Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

κακος που δε το εκανες

Έβαλα vdsl και κράτησα τα 4 ευρώ να πίνω κάνα καφέ παραπάνω τον μήνα.! Και βλέπω και από το ίντερνετ ταινίες κατευθείαν! Όχι επαναλήψεις συνέχεια!

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Με συμβόλαιο που έληξε τον Ιούνιο, πήρα εχθες και εγώ τηλέφωνο τη Nova για προσφορά.
(Έχω αστικά-υπεραστικά-κινητά-cinema-sport 1 χωρίς ΗD και δίνω 40).

Μου λέει ότι ήδη είμαι σε προνομιακό πακέτο το οποίο κανονικά κοστίζει 50.
Αν θέλω αναβάθμιση (που είναι το άνοιγμα των υπολοίπων αθλητικών) η τιμή είναι 55.

Της είπα ότι είναι πολλά και κάτι άλλα, όμως ακλόνητοι.
Εννοείται δεν έκανα κάτι.

Απάντησα ότι ενδιαφέρομαι αλλά είναι πολλά
με ρώτησαν πόσα μπορώ να δώσω, αλλά δεν έδωσα καμία συγκεκριμένη απάντηση γιατί δεν θέλω αυτή τη στιγμή να γίνω συνδρομητής.
Ενδιαφέρεσαι τελικά ή όχι;

Με πήρανε τηλέφωνο και εμένα και μου πρότειναν 35 για το full pack χωρίς χρονικό περιορισμό και με δωρεάν εξοπλισμό.

Απάντησα ότι ενδιαφέρομαι αλλά είναι πολλά, με ρώτησαν πόσα μπορώ να δώσω, αλλά δεν έδωσα καμία συγκεκριμένη απάντηση γιατί δεν θέλω αυτή τη στιγμή να γίνω συνδρομητής.

Ακριβώς την ίδια προσφορά μου έκαναν και εμένα. Για 35 το full pack χωρίς χρονικό περιορισμό και με δωρεάν εξοπλισμό. Μετά την άρνησή μου μου είπε ότι ΜΟΝΟ για ένα 24ωρο (!!!) θα μπορούσε να μου δώσει δωρεάν για πάντα τα HD!!! Δηλαδή της λέω αν συμφωνούσα αμέσως θα έπρεπε να πληρώσω ΕΞΤΡΑ εν έτη 2015 για να δω HD;;;; Μου φαίνεται ότι αστειεύεστε της απάντησα..... Δεν με ρώτησε πόσα μπορώ να δώσω, αλλά της είπα ότι όταν ξαναέχουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ προσφορά μόνο τότε να με ενοχλήσουν εκ νέου.....Ρε τι πάθαμε με δαύτους..... Έχουν ξεμείνει με ένα πρωτάθλημα που δεν βλέπεται καν, και που οι περισσότεροι ούτε τζάμπα δεν θα το έβλεπαν, και αυτοί κάνουν...τους δύσκολους!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ενα καρπουζι ρε μάγκα έπρεπε να μου βάλουν . Εσυ για τι ζόριζεσαι ; μετοχές στον όμιλο έχεις;

Επίσης όλοι κοιτάνε για προσφορές και φυσικά και θα ζητήσουν κάτι καλύτερα με τα δεδομένα της εποχής.

Εσυ απο ποια χώρα γράφεις ;

Και επειδή είχα nova για πολλά χρόνια θα σε ενημερώσω οτι όχι για 40 δεν αξίζει το πακέτο τους αλλά ουτε 30 .. Πόσο μάλλον κάτι 60άρια που καταχρηστικά ζητάνε.

Σωστός, σωστότατος...πες τα ρε φίλε μπας και ξυπνήσουν κάποιοι εκεί πέρα.....Όπως πάνε θα ξεπουληθούν σε 3 χρόνια με ντομάτες και καρπούζια στον ΟΤΕ και δεν το αντιλαμβάνονται....!!!

Ας αναφέρουμε καλύτερα τις προσφορές που μας κάνουν στο νήμα.
νομίζω ότι δεν πρέπει να περνάμε σε γενικολογες ανακρίβιες του τύπου "εχουν ξεμείνει με ενα πρωτάθλημα" διότι το forum το διαβάζει αρκετός κόσμος που δεν εχει κανεναν από τους δυο παρόχους και υπάρχει περιθωριο παρεξηγήσεων και αποπροσανατολισμού του.Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μου λέει ότι ήδη είμαι σε προνομιακό πακέτο το οποίο κανονικά κοστίζει 50.
Ναι το κλασσικο ποιημα... εχεις την καλυτερη τιμη. Φαντασου πριν 3 χρονια που ειχε CL, europa, αγγλια τοτε ειχες την καλυτερη τιμη του κοσμου!!

Πωλητές ειναι, αυτο θα πουν. Το ζητημα ειναι πως απο το 2012 που μπηκε ο οτε στην αγορά, ειναι ελαχιστοι αυτοι που δεν ειναι σε προνομιακη τιμη (σε σχεση με τα εξωφρενικά 65αρια, ολα προνομιακά ηταν). Κρατηθείτε με τις ανανεωσεις 1-2 εβδομάδες μεχρι να αρχισουν οι όμιλοι του CL παντως.

Πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει κάτι σε 1-2 εβδομάδες? (ή και σε λίγο περισσότερο)

π.χ. να σου ανοίξουν τα αθλητικά με λιγότερα χρήματα από ότι ζητάνε τώρα?
Μακάρι...

Δεν υποννοώ πως θα δωσουν τα πληρη πακέτα με 30 ευρω. Με τα προκριματικά που ηταν μοιρασμένα μεταξυ νοβα και οτε ο κοσμος ειχε μπερδευτεί. Προ εκπλήξεως, ειδα πολλους δικους μου ανθρωπους να μη γνωριζουν πως χαθηκε το CL και να κανουν ανανεωσεις. Οταν θα ξεκινησουν οι όμιλοι και θα το μάθουν πλεον όλοι, με τον δυσκολο τροπο, ίσως να γινει πιο ελαστικη η συμπεριφορά σε προσφορες.

Έχετε πει ότι με την φορητότητα στο ΟΤΕ, επανέρχεται η NOVA με καλύτερη προσφορά.Θέλω να ρωτήσω, αν υπογράψω το συμβόλαιο στον κούριερ που θα έρθει και το στείλω (αφορά προσφορά που δέχτηκα τηλεφωνικά) στον ΟΤΕ, δεν περνάει η γραμμή στην κατοχή του ΟΤΕ;Θα λέει στο συμβόλαιο κάπου, ότι έχω το δικαίωμα ακύρωσης της συμφωνίας μέσα σε κάποιο διάστημα;Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η καλύτερη τιμή για full pack.Συμφώνησα στον ΟΤΕ full pack 40.80.Στην NOVA έχω sports pack 39.90 και ζήτησα full pack στο ίδιο ποσό(που δεν μου το έδωσαν σε 1η επικοινωνία).Ο σκοπός μου είναι, αν μου κάνει πρόταση η NOVA στα 39.90 full pack να την αποδεχθώ και να μην πάω ΟΤΕ, αν δεν μου κάνει τότε πάω ΟΤΕ.

Αν υπογράψεις σε 48 ώρες θα είσαι στον ΟΤΕ. Φυσικά και έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών στο οποίο θα πληρωσεις μόνο όποιες υπηρεσίες του ΟΤΕ χρησιμοποιήσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι όλα αυτή η αναμονή 15 ημερών ίσως και παραπάνω για να ξαναγυρίσει η γραμμη... Αν δεν έχεις πρόβλημα οκ....

Και ποιο θα μπορούσε να είναι περίπου το ποσό για τις 15 περίπου μέρες στον ΟΤΕ;

Καλημέρα παιδιά.
Είμαι κι εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ εδώ και δυο χρόνια (έκοψα τη Νόβα που είχα για πάρα πολλά χρόνια) αλλά σαν οπαδός της ΑΕΚ έχω προβληματιστεί.
Μπορεί κάποιος να μου πει περίπου σε τιμή μπορούν να μου δώσουν πακέτο ίντερνετ-σταθερό-νόβα (με αθλητικά) αν τους πω ότι φεύγω από ΟΤΕ;
Τι προσφορές παίζουν αυτή την περίοδο; Επίσης, μια που είμαι οver isdn μπορώ να μείνω έτσι και στη Νόβα;
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία διάθεση να γυρίσω πίσω στη νόβα, είμαι ικανοποιημένος από τον ΟΤΕ (αν και η αύξηση ήταν χοντρή) αλλά το σκέφτομαι. Από την άλλη να δίνω τόσα φράγκα μόνο για την Σουπερλιγκ δεν έχει νόημα. Αυτή την στιγμή μόνο οι ταινίες είναι στα υπέρ της νόβα.

Καλημέρα παιδιά.
Είμαι κι εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ εδώ και δυο χρόνια (έκοψα τη Νόβα που είχα για πάρα πολλά χρόνια) αλλά σαν οπαδός της ΑΕΚ έχω προβληματιστεί.
Μπορεί κάποιος να μου πει περίπου σε τιμή μπορούν να μου δώσουν πακέτο ίντερνετ-σταθερό-νόβα (με αθλητικά) αν τους πω ότι φεύγω από ΟΤΕ;
Τι προσφορές παίζουν αυτή την περίοδο; Επίσης, μια που είμαι οver isdn μπορώ να μείνω έτσι και στη Νόβα;
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία διάθεση να γυρίσω πίσω στη νόβα, είμαι ικανοποιημένος από τον ΟΤΕ (αν και η αύξηση ήταν χοντρή) αλλά το σκέφτομαι. Από την άλλη να δίνω τόσα φράγκα μόνο για την Σουπερλιγκ δεν έχει νόημα. Αυτή την στιγμή μόνο οι ταινίες είναι στα υπέρ της νόβα.

για ολο το πακετο(ιντερνετ.τηλεφωνια,fullpack..)το καλυτερο που θα παρεις,λογικα θα ειναι το 49,90.
με οτε εχεις ξεμπλεξει ή τρεχει ακομα το συμβολαιο σου?

Καλημέρα παιδιά.

Πάρε ένα τηλέφωνο στη Forthnet να ρωτήσεις και να παζαρέψεις κανενα καλό πακέτο.

Ο οτε αλλαξε τους όρους στον ΟΤΕtv (τιμή) και στο double play (όρους συμβολαίου) οπότε και να θες να το κόψεις δεν πληρώνεις πέναλτι. Το μόνο που θα σε επιβάρυνε στην αλλαγή θα ήταν λογικά τα τέλη μεταφοράς, αλλα αν ζητήσεις απο την forthnet το πιο πιθανό είναι να στα κάνουν δώρο.

για ολο το πακετο(ιντερνετ.τηλεφωνια,fullpack..)το καλυτερο που θα παρεις,λογικα θα ειναι το 49,90.
με οτε εχεις ξεμπλεξει ή τρεχει ακομα το συμβολαιο σου?

Έχει τελειώσει και απλά είμαι "αορίστου" ας πούμε στο OTE ΤV. Για το ίντερνετ έχω μια επιφύλαξη.