Προσφορά NOVA

Με πήρε τηλέφωνο μία κοπελιά από το κέντρο τους προφανώς και μου είπε ότι για την επαρχία που βρίσκομαι επειδή δεν έχουν δικές τους γραμμές μπορούν να μου προσφέρουν ΜΟΝΟ την τηλεόραση με 35 full πακέτο. Προσωπικά τα θεωρώ ΠΟΛΛΑ για το σύνολο της ποιότητας των καναλιών τους. Η άποψή σας παρακαλώ......

ΥΓ.= Στον ΟΤΕ πρόσεξα ότι δίνουν σε ΜΗ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ όλο το πακέτο στα 26 ....... Και στο μόνο κομμάτι πια που ακόμα υπερτερεί η νόβα είναι στο σινεμά, πουθενά αλλού......

Αυτό ειναι πακέτο που δίνεται παντού σε αυτή την τιμή και το full pack και όχι μόνο στην επαρχία. Και βέβαια πάντα δίνεται με πέπλο της προσφοράς.

Καλησπέρα, δέχτηκα μια προσφορά απο την Nova για το full pack με 27ευρώ. Τι λέτε καλή η προσφορά;

Είσαι σίγουρος οτι ειναι το fullPack και όχι sportpack??? Στην περιοχή που είσαι εχει ιδιόκτητο δυκτιο η Forthnet για triple play?(αν το γνωρίζεις φυσικά). Αν ειναι αυτή η τιμή για σκέτη Nova με fullPack πακέτο ειναι η καλύτερη που έχουμε ακούσει τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον μετα την προσφορά που έδιναν τότε στα 25ευρω. Επισης θα ήθελα να ρωτήσω ειναι για νέα συνδρομή η ανανέωση μετα απο αίτημα διακοπής η φορητότητας?

Είσαι σίγουρος οτι ειναι το fullPack και όχι sportpack??? Στην περιοχή που είσαι εχει ιδιόκτητο δυκτιο η Forthnet για triple play?(αν το γνωρίζεις φυσικά). Αν ειναι αυτή η τιμή για σκέτη Nova με fullPack πακέτο ειναι η καλύτερη που έχουμε ακούσει τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον μετα την προσφορά που έδιναν τότε στα 25ευρω. Επισης θα ήθελα να ρωτήσω ειναι για νέα συνδρομή η ανανέωση μετα απο αίτημα διακοπής η φορητότητας?

Ήμουν παλιός πελάτης στην Nova και δέχτηκα μια προσφορά πριν λίγο στα 27ευρώ το fullPack

Δεν υπαρχει καλυτερη προσφορα
Να διευκρινιστει ομως απο το τηλεφωνο αν οντως προκειται για φουλπακ
αν στα 27ευ.συμπεριλαμβανεται και ο νεος φορος και αν θαχεις μαζι και τα hd δωρεαν

Σήμερα το απόγευμα, τηλεφωνική προσφορά στην κουνιάδα μου την οποία και αποδέχτηκε.

Είχε...

triple play (την προσφορά αθλητικού πακέτου, με δώρο τα cinema) για ένα χρόνο, 18μηνη δέσμευση.
Πλήρωνε 48 ευρώ, χωρίς το νέο φόρο.

Στους 10 μήνες (σήμερα και πριν χάσει τα δωρεάν cinema) της έγινε η εξής προσφορά.

Full πακέτο sport cinema και nova on demand ???? 49,90 με το φόρο για πάντα, δέσμευση 2 χρόνια.

Καλησπέρα, δέχτηκα μια προσφορά απο την Nova για το full pack με 27ευρώ. Τι λέτε καλή η προσφορά;

Από ποιο νούμερο δεχτήκατε την προσφορά; Με ενδιαφέρει κι εμένα κι ίσως τους καλέσω.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σήμερα το απόγευμα, τηλεφωνική προσφορά στην κουνιάδα μου την οποία και αποδέχτηκε.

Είχε...

triple play (την προσφορά αθλητικού πακέτου, με δώρο τα cinema) για ένα χρόνο, 18μηνη δέσμευση.
Πλήρωνε 48 ευρώ, χωρίς το νέο φόρο.

Στους 10 μήνες (σήμερα και πριν χάσει τα δωρεάν cinema) της έγινε η εξής προσφορά.

Full πακέτο sport cinema και nova on demand ???? 49,90 με το φόρο για πάντα, δέσμευση 2 χρόνια.

Αυτό μου δείχνει πως το ondemand τελικά θα δοθεί μόνο στους 3play και το πλασαρουν για νέο προιον ώστε να τραβήξουν συνδρομητές.

Δεν ξέρω παίζει να είναι απλά και πολιτική, δηλαδή σου θυμίζω ότι στις προσφορές αναφέρουν και το novaGo το οποίο ποτέ δεν είχε χρέωση.

Αυτό μου δείχνει πως το ondemand τελικά θα δοθεί μόνο στους 3play και το πλασαρουν για νέο προιον ώστε να τραβήξουν συνδρομητές.
Να το ανακοινώσουν αυτο επίσημα και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας

Αν, και όταν βγάλουν διαφημισει για το on demand, προφανώς και θα εστιάσουν στην υπηρεσία, και όχι σε ποίους θα διατίθεται.
Το πολύ πολύ να περνάει στο κάτω μέρος της οθόνης με μικρά γράμματα και με ταχύτητα φεράρι..ότι η υπηρεσία διατίθεται σε πελάτες 3play
Πάντως στο σαιτ της nova γραφουν "με κάθε επισημότητα" ότι η υπηρεσία διατίθεται με οποιαδήποτε σύνδεση 3play. Και δεν πιστεύω να υπάρξει κάποια άλλη διαφημίσει πέραν αυτής.
Οπως και με τη λειτουργία εγγραφης, ενώ έχει αρκετούς μήνες που διατίθεται δεν έχουν βγάλει διαφήμιση στην τηλεόραση
Πάντως στην nova δεν είναι χαζοί.. αν είχαν σκοπό να διαθέσουν το ondemand σε όλους, δεν θα έγραφαν στο επίσημο σαιτ τους ότι διατίθεται μονο σε πελάτες 3play
Ηθελε μυαλό για να καταλάβουν ότι έτσι θα δυσαρεστούσαν ήδη υπάρχοντες πελάτες η και επίδοξους
Εγώ αν ήμουν nova και είχα σκοπό να δώσω την υπηρεσία σε όλους, δεν θα έγγραφα τίποτα στο σαιτ,απλά θα το άφηνα ανοιχτό.

Αν, και όταν βγάλουν διαφημισει για το on demand, προφανώς και θα εστιάσουν στην υπηρεσία, και όχι σε ποίους θα διατίθεται.
Το πολύ πολύ να περνάει στο κάτω μέρος της οθόνης με μικρά γράμματα και με ταχύτητα φεράρι..ότι η υπηρεσία διατίθεται σε πελάτες 3play
Πάντως στο σαιτ της nova γραφουν "με κάθε επισημότητα" ότι η υπηρεσία διατίθεται με οποιαδήποτε σύνδεση 3play. Και δεν πιστεύω να υπάρξει κάποια άλλη διαφημίσει πέραν αυτής.
Οπως και με τη λειτουργία εγγραφης, ενώ έχει αρκετούς μήνες που διατίθεται δεν έχουν βγάλει διαφήμιση στην τηλεόραση
Πάντως στην nova δεν είναι χαζοί.. αν είχαν σκοπό να διαθέσουν το ondemand σε όλους, δεν θα έγραφαν στο επίσημο σαιτ τους ότι διατίθεται μονο σε πελάτες 3play
Ηθελε μυαλό για να καταλάβουν ότι έτσι θα δυσαρεστούσαν ήδη υπάρχοντες πελάτες η και επίδοξους
Εγώ αν ήμουν nova και είχα σκοπό να δώσω την υπηρεσία σε όλους, δεν θα έγγραφα τίποτα στο σαιτ,απλά θα το άφηνα ανοιχτό.

Σωστά όλα τα παραπάνω, αλλά αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να θεωρείτα πιλοτικο και το στάδιο των εγγραφών και να τα ανακοινώσει όλα μαζί πακέτο, τον Σεπτέμβριο που αρχίζει τυπικά η νέα τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχει νόημα να μη διαφημίζει το κομμάτι των εγγραφών απο τη στιγμή που δουλεύει απρόσκοπτα και δεν έχει προβληματα. Οπως και το οντιμαντ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οπως επίσης πιστεύω πως και στον τιμοκατάλογο αναφέρεται ξεκάθαρα πως ειναι σε πιλοτικό στάδιο η υπηρεσία ondemand και παρέχεται οπου ειναι τεχνικά εφικτή και εξαρτάται απο το πακέτο NOVA. Δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη 3play.

Με μεγαλύτερα γράμματα κιόλας δεν γινόταν να το γράψουν ότι διατίθεται σε κατόχους 3play :)
http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-ondemand/

Οι υπηρεσίες εγγραφης και ondemand δεν είναι υπηρεσίες από "μονες τους" ώστε θα πρέπει να της διαφημίσουν στην τηλεόραση ώστε να της πουλήσουν
Διατίθονται συνοδευτικά με τη nova
Οποιος θέλει να βάλει nova προφανώς θα μπει στο σαιτ τους, και θα δει και της πρόσθετες υπηρεσίες

Εμένα τελικά με πήραν σήμερα και αρχικά μου είπαν 55 για το cinema pack έπειτα 38 για το Full pack και μιας και δεν δέχτηκα με ξανά πήραν και μου πρότειναν cinema pack στα 27 που δεν δέχτηκα και τους είπα ότι πάνω από 21 που δίνω για ote tv cinema pack δεν μπορώ να δώσω. Κάτι καλύτερο δεν μου έκαναν. Σε nova triple play δεν μπορω να πάω γιατί στο μέρος που είμαι η ταχύτητα φτάνει τα 4mb στη nova ενώ έχω 50αρα στον ote.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομιζω οτι αφου απαξιωσες το οτεσινεμα συμφωνα με τα γραφομενα σου
το επιπλεον 6ευρο ταξιζει η νοβα για τα σινεμα της αν υπολογισεις οχι μονο
τις προσφατες κυκλοφοριες αλλα και το nova go που ειναι σαφως προτιμοτερο και πιο ευχρηστο
απο αυτο του οτε-αλλα στην τσεπη σου δεν μπορω να μπω και να κρινω-εσυ αποφασιζεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Νομιζω οτι αφου απαξιωσες το οτεσινεμα συμφωνα με τα γραφομενα σου
το επιπλεον 6ευρο ταξιζει η νοβα για τα σινεμα της αν υπολογισεις οχι μονο
τις προσφατες κυκλοφοριες αλλα και το nova go που ειναι σαφως προτιμοτερο και πιο ευχρηστο
απο αυτο του οτε-αλλα στην τσεπη σου δεν μπορω να μπω και να κρινω-εσυ αποφασιζεις
Όταν είχα triple play Nova εδινα 40 για cinema pack HD ίντερνετ τηλέφωνο. 27 μόνο για cinema pack μου φαίνονται αρκετά. Μακάρι να μπορούσα να βάλω triple play Nova αλλα ο ΟΤΕ το έχει μονοπώλιο εδώ που είμαι και δινει μόνο 4mb γραμμές στη forthnet. Με το 27αρι θα πάω στα 75 ευρώ το μήνα μαζί με το double play και είναι πάρα πολλά. Ο ΟΤΕ είναι φαρμακείο σε όλα εκτός το ote tv αλλά τι μπορείς να κάνεις.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk