gdaskal
AVClub Enthusiast
- 20 June 2006
- 1,123
27 ευρώ το μήνα μαζί με τους φόρους.
Που την βρίσκουμε αυτή την τιμή;
27 ευρώ το μήνα μαζί με τους φόρους.
Αν ψάξεις το νήμα λίγο παραπίσω υπάρχουν τηλέφωνα συνεργατών της Nova που δίνουν αυτές τις προσφορές.
καλησπερα παιδια,
Μια ερωτηση γιατι εχασα τον μπουσουλα λιγακι.
Ειμαι απο τους παλιους με συμβολαιο "για παντα" με
24αρι ιντερνετ
720 κινητα
Αθλητικο πακετο
Απεριοριστα σταθερα
και πληρωνω 43 ευρω μαζι με το "κερατιατικα".
Εχει κανενας καμια ιδεα τι τιμη μπορω να παρω Η ΚΑΙ τι παραπανω εαν τους πω οτι θελω να ακυρωσω τα αθλητικα και να μεινω με το απλο πακετο?
καλησπερα παιδια,
Μια ερωτηση γιατι εχασα τον μπουσουλα λιγακι.
Ειμαι απο τους παλιους με συμβολαιο "για παντα" με
24αρι ιντερνετ
720 κινητα
Αθλητικο πακετο
Απεριοριστα σταθερα
και πληρωνω 43 ευρω μαζι με το "κερατιατικα".
Εχει κανενας καμια ιδεα τι τιμη μπορω να παρω Η ΚΑΙ τι παραπανω εαν τους πω οτι θελω να ακυρωσω τα αθλητικα και να μεινω με το απλο πακετο?
'Επρεπε να τους πεις ότι μ' αυτά τα 10 μπορείς να πηγαίνεις 3 φορές το μήνα σινεμά (με τις προσφορές 1+1) και να μην περιμένεις καν ένα μήνα (που έχει 180+ μέρες)...Με πήραν χθες μόνο για cinema κανάλια να πάω από ote tv στα 28 ευρώ. Τους λέω δίνω 18 τώρα στον ΟΤΕ. Μα μου λένε θα βλέπετε ταινίες 1 μηνα μετά το cinema εγγυημένα ενώ στον ΟΤΕ πρέπει να πληρώνετε κτλ κτλ. Αν περιμένουν να τσιμπήσει ο κόσμος με αυτά τότε κάτι κάνουν πολύ λάθος. Ας μου έλεγαν κάνα 10αρικο για το cinema τότε ίσως το σκεφτόμουν. Τι προσφορες είναι αυτες
Send From Note 3 With Note 7 Port Rom
μια χαρα εισαι
αν δεν θελεις τα αθλητικα προτεινε τους το σινεμα πακ στην ιδια τιμη,για χαμηλωτερη δεν νομιζω
Γιατι δεν παιρνεις το απλο πακετο τοτε με 25 η 30 ευ. περ.;
Ο ote είναι πανάκριβος και κάνει διακρίσεις μεταξύ παλιών και νέων πελατών. Αλλά και η νοβα δεν πάει πίσω με τα ψέμματα. Ο ΟΤΕ είναι μονοπώλιο σε πολλές περιοχές και το εκμεταλλευτε.'Επρεπε να τους πεις ότι μ' αυτά τα 10 μπορείς να πηγαίνεις 3 φορές το μήνα σινεμά (με τις προσφορές 1+1) και να μην περιμένεις καν ένα μήνα (που έχει 180+ μέρες)...
Πάντως αυτά τα ψέματα με βοήθησαν να στείλω τη Nova. Όταν διαπραγματευόμουν μ' αυτήν και τη Cosmote, ξαφνικά αποφάσισαν να με πείσουν ότι θα πληρώνω όλες τις πρεμιέρες στη Cosmote. Ρε καλή μου, βρε χρυσή μου... τίποτα. Βοήθησε βέβαια ότι και την ίδια μέρα με άφησαν 5 ώρες χωρίς Ίντερνετ και τηλέφωνο και την επομένη με τρέλαναν στις αποσυνδέσεις. Όχι ότι και η Cosmote είναι αγία, αλλά τουλάχιστον δε μου είπαν κάτι που δεν ισχύει και μίλησα πάρα πολλές φορές μαζί τους.
Γιατι ειναι και το Internet στη μεση και τα κινητα.
Αυτη η τιμη μαλλον ειναι μονο νοβα...ετσι δεν ειναι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.