Προσφορά NOVA

@georho32
επικοινώνησε με το support της nova εδώ και ζήτα να επικοινωνήσει μαζί σου συνεργάτης. Αφού μιλήσει μαζί σου δες τι σου δίνει και στην ανάγκη ζήτησε (μια που θέλεις μόνο 2play) την προσφορά με 21,90 + 12 ώρες κινητά αλλά για πάντα! (όχι μόνο για 24 μήνες) http://www.nova.gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2play/
Πες μας για το αποτέλεσμα.

@valkyrion
με αίτηση για φορητοτητα μπορεί να πάρεις αυτό : http://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-Προσφορά-NOVA/page628 ποστ 6272 χωρίς διεθνή βέβαια αλλά στα 42,38. Επικοινώνησε με το support και πες μας τι πέτυχες.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά έχω κάποιες απορίες. 1) δεν είναι λίγο ριψοκίνδυνο η φορητότητα, 2) πως επικοινωνο με το support? 3) γίνεται αντί για το multiview που πήρε ο φίλος γίνεται να με δώσουν τα διεθνή?

Έχω 3play full με αστικά, υπεραστικά, κινητά 12 ώρες, διεθνή, Ίντερνετ 24, και πληρώνω τώρα με φόρο και όλα 53.70 από 49.90 που ήταν, μπορώ να πάρω καλύτερη τιμή για αυτά που έχω?
Εγώ χωρίς τα κινητά δίνω 42

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά έχω κάποιες απορίες. 1) δεν είναι λίγο ριψοκίνδυνο η φορητότητα, 2) πως επικοινωνο με το support? 3) γίνεται αντί για το multiview που πήρε ο φίλος γίνεται να με δώσουν τα διεθνή?

για το 1ο
ναι είναι ριψοκίνδυνο, αν θέλεις δοκίμασε να ζητήσεις μόνο μια άλλη προσφορά, αλλά από ότι έχω καταλάβει θα σου πουν ότι ήδη είναι πολύ καλή προσφορά και θα σε δυσκολέψουν. Για να πάρεις τέτοια τιμή μπορεί να χρειαστεί να την κάνεις.

για το 2ο
πας στο νήμα του official support εδώ στο forum : http://avclub.gr/forum/showthread.p...τε-το-πρώτο-post-πριν-την-υποβολή-ερωτήματος) επικοινωνείς με τα παιδιά (ζητάς προσφορά) και σου λένε τι να κάνεις.

για το 3ο
το συζητάς με τον συνεργάτη που θα σε πάρει τηλέφωνο για τυχόν προσφορά.

Καλή τύχη και πες μας τι πέτυχες.

Δεν σου δίνουν καμία προσφορά .απλα σου λένε τις τιμές του site. Εγώ απλά επέλεξα να πάω στην νόβα μόνο στο 2play .αυτο έγινε σε εμένα . Βέβαια δεν έχουν καμία σχέση τα παιδιά απο το support . Επικοινωνείς με άλλο τμήμα απλά αυτοί ενημερώνουν .

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited:
Και εμένα που έχω το ίδιο πακέτο με τον AKISKDG , όταν ζητούσα προσφορά για κάτι καλύτερο μου έλεγαν ότι έχω την καλύτερη τιμή. Ούτε vdsl μου έδιναν. Τελικά η μεταφορά είναι η κατάλληλη λύση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συγγνώμη με τον valkyrion έχω το ίδιο πακέτο.

στην προσφορα που διαβαζουμε κατα καιρους απο εξωτερικους συνεργατες για 25 sports pack η 35 full εχει βαλει κανενας multiview? αν ναι σε τι τιμη, στην τιμη καταλογου (10 ευρω) η κατι καλυτερο?

αυτο ειναι πολυ καλη φαση για καποιον που θελει νοβα ολο το πακετο σε πολυ καλη τιμη.βγαινει 36 ευρω περιπου το μηνα για 1 χρονο και χωρις δεσμευση.βεβαια τα πληρωνεις ντουκου αλλα για εμενα αξιζει.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

αυτο ειναι πολυ καλη φαση για καποιον που θελει νοβα ολο το πακετο σε πολυ καλη τιμη.βγαινει 36 ευρω περιπου το μηνα για 1 χρονο και χωρις δεσμευση.βεβαια τα πληρωνεις ντουκου αλλα για εμενα αξιζει.
το πληρώνεις και με 12 άτοκες δόσεις !!!

Εμένα πάντως το ίδιο πακέτο, σε συνδυασμό με doupleplay βέβαια, που όμως όλοι λίγο πολύ χρειαζόμαστε, μου βγαίνει στα 25 περίπου

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά ειναι (αν φυσικά εισαι σινεφιλ).

Αθλητικά δεν με πολυενδιαφέρουν καμιά ταινία μόνο. Ο otetv δυο χρονια τώρα, μετρημένες στα δάχτυλα αυτές που αξίζουν ή που δεν είχα ήδη δει.
Πιστεύω η νοβα υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα. Οπότε σε συνδυασμό με απεριόριστα σταθερά, 720' κινητά, δωρεάν εγκατάσταση την αποδέχτηκα σήμερα την προσφορά στα 36,90. (Έγινε από εξωτερικό συνεργάτη της νοβα, οι ίδιοι για μετάβαση από οτε έδιναν την τιμή του site 42 και κάτι)

Έχω 3play full με αστικά, υπεραστικά, κινητά 12 ώρες, διεθνή, Ίντερνετ 24, και πληρώνω τώρα με φόρο και όλα 53.70 από 49.90 που ήταν, μπορώ να πάρω καλύτερη τιμή για αυτά που έχω?

το ιδιο εχω και εγω ακριβος για δυο συνδρομες που πληρωνω, δικια μοθ και του αδελφου μου μπορω να παρω κατι καλυτερο εαν οχι τωρα συνηθως το καλοκαιρι τους παιρνω τηλ????

ποιο ειναι το τηλ του support ???

@valkyrion
με αίτηση για φορητοτητα μπορεί να πάρεις αυτό : http://avclub.gr/forum/showthread.ph...C-NOVA/page628 ποστ 6272 χωρίς διεθνή βέβαια αλλά στα 42,38. Επικοινώνησε με το support και πες μας τι πέτυχες.

Αθλητικά δεν με πολυενδιαφέρουν καμιά ταινία μόνο. Ο otetv δυο χρονια τώρα, μετρημένες στα δάχτυλα αυτές που αξίζουν ή που δεν είχα ήδη δει.
Πιστεύω η νοβα υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα. Οπότε σε συνδυασμό με απεριόριστα σταθερά, 720' κινητά, δωρεάν εγκατάσταση την αποδέχτηκα σήμερα την προσφορά στα 36,90. (Έγινε από εξωτερικό συνεργάτη της νοβα, οι ίδιοι για μετάβαση από οτε έδιναν την τιμή του site 42 και κάτι)
Μπορεις να μας πεις και για τους υπόλοιπους που μας ενδιαφέρει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ περιλαμβάνει ολο το πακετο σου κι αν ειναι ευκολο και το τηλ του συνεργάτη;
Ευχαριστω

Μπράβο simosthe η δεύτερη καλύτερη προσφορά για φέτος!Είπαμε μονο με φορητότητα ,λίγο τρέξιμο αλλά αξίζει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μακάρι και αλλά μέλη να πάρουν τέτοιες προσφορές και χωρίς φορητοτητα

ειμαι 5-6 χρονια συνδρομητης φουλ πακ πληρωνω 54 ευρω τωαρ. τους πηρα πριν λιγο τηλεφωνο γιατι ληγη σημερα το συμβολαιο μου... μου ειπαν με το ζορι 47...
λες να το ρισκαρω με την φορητοτητα...????