Προσφορά NOVA

Παιδιά με ξανακάλεσαν για σκέτη Nova με 20 ευρώ full pack και όλα δωρο...θα ακυρώσω το άλλο συμβόλαιο καθότι αυτό έχει και δώρο adult pack... θα αναφέρω περισσότερα μόνο αν επιτραπεί από τους admin... το τηλ ήταν το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...

Αν νομίζουν ορισμένοι ότι εδώ είναι παιδική χαρά είναι γελασμένοι.
vtsik έχεις 7 ημέρες να σκεφτείς αν θέλεις να συμμετέχεις στις συζητήσεις του φόρουμ, όπως ορίζουν οι κανόνες.
Παρακαλώ στο θέμα μας.

vtsik έχεις 7 ημέρες να σκεφτείς αν θέλεις να συμμετέχεις στις συζητήσεις του φόρουμ, όπως ορίζουν οι κανόνες.
Παρακαλώ στο θέμα μας.

Σε μενα μπορεις να απαντησεις σε παρακαλω γιατι σβηστηκε το post μου?

σε ποιον αριθμο περνουμε για την προσφορα στα 20 ευρω ? ισχυει τετοια τιμη η εστω στα 25 ευρω και για οποιον ειναι αθηνα που υπαρχει δικτυο φορθνετ? η παει μονο για περιοχες εκτος δικτυου ?

Το έχω κάνει σαφές στο ποστ #5238. Επανερχομαστε στην προσφορά nova και μόνο.
Επειδη εχεις τη δυνατοτητα να διαγραφεις και να μπλοκαρεις δε σημαινει οτι εισαι και εξυπνος.Στο ποστ #5238 δεν αναφερεις κατι που να κανει το ποστ μου απαγορευτικο.Αυτο που κανετε ειναι νταβατζιλικι!Το ειπα κ πιο πανω, προσπαθουμε να βοηθηθουμε ολοι απο το forum.Εγ εχτες βοηθηκα που διαβασα για την προσφορα και πηρα το τηλ που διαβασα εδω μεσα.Που ειναι το κακο δηλαδη?Σε προκαλω να μου αναφερεις τι εγραψα που ηταν απαγορευτικο!!Αν εσυ εισαι βολεμενος και δε θελεις να βρεις φτηνο συμβολαιο και συμφερον ειναι δικο σου προβλημα..Ασε τους αλλους ομως να ενημερωνονται.Δε με ενδιαφερει αν με κανει μπλοκ ή με διαγραψεις.Ελπιζω να ειστε πιο προσεκτικοι εσεις οι διαχειριστες και να μην το παιζετε εξυπνακιδες!!ειμαι σιγουρος οτι θα το σβησεις κ αυτο αλλα τουλαχιστον θα το διαβασεις..

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Παρακαλώ στο θέμα μας.

Δεν ξερω τι θεμα υπαρχει με τον φιλο και τη ειχε γραψει νωριτερα και σβηστηκε αλλα τουλαχιστον το τηλεφωνο δεν επρεπε να το σβησεις , αρκετοι θα το χρειαζονται οπως και εγω για να παρουμε την προσφορα αυτη αν υπαρχει. Δεν ειναι η πρωτη φορα που γραφεται τηλεφωνο προσφορων!!
σορρυ τη γνωμη μου λεω

Έχεις pm το τηλέφωνο.

Αν το επιτρέψουν οι admins μπορώ να γράψω ένα τηλέφωνο και μόνο χωρίς ονόματα και ιστορίες.

Τα τηλέφωνα προσφορών από forthnet nova είναι γνωστά.
Γνωστα είναι και τα τηλέφωνα εξωτερικών συνεργατών, που ουδέποτε απαγόρευσε το φόρουμ.
Ουδέποτε σβήστηκε τηλέφωνο εξωτερικών συνεργατών όσο είμαι εγώ τουλάχιστον στη ΔΟ
Είμαστε εδώ για ανταλλαγή απόψεων και βοηθειών.

Χρήστες που ήρθαν στο φόρουμ χθες και δεν ακολουθούν σωστά τους κανόνες του φόρουμ δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

Πάμε παρακάτω.

Το τηλέφωνο που εγώ κάλεσα είναι το 2109911216 και εκεί βγήκε ένας υπάλληλος και μου έδωσε την προσφορά.

Παιδιά συνάδελφος άλλαξε σε forthnet 3play (internet+adsl+nova) και της έκαναν δώρο τα τέλη μεταφοράς, τιμή γύρω στα 39 ευρώ αν θυμαμαι καλά.

Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για αυτήν την προσφορά?

μου έχουν λείψει τα novacinema :P

Παιδιά συνάδελφος άλλαξε σε forthnet 3play (internet+adsl+nova) και της έκαναν δώρο τα τέλη μεταφοράς, τιμή γύρω στα 39 ευρώ αν θυμαμαι καλά.

Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για αυτήν την προσφορά?

μου έχουν λείψει τα novacinema :P

Λοιπόν, η προσφορά που έχει γίνει σε εμένα τουλάχιστον είναι 3 play με 24άρα adsl + απεριόριστα σταθερά + sport pack + HD με 18μηνη δέσμευση για 39,90 με δώρο το πιάτο, τον αποκωδικοποιητή, την εγκατάσταση και τα τέλη μεταφοράς της γραμμής.

Nova Cinema δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή, μπορείς να δοκιμάσεις να το παζαρέψεις

και ποια ειναι η τρεχουσα προσφορα ? μην πουμε καμια χαζομαρα οταν παρουμε

*** οκ το ειδα στο επανω μυνημα

Last edited:

Λοιπόν, η προσφορά που έχει γίνει σε εμένα τουλάχιστον είναι 3 play με 24άρα adsl + απεριόριστα σταθερά + sport pack + HD με 18μηνη δέσμευση για 39,90 με δώρο το πιάτο, τον αποκωδικοποιητή, την εγκατάσταση και τα τέλη μεταφοράς της γραμμής.

Nova Cinema δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή, μπορείς να δοκιμάσεις να το παζαρέψεις

Τέλεια thanks!

Νομίζω μπορώ να το παζαρέψω, έρχομαι απο ΟΤΕ, και θυμάμαι πριν μήνες μου είχαν κάνει παρόμοια προσφορά, για να φύγω από τον ΟΤΕ, οπότε νομίζω δεν θα είναι δύσκολο.

Δεν το βλέπω εύκολο. Πήρα το συμβόλαιο στο χέρι μόλις πριν λίγο και έχει πεδίο είτε για το ένα, είτε για το άλλο.

Μακάρι να στο δώσουν πάντως.

Παιδιά με ξανακάλεσαν για σκέτη Nova με 20 ευρώ full pack και όλα δωρο...θα ακυρώσω το άλλο συμβόλαιο καθότι αυτό έχει και δώρο adult pack... θα αναφέρω περισσότερα μόνο αν επιτραπεί από τους admin... το τηλ ήταν το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...

Για την προσφορα την απο απο πανω για σκετη νοβα στα 20 ευρω που λεει ο φιλος ρωτησα , υπαρχει αυτη? εχει καποιος τηλεφωνο , αυτο που σβηστηκε

Για την προσφορα την απο απο πανω για σκετη νοβα στα 20 ευρω που λεει ο φιλος ρωτησα , υπαρχει αυτη? εχει καποιος τηλεφωνο , αυτο που σβηστηκε

Το πρώτο ηταν τρολάρισμα φίλε-bye-