Προσφορά NOVA

Ναι ναι...ειχα σπορτς πακ 25 ευρω περσινη προσφορα
απλα ελεγα μηπως ξερεις γινει τπτ καλυτερο πχ με ιντερνετ και τηλεφωνο μεσα
ολα καλα

sports pack στα 27,50 ευρω τελικη τιμη μαζι με το χαρατσι 10% για 24 μηνες...εγκατασταση και πιατο σχεδον δωρεαν...πρεπει να δωσω 10 ευρω στον τεχνικο...δεν ξερω γιατι!μιλαμε για σκετη τηλεοραση χωρις τηλ + ιντερνετ. τι λετε να το παρω?για το full η τιμη παει στο 38,50 ευρω τελικη τιμη μαζι με το χαρατσι 10% για 24 μηνες. 11 ευρω παραπανω για τα novacinema μου φανηκαν αρκετα.

και μια ερωτηση γιατι δεν ηξερε να μου απαντηση η κυρια που μου εκανε την προσφορα! μου ειπε αν βαλω παγια εντολη με πιστωτικη θα εχω 4% εκπτωση ανα λογαριασμο και τον 13ο μηνα δωρο!οταν την ρωτησα αν βαλω παγια εντολη απο τον λογαριασμο μου ισχυει το 4% η θελει μονο πιστωτικη? δεν ηξερε...μηπως το ξερει καποιος?

sports pack στα 27,50 ευρω τελικη τιμη μαζι με το χαρατσι 10% για 24 μηνες...εγκατασταση και πιατο σχεδον δωρεαν...πρεπει να δωσω 10 ευρω στον τεχνικο...δεν ξερω γιατι!μιλαμε για σκετη τηλεοραση χωρις τηλ + ιντερνετ. τι λετε να το παρω?για το full η τιμη παει στο 38,50 ευρω τελικη τιμη μαζι με το χαρατσι 10% για 24 μηνες. 11 ευρω παραπανω για τα novacinema μου φανηκαν αρκετα.

και μια ερωτηση γιατι δεν ηξερε να μου απαντηση η κυρια που μου εκανε την προσφορα! μου ειπε αν βαλω παγια εντολη με πιστωτικη θα εχω 4% εκπτωση ανα λογαριασμο και τον 13ο μηνα δωρο!οταν την ρωτησα αν βαλω παγια εντολη απο τον λογαριασμο μου ισχυει το 4% η θελει μονο πιστωτικη? δεν ηξερε...μηπως το ξερει καποιος?

Νομίζω ότι η έκπτωση 4% αφορά την πάγια εντολή εξόφλησης από τραπεζικό λογαριασμό, ενώ ο 13ος μήνας δωρεάν αφορά πάγια εντολή εξόφλησης με πιστωτική κάρτα. Στη 2η περίπτωση (με πιστωτική κάρτα) το % της έκπτωσης θα ανέλθει σε ~7,7% (το 1/13 δηλαδή)

Όπως ακριβώς το λέει ο Μιχάλης. Ή τη μία έκπτωση μπορείς να έχεις, ή την άλλη. Και τις δυο μαζί, δεν γίνεται.

Εξακολουθεί να ειναι πιο συμφέρον το προπληρωμένο πακέτο απο media markt όπου η δέσμευση ειναι μονο ενα χρονο.

Εξακολουθεί να ειναι πιο συμφέρον το προπληρωμένο πακέτο απο media markt όπου η δέσμευση ειναι μονο ενα χρονο.

Μήπως θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προπληρωμένο πακέτο από Mediamarkt ??

Κοστιζει 439 και παιρνεις αποκωδικοποιητη, κατοπτρο και συνδρομη full pack για 12 μηνες. Ειναι όπως το παλαιότερο nova in a box. Προπλήρωνες ενα ποσο και επελεγες τι θα ειχες-πχ 12 μηνες σταρτ πακ ή 6 μηνες αθλητικά ή 3 μηνες το πληρες. Στο συγκεκριμένο ειναι μόνο για full pack. Αναλογεί σε 36.5 ευρω το μήνα, το οποιο ειναι καλό για μόνο τηλεόραση. Δινεις ντουκου 439, αλλιως ατοκες δοσεις μεσω mediamarkt, οποτε νιωθεις πως πληρωνεις μια συνδρομη.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Επιβεβεβαιωνω τα ανωτερω. Ανηκω στην πρωτη περιπτωση με το 4% εκπτωση.

Δεύτερο τηλεφώνημα απο νόβα μετα την άρνηση μου για αποδοχή προσφοράς!Έχω 3play kai sportspack μαζί με 12 ώρες κινητά.Μου πρόσφεραν μαζί με cinema και χωρίς κινητά 53.70.Τους είπα ευχαριστω πάω για ΟΤΕ.Σήμερα μου εδωναν και τα κινητά με δέσμευση για 24 μηνες.Μόλις είπα οτι έχει δοθεί το ίδιο πακέτο με 47.70 μου ειπαν δε ξέρουν,και μου έκαναν το 24 μηνό 12 μήνες μόνο με 47 κάθομαι .Το πήγα μέχρι τέλους για να δουμε,όχι οτι ηταν και άσχημη η προσφορά μαζί με τέλος συνδρομητικής!

Έληξε.η προσφορα που είχα με το δωρεάν multiview και με χρέωσαν έναν λογαριασμό ήδη 13 ευρω. πηρα τηλέφωνο και η μονη προσφορα που μπορεί να μου κάνει είναι λέει 63 ευρω με απεριριστα αστικά υπεραστικά κινητά και νόβα φουλ μαζι με multiview και vdsl με 24 μήνες δέσμευση. Μέχρι τώρα έδινα 49.90 για όλα αυτά. Καμια γνώμη κανένας; Το multiview το ακύρωσα ήδη και σκέφτομαι ακόμα και την ακύρωση της νόβα. Το multiview μου είναι λίγο απαραίτητο :P

Δεν είναι η ιδια γιατί ουσιαστικά χρεώνουν το multiview και προσφέρουν υποτίθεται κινητά ενώ δεν θέλω. (Ούτε πριν τα είχα). Κανονικά πλήρωνα 52 κάτι πριν τη λήξη του δωρεάν multiview.

Δεν είναι η ιδια γιατί ουσιαστικά χρεώνουν το multiview και προσφέρουν υποτίθεται κινητά ενώ δεν θέλω. (Ούτε πριν τα είχα). Κανονικά πλήρωνα 52 κάτι πριν τη λήξη του δωρεάν multiview.

Ναι αυτά έδινες με asdl γραμμή, τώρα στο ανεβάζουν 10 ευρώ από πριν σου αφήνουν όλα ως έχουν και σου δίνουν αντί για adsl Vdsl και το δεκάρικο της διαφοράς είναι εκεί. Δηλαδή έχεις όλα τα αλλά όπως τα είχες μαζί με το multiview στην τιμή που τα είχες μέχρι σήμερα και σου βάζουν επιπλέον στην γραμμή Vdsl και κινητά που τα χρεώνουν συν 10 από πριν.

Δεν το εξήγησα καλά, λάθος μου. Ειχα και πριν vdsl!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν το εξήγησα καλά, λάθος μου. Ειχα και πριν vdsl!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν εδινες 54 ευρω για ολα αυτα, τοτε ειχεσ τρομερη προσφορα.
Εγω προσωπικα απο 54 ευρω με multiview, sport pack και adsl, με +10 ευρω πηγα στο full pack, multiview, vdsl και on demand.
Το θεωρω value for money.
Εσυ τι ακριβως πακετο ειχες ακριβως περαν του vdsl?

Η καλλίτερη προσφορά που είχε δοθεί το καλοκαίρι του 2014 ήταν full pack+ HD (τότε τα πληρώναμε)+multiview (1 χρόνο)+ adsl+720' σε κινητά+400' στο εξωτερικό με 49,90 .

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να ενσωματώσω και το vdsl (σε αντικατάσταση του adsl) αλλά δεν ....