Προσφορά NOVA

Οι τιμες που παιζουν τους τελευταιους μηνες ειναι 28 για αθλητικο και η δικη σου τιμη για φουλ
Παρε την πρωτη επιλογη,μη περιμενεις καλυτερη για φουλ ειδαλλως αποχαιρετα την αλεξανδρεια που χανεις...

να ενημερωσω και εγω για την καταληξη της υποθεσης μου...μετα απο αιτηση φορητοτητας στον οτε ελαβα προσφορα απο νοβα στα 42,39 για triple play full pack+12 ωρες κινητα+12 μηνες δωρο το multiview (24μηνη δεσμευση)+2 μηνες δωρεαν...παζαρεψα το multiview για 24 μηνες δωρο αλλα δεν μου το εδιναν με τιποτα οποτε το δεχτηκα αφου ηδη ειχα υπολογισει οτι αυτη η προσφορα σε βαθος διετιας ηταν κατα πολυ φτηνοτερη απο το συνδυασμο triple play στον οτε (μαζι με οτε tv, το οποιο διαθετω και τωρα)+νοβα σκετη

εκανα και την ακυρωση στον οτε και τελος καλο ολα καλα!

θελω να ευχαριστησω τα μελη του φορουμ που γραφουν τις εμπειριες-διαπραγματευσεις τους και βοηθουν και εμας τους υπολοιπους

Εγώ έχω το novacinema all+ novasports all + 24αρι ιντερνετ + απεριόριστα σταθερά με 42,73 ευρώ (μαζί με το τέλος συνδρομητικής) πιστεύω ότι αν είναι αν πας από ΟΤΕ σε ΝΟΒΑ θα σου το δώσουν σίγουρα, άτομο από εδώ πήρε και περισσότερα. Δοκίμασε τουλάχιστον αυτά που σου είπα.

Το ίδιο και εγώ + Multiview

Σας ευχαριστω πολυ. Algedan οταν λες σπορτς και σινεμα αλλ... δηλαδη φουλ πακ? η ειναι κατι αλλο?

Και σε εμένα έκαναν προσφορά απεριόριστα σταθερά internet δωδεκα ώρες κινητα και φουλ πακ nova καθώς και δυο πάγια δώρο 42,40 (είχα το ίδιο πακέτο με διεθνη και πληρωνα 53,72). Φυσικά δέχτηκα και ακυρωσα την αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ.

Και εγώ με την σειρά μου ανανέωσα για 24 μήνες με nova sports all, novacinema all, Internet 24,720 λεπτά προς κινητά, απεριόριστη σταθερή, συν δωρο τον αποδικοποιητη 3001.με 42,70. Όσο έδινα και πριν.

Σας ευχαριστω πολυ. Algedan οταν λες σπορτς και σινεμα αλλ... δηλαδη φουλ πακ? η ειναι κατι αλλο?

το 3play fullpack nova περιλαμβάνει και το multiview + κινητά (τουλάχιστον 720) + διεθνή. Εγώ δεν τα έχω αυτά, όπως όμως θα διάβασες παραπάνω μερικά από αυτά μπορείς να τα διεκδικήσεις επιπλέον με την ίδια τιμή (42,73).
Καλή χρονιά να έχεις!

Αν πάω σήμερα σε μαγαζί ΟΤΕ για φορητότητα θα με πάρουν από Νόβα αύριο; Γενικά σε πόσες μέρες παίρνουν;Για να προλάβω να το ακυρώσω

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μετά από αίτηση που έκαν
α στην. Cosmote στης 27/12 σήμερα είχα τηλέφωνο απο.. Nova .Μου έδωσαν Nova full pack, κινητά 720 λεπτά και φυσικά απεριόριστα σταθερά και 24 ιντερνετ. Όλα αυτά με 43.14 μαζί με τούς φόρους tv και σταθερής τηλεφωνίας. Επίσης δύο μήνες δωρεάν εάν πάρει την γραμμή ο οτε τότε πάμε στον ένα. Συμβόλαιο για 24 μήνες και η τιμή είναι για πάντα. Πληρωμή με πιστωτική και ο 13 μήνας όπως και 25 μήνας δωρεάν. Εστειλα fax ακύρωσης στον οτε και τηλεφωνικά επίσης. Αυτά και από εμένα και καλή χρονιά σε ολους.

Στάλθηκε από το MOBITAB7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλιστα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!! Τι προτείνετε να κάνω την αίτηση σε μαγαζί ΟΤΕ ή τηλεφωνικώς;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Τελικά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει η τόσο χαμηλή τιμή διότι από τότε που ξεκίνησε η φορθνετ - νοβα αυτήν την τόσο επιθετική τιμολόγηση κατάντησε να έχει διώξει πάνω από το 50% του περιεχομένου της και άρα θεωρητικά πρέπει να δώσεις αλλά 25 γιατί την κοσμοτε τβ για να βλέπεις σχεδόν ολα

Τελικά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει η τόσο χαμηλή τιμή διότι από τότε που ξεκίνησε η φορθνετ - νοβα αυτήν την τόσο επιθετική τιμολόγηση κατάντησε να έχει διώξει πάνω από το 50% του περιεχομένου της και άρα θεωρητικά πρέπει να δώσεις αλλά 25 γιατί την κοσμοτε τβ για να βλέπεις σχεδόν ολα

Οι επιθετικές προσφορές και η απώλεια περιεχόμενου προφανώς σχετίζονται, αλλά κατά την γνώμη μου με την αντίστροφη σχέση αυτής που αναφέρεις.

Δηλαδή, οι επιθετικές προσφορές άρχισαν όταν υπήρξε απώλεια περιεχομένου (και συνεπώς συνδρομητών ή εν δυνάμει συνδρομητών).

Το γεγονός πως έχουν μοιραστεί τα δικαιώματα πρώτης προβολής των μεγάλων studios σίγουρα δεν είναι καλό για τους συνδρομητές.

Σε αυτή την φάση η εξαγορά της μίας πλατφόρμας από την άλλη ή η διάθεση των καναλιών της μίας στην άλλη (με πληρωμή φυσικά όπως γίνεται στο Η.Β. με Sky και BT) θα ήταν προς όφελος των συνδρομητών.

Είναι απαράδεκτο να μην μπορείς με μία συνδρομή (ανεξαρτήτως κόστους) σε cinema pack να έχεις πρόσβαση σε όλες τις πρώτες προβολές των μεγάλων studios.

Σωστος αλλα απο την αλλη μετα θα ειναι μονοπωλιο και ξερουμε που οδηγει και παλι αυτο....

Θα μου πεις μετα τετοια οικονομικη κριση δεν προκειται....

Τις αποψεις μου τις γνωριζετε
Με αυτες τις προσφορες νοβα και ξερο ψωμι...
Σε οσους εγιναν συνδρομητες η ανανεωσαν ευχομαι χρονια πολλα και καλες θεασεις
Σε οσους πηγαν απεναντι η γκρινιαζουν συνεχομενα ευχομαι μονο χρονια πολλα...

Οι επιθετικές προσφορές και η απώλεια περιεχόμενου προφανώς σχετίζονται, αλλά κατά την γνώμη μου με την αντίστροφη σχέση αυτής που αναφέρεις.

Δηλαδή, οι επιθετικές προσφορές άρχισαν όταν υπήρξε απώλεια περιεχομένου (και συνεπώς συνδρομητών ή εν δυνάμει συνδρομητών).

Το γεγονός πως έχουν μοιραστεί τα δικαιώματα πρώτης προβολής των μεγάλων studios σίγουρα δεν είναι καλό για τους συνδρομητές.

Σε αυτή την φάση η εξαγορά της μίας πλατφόρμας από την άλλη ή η διάθεση των καναλιών της μίας στην άλλη (με πληρωμή φυσικά όπως γίνεται στο Η.Β. με Sky και BT) θα ήταν προς όφελος των συνδρομητών.

Είναι απαράδεκτο να μην μπορείς με μία συνδρομή (ανεξαρτήτως κόστους) σε cinema pack να έχεις πρόσβαση σε όλες τις πρώτες προβολές των μεγάλων studios.

Πριν 2 χρόνια πάντως μπορούσες με 50 (25+25) να έχεις πρόσβαση στο πληρέστερο περιεχόμενο όλων των εποχών για τη χώρα μας με καταιγισμό αθλητικών, μεγάλο αριθμό ταινιών και σειρών και ποικιλία ντοκυμαντέρ και παιδικών.

Εκεί η Νόβα αποφάσισε να αλλάξει την τιμολογιακή πολιτική της και το τίμημα ανέβηκε για όσους δεν είχαν προλάβει τις προσφορές. Δεν νομίζω ότι 1 πλατφορμα θα δώσει ποτέ όλα αυτά (με σταθερό τίμημα τουλάχιστον)

Οι τιμες που παιζουν τους τελευταιους μηνες ειναι 28 για αθλητικο και η δικη σου τιμη για φουλ
Παρε την πρωτη επιλογη,μη περιμενεις καλυτερη για φουλ ειδαλλως αποχαιρετα την αλεξανδρεια που χανεις...

Μάλιστα. Οπότε από Φεβρουάριο που λήγει η δέσμευση θα πέσει διακοπή. Θα τους στείλω αίτηση διακοπής μήπως και πετύχω κάποια καλύτερη τιμή. Αν δεν πετύχω γεια σας.. Να τους την στείλω ένα μήνα πριν την λήξη της δέσμευσης; Έχει κάποιος μία φόρμα διακοπής nova;

Δεν χρειαζεται φορμα διακοπης
Τους παιρνεις τηλ.στο τελος ιανουαριου και σε συνδεουν με το τμημα διακοπων
αφου σε ρωτησουν γιατι την κοβεις σου κανουν την προσφορα τους και αποφασιζεις
Μη περιμενεις παντως καλυτερη τιμη στο φουλ-προσπαθησε για κανα δωρεαν διμηνο

Εγώ εύχομαι το 2017 να κάνουν καλύτερες προσφορές από αυτές που έκαναν το 2016.
Επίσης να μην σε θυμούνται μόνο όταν κάνεις κίνηση να φύγεις αλλά πριν λήξη το συμβόλαιό σου
να επικοινωνούν μαζί σου για να σου δώσουν το κάτι παραπάνω που θα σου έδιναν αν έκανες κίνηση να φύγεις.

Καλή χρονιά σε όλους μας,

Μια βοηθεια. ακύρωση φορητοτητας με φαχ, σε ποιο αριθμο το στέλνουμε στον ΟΤΕ? Και τι ακριβως γραφουμε?