Προσφορά NOVA

Προσεχε με VDSL στη Forthnet.... εγω εχω μπλεξει.. χαλια μαυρα

να φανταστώ οτι δεν έβγαζες άκρη με το "αρμόδιο" τμήμα τους και χρειάστηκε να κάνεις αμέτρητα τηλέφωνα;

Σημερινή προσφορά από το 2313093800: sports-pack στα 25 ευρώ με δωρεάν πιάτο και εγκατάσταση.Το μόνο που χρεώνεσαι,τον αποκωδικοποιητή στα 49 ευρώ.

Σημερινή προσφορά από το 2313093800: sports-pack στα 25 ευρώ με δωρεάν πιάτο και εγκατάσταση.Το μόνο που χρεώνεσαι,τον αποκωδικοποιητή στα 49 ευρώ.
Μαζί με τα hd η όχι;

Μισό λεπτό ρε παιδιά.. Τα HD τα παίρνεις με ένα τηλεφώνημα στη Forthnet. Βάλτε εσείς το πακετάκι και τα άλλα είναι εύκολα.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Παιδια ηθελα να ρωτησω γνωριζετε για μια φημη που κυκλοφoρει για την forthnet οτι απο Σεπτεμβριο θα δινει VDSL απο καμπινες; Γιατι τωρα δεν δινει...

Επισης εμενα το συμβολαιο μου 3play με Nova τελειωνει τον Δεκεμβριο....Eαν λοιπον κανω αιτηση φορητοτας τωρα, στην Wind που δινει ενα καλο 3play με σταθερο, κινητο και vdsl 50αρα (απο καμπινα)
πιστευετε οτι η Forthnet θα δεχτει την αλλαγη σε σκετο nova full pack η cinema pack παρολο που δεν θα εχει τελειωσει το συμβολαιο το προηγουμενο; θα υπαρχει προστιμο;

Το θεμα ειναι οτι εκανα αιτηση μετακομισης για μετακομιζα και αυθεραιτα η Forthnet ανανεωσε (χωρις να με ενηρωσει) το προηγουμενο συμβολαιο μου για ενα χρονο...
Το προστιμο το καταλαβαινω...Περισσοτερο ρωταω στην δικια μου περιπτωση πιστευεις οτι η Forthnet θα δεχτει την αλλαγη απο 3 play σε σκετο nova full pack η cinema pack (μετα απο αιτημα φορητοτητας) παρολο που μενουν 4 μηνες για να τελειωσει το συμβολαιο ;

Μα αφού θα υπάρξει πρόστιμο,για ποια αλλαγή μιλάμε ότι θα μπορούσε να δεχτεί η Forthnet?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μισό λεπτό ρε παιδιά.. Τα HD τα παίρνεις με ένα τηλεφώνημα στη Forthnet. Βάλτε εσείς το πακετάκι και τα άλλα είναι εύκολα.
Για πες τι εννοεις?

socccermania σου είπε και τιμή για fullpack γιατί όποτε παίρνω σε αυτό το τηλέφωνο δεν μπορώ να βγάλω γραμμή......

Δεν το δίνουν πια μεσα απο το my account;;

Τα δίνουν με ταυτόχρονη ανανέωση συμβολαίου, οπότε για νέο συνδρομητή δεν έχει νόημα να κάνει ανανέωση συμβολαίου φαντάζομαι.

να φανταστώ οτι δεν έβγαζες άκρη με το "αρμόδιο" τμήμα τους και χρειάστηκε να κάνεις αμέτρητα τηλέφωνα;

οχι μια χαρα απο θεμα support και επικοινωνιας, η υπηρεσια VDSL της Forthnet νομιζω οτι ακομα εχει αρκετα προβληματα σε "νεες περιοχες"

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ελεγα μηπως μα χρεωσει το προστιμο για το υπαρχον συμβολαιο και μετα δεχτει νεο συμβολαιο μονο για NOVA tv .....

Μα αφού θα υπάρξει πρόστιμο,για ποια αλλαγή μιλάμε ότι θα μπορούσε να δεχτεί η Forthnet?

Τα δίνουν με ταυτόχρονη ανανέωση συμβολαίου, οπότε για νέο συνδρομητή δεν έχει νόημα να κάνει ανανέωση συμβολαίου φαντάζομαι.
Γιατί δεν έχει νόημα; Εγώ νέος συνδρομητής είμαι και ανανέωσα. Αφού ούτος ή άλλος είχα δέσμευση για 12 μήνες. Απλά τώρα έχω για 18 μήνες.

Εμενα με πηραν τηλεφωνο οταν πηγε η αιτηση -μεσω ΟΤΕ- για διακοπη και μου προσεφεραν 39,90 το φουλ πακετο που τωρα το εχω στα 49,90.
Ειμαι λεει 88 μηνες συνδρομητης και με προσεχουν.
Ειμαι βεβαια και με αλλο ονομα αλλους 50 μηνες αλλα τετοια προσοχη...
Τους ρωτησα γιατι τοσο καιρο δεν με προσεχαν...
Τελικα δεν δεχθηκα να μεινω, περισσοτερο απο πεισμα.
Θα μπορουσα να κρατησω την ΝΟΒΑ και να βαλω ΚΑΙ τον ΟΤΕ με αλλα 15 ευρω, συνολο 55 ευρω αλλα δεν το εκανα.
Αν μου το ειχαν προτεινει νωριτερα θα το δεχομουνα.