?

Ακυρο το ειδα μετα για ενα χρονο

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Με πηραν χτες απο nova για αντιπροσφορα σε αιτηση αλλαγης απο οτε. Ειχα 3play με sport pack και κινητα στα 45 Μου προσφεραν το full pack+HD στα 39.90 για ενα χρονο + δωρεάν 2ο δεκτη (για αλλο δωματιο)
Αν οντως ηθελα να παραμεινω, ειναι πολυ καλη προσφορα.

Οι παροχές σε internet, τηλεφωνία, παρέμειναν οι ίδιες στην νέα προσφορά 39,90; Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι πολύ καλή.

Θα ήθελα τη συμβουλή σας, που λέτε να απευθυνθώ για καλύτερη προσφορά? (το συμβόλαιο μου έχει ήδη λήξει) ?
Με email ή κάποιο τηλέφωνο?

(έχω σταθ-κινητα-cinema-sport1 στα 40ε, χωρίς HD)

δεν θα με χάλαγε το full (δηλαδή και τα υπόλοιπα sport) στα 45ε.
Έχω πιθανότητες χωρίς αίτηση φορητότητας, απλά με επικοινωνία? Τι λέτε?

με 49,90 παντως θα εχει και full pack, και hd και multiview. για 10 ευρω πιστευω αξιζει

Θα συμφωνήσω μαζί σου! Ειδικά εάν έχει και multiview μαζί.

Αλλά το δίνουν αυτό, χωρίς αίτηση φορητότητας? Αν ναι, που?

Εμενα με 45 δε μου το δινουν τωρα, οποτε περιμενω μεχρι τον Δεκεμβριο οποτε και ληγει η δεσμευση και τους χαιρεταω. Τοτε ομως αν δεν το παρω 39.90 θα αποχωρήσω οντως.

Το εφερε η αναφορα του Νικου για το Adult pack. Θυμηθηκα μια εξαιρετικα σουρεαλ στιγμη. Καλοκαίρι, πριν χρονια σε χωριό της Κρητης, γειτονας εχει παρει νοβα και καπως η εγκατασταση ηταν εξτρα, οποτε μου ζητα να του το φτιαξω. Ακολουθεί η ακολουθη συζητηση..
-και μου ζητανε ρε Κωστη λεφτα για τις τσ..ες.
-ε ναι, ειναι αλλο ξεχωριστο πακετο αυτό.
-Τι πακετο ρε συ τους λεω, για τα αθλητικά πληρώνω. Αγώνας ειναι και αυτός, αγωνας!

Συγνωμη για το off-topic!

Θα συμφωνήσω μαζί σου! Ειδικά εάν έχει και multiview μαζί.

Αλλά το δίνουν αυτό, χωρίς αίτηση φορητότητας? Αν ναι, που?

Το 49,90 το δινουν και εφοσον ειδαι σε χαμηλοτερο παγιο τωρα ευκολαθα το παρεις. Ζητα το απο το σαπορτ εδω

Καλημερα, τηλεφωνια με κινητα και εξωτερικο, nova full pack και δωρο τα HD στα 59,90 θεωρειται ακριβο πακετο ή οχι;

Στελε μηνυμα μεσω facebook nova οπως εκανα εγω για διακοπη .Με πηρα και μου προτειναν αυτο το πακετο χωρις εξωτερικο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλλα δεν δεχτηκα

Θέλω τις γνώσεις σας. Λοιπόν πέρυσι είχα βάλει το full pack της Nova με δωρεάν αστικά και 120 προς κινητά αν θυμάμαι καλά ότι είναι έτσι, με τα hd δωρεάν στα 49,90 μέσω τηλεφωνικής προσφοράς που κυκλοφορούσε τότε. Παρατήρησα ότι πλέον η Nova για νέους συνδρομητές δίνει την ίδια τιμή βάζοντας novasports με δωρεάν τα novacinema. Προτίθεμαι να μετακομίσω στο κάτω διαμέρισμα όπου εκεί δεν έχω τίποτα καθώς η Nova είναι στο σπίτι που μένω με την μάνα μου. Τι προσφορά μπορώ να πάρω ώστε να έχω το multiview αλλά και όλα τα προηγούμενα (full pack, δωρεάν hd, δωρεάν αστικά και 120' κινητά);;; Παίζει να πιάσω την ίδια τιμή;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν η τωρινή συνδρομή είναι στο δικό σου όνομα,πες της μητέρας σου να κάνει νέα αίτηση για το πακέτο που λες.Αν δεν είναι στο όνομά σου η τωρινή συνδρομή,τότε κάνε εσύ τη νέα αίτηση.Όπως λες,με 3play+sport πακέτο παίρνεις 1 χρόνο δωρεάν.Η προσφορά με 49,80 συνολικά,περιλαμβάνει ότι είχες εκτός από τα 720' προς κινητά και εκτός τις διεθνείς κλήσεις και δικαιούσαι το multivew για 1 χρόνο δωρεάν.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πρόσεξε πως το σκέφτομαι. Η συνδρομή είναι στη μάνα μου και σκοπεύω εκεί που θα μείνω να βάλω και τα δύο. OTE και ΟΤΕTV και NOVA μέσω της μάνας μου με multiview. Για αυτό το λέω. Αν και καλά κάνει η μάνα μου αίτημα για καλύτερη προσφορά από την υπάρχουσα.

Με λίγα λόγια δεν θέλω να έχω δύο συνδρομές Nova. Προσπαθώ να το αποφύγω γιατί και την υπάρχουσα εγώ την πληρώνω.

Όπως το έγραψες,κατάλαβα ότι ενδιαφέρεσαι για την προσφορά του sport πακέτου με 1 χρόνο δωρεάν τα cinema.Το multivew,για θέαση εντός του χώρου του κύριου εξοπλισμού με το πακέτο που έχεις τώρα,ζήτα το αν σε ενδιαφέρει και θα στο δώσουν δωρεάν.Για νέα προσφορά με καλύτερη τιμή στο υπάρχον πακέτο σου το ξεχνάς.
Επίσης αν ενδιαφέρεσαι για συνεγκατάσταση ΟΤΕ TV και NOVA,υπάρχει σχετικό νήμα για τις όποιες απορίες σου.

Ευχαριστώ. Δηλαδή αν ζητήσω στο υπάρχον με την ίδια τιμή να μου προσθέσουν και το multiview τρώω άκυρο ε;;;