κακος που δε το εκανες
Απάντησα ότι ενδιαφέρομαι αλλά είναι πολλά
Ενδιαφέρεσαι τελικά ή όχι;με ρώτησαν πόσα μπορώ να δώσω, αλλά δεν έδωσα καμία συγκεκριμένη απάντηση γιατί δεν θέλω αυτή τη στιγμή να γίνω συνδρομητής.
Με πήρανε τηλέφωνο και εμένα και μου πρότειναν 35 για το full pack χωρίς χρονικό περιορισμό και με δωρεάν εξοπλισμό.
Απάντησα ότι ενδιαφέρομαι αλλά είναι πολλά, με ρώτησαν πόσα μπορώ να δώσω, αλλά δεν έδωσα καμία συγκεκριμένη απάντηση γιατί δεν θέλω αυτή τη στιγμή να γίνω συνδρομητής.
Και ενα καρπουζι ρε μάγκα έπρεπε να μου βάλουν . Εσυ για τι ζόριζεσαι ; μετοχές στον όμιλο έχεις;
Επίσης όλοι κοιτάνε για προσφορές και φυσικά και θα ζητήσουν κάτι καλύτερα με τα δεδομένα της εποχής.
Εσυ απο ποια χώρα γράφεις ;
Και επειδή είχα nova για πολλά χρόνια θα σε ενημερώσω οτι όχι για 40 δεν αξίζει το πακέτο τους αλλά ουτε 30 .. Πόσο μάλλον κάτι 60άρια που καταχρηστικά ζητάνε.
Ναι το κλασσικο ποιημα... εχεις την καλυτερη τιμη. Φαντασου πριν 3 χρονια που ειχε CL, europa, αγγλια τοτε ειχες την καλυτερη τιμη του κοσμου!!Μου λέει ότι ήδη είμαι σε προνομιακό πακέτο το οποίο κανονικά κοστίζει 50.
Καλημέρα παιδιά.
Είμαι κι εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ εδώ και δυο χρόνια (έκοψα τη Νόβα που είχα για πάρα πολλά χρόνια) αλλά σαν οπαδός της ΑΕΚ έχω προβληματιστεί.
Μπορεί κάποιος να μου πει περίπου σε τιμή μπορούν να μου δώσουν πακέτο ίντερνετ-σταθερό-νόβα (με αθλητικά) αν τους πω ότι φεύγω από ΟΤΕ;
Τι προσφορές παίζουν αυτή την περίοδο; Επίσης, μια που είμαι οver isdn μπορώ να μείνω έτσι και στη Νόβα;
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία διάθεση να γυρίσω πίσω στη νόβα, είμαι ικανοποιημένος από τον ΟΤΕ (αν και η αύξηση ήταν χοντρή) αλλά το σκέφτομαι. Από την άλλη να δίνω τόσα φράγκα μόνο για την Σουπερλιγκ δεν έχει νόημα. Αυτή την στιγμή μόνο οι ταινίες είναι στα υπέρ της νόβα.
Καλημέρα παιδιά.
Είμαι κι εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ εδώ και δυο χρόνια (έκοψα τη Νόβα που είχα για πάρα πολλά χρόνια) αλλά σαν οπαδός της ΑΕΚ έχω προβληματιστεί.
Μπορεί κάποιος να μου πει περίπου σε τιμή μπορούν να μου δώσουν πακέτο ίντερνετ-σταθερό-νόβα (με αθλητικά) αν τους πω ότι φεύγω από ΟΤΕ;
Τι προσφορές παίζουν αυτή την περίοδο; Επίσης, μια που είμαι οver isdn μπορώ να μείνω έτσι και στη Νόβα;
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία διάθεση να γυρίσω πίσω στη νόβα, είμαι ικανοποιημένος από τον ΟΤΕ (αν και η αύξηση ήταν χοντρή) αλλά το σκέφτομαι. Από την άλλη να δίνω τόσα φράγκα μόνο για την Σουπερλιγκ δεν έχει νόημα. Αυτή την στιγμή μόνο οι ταινίες είναι στα υπέρ της νόβα.
για ολο το πακετο(ιντερνετ.τηλεφωνια,fullpack..)το καλυτερο που θα παρεις,λογικα θα ειναι το 49,90.
με οτε εχεις ξεμπλεξει ή τρεχει ακομα το συμβολαιο σου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.