Εγώ έχω το novacinema all+ novasports all + 24αρι ιντερνετ + απεριόριστα σταθερά με 42,73 ευρώ (μαζί με το τέλος συνδρομητικής) πιστεύω ότι αν είναι αν πας από ΟΤΕ σε ΝΟΒΑ θα σου το δώσουν σίγουρα, άτομο από εδώ πήρε και περισσότερα. Δοκίμασε τουλάχιστον αυτά που σου είπα.
Το ίδιο και εγώ + Multiview
Σας ευχαριστω πολυ. Algedan οταν λες σπορτς και σινεμα αλλ... δηλαδη φουλ πακ? η ειναι κατι αλλο?
Τελικά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει η τόσο χαμηλή τιμή διότι από τότε που ξεκίνησε η φορθνετ - νοβα αυτήν την τόσο επιθετική τιμολόγηση κατάντησε να έχει διώξει πάνω από το 50% του περιεχομένου της και άρα θεωρητικά πρέπει να δώσεις αλλά 25 γιατί την κοσμοτε τβ για να βλέπεις σχεδόν ολα
Οι επιθετικές προσφορές και η απώλεια περιεχόμενου προφανώς σχετίζονται, αλλά κατά την γνώμη μου με την αντίστροφη σχέση αυτής που αναφέρεις.
Δηλαδή, οι επιθετικές προσφορές άρχισαν όταν υπήρξε απώλεια περιεχομένου (και συνεπώς συνδρομητών ή εν δυνάμει συνδρομητών).
Το γεγονός πως έχουν μοιραστεί τα δικαιώματα πρώτης προβολής των μεγάλων studios σίγουρα δεν είναι καλό για τους συνδρομητές.
Σε αυτή την φάση η εξαγορά της μίας πλατφόρμας από την άλλη ή η διάθεση των καναλιών της μίας στην άλλη (με πληρωμή φυσικά όπως γίνεται στο Η.Β. με Sky και BT) θα ήταν προς όφελος των συνδρομητών.
Είναι απαράδεκτο να μην μπορείς με μία συνδρομή (ανεξαρτήτως κόστους) σε cinema pack να έχεις πρόσβαση σε όλες τις πρώτες προβολές των μεγάλων studios.
Οι τιμες που παιζουν τους τελευταιους μηνες ειναι 28 για αθλητικο και η δικη σου τιμη για φουλ
Παρε την πρωτη επιλογη,μη περιμενεις καλυτερη για φουλ ειδαλλως αποχαιρετα την αλεξανδρεια που χανεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.