Προσφορά NOVA

Αν ψάξεις το νήμα λίγο παραπίσω υπάρχουν τηλέφωνα συνεργατών της Nova που δίνουν αυτές τις προσφορές.

Αν ψάξεις το νήμα λίγο παραπίσω υπάρχουν τηλέφωνα συνεργατών της Nova που δίνουν αυτές τις προσφορές.

Πόσο πιο πίσω να ψάξω, πείτε κανα τηλεφωνο συνεργατών της Nova για αυτην την προσφορά "27 ευρώ το μήνα μαζί με τους φόρους" βρε παιδιά που δίνουν αυτες τις προσφορές!

καλησπερα παιδια,
Μια ερωτηση γιατι εχασα τον μπουσουλα λιγακι.

Ειμαι απο τους παλιους με συμβολαιο "για παντα" με
24αρι ιντερνετ
720 κινητα
Αθλητικο πακετο
Απεριοριστα σταθερα

και πληρωνω 43 ευρω μαζι με το "κερατιατικα".
Εχει κανενας καμια ιδεα τι τιμη μπορω να παρω Η ΚΑΙ τι παραπανω εαν τους πω οτι θελω να ακυρωσω τα αθλητικα και να μεινω με το απλο πακετο?

καλησπερα παιδια,

24αρι ιντερνετ
720 κινητα
Αθλητικο πακετο
Απεριοριστα σταθερα

Εχει κανενας καμια ιδεα τι τιμη μπορω να παρω Η ΚΑΙ τι παραπανω εαν τους πω οτι θελω να ακυρωσω τα αθλητικα και να μεινω με το απλο πακετο?

Αυτό ακριβώς το πακέτο έχω κι εγώ και πήρα τηλ να πάρω προσφορά είτε για το ίδιο ή βάζοντας VDSL.
Η απάντηση είναι ότι καλύτερη τιμή δε μπορούν να κάνουν, γιατί αυτό το πακέτο το δίνουν σε νέους συνδρομητές 49,90.
Αν μάθεις κάτι καλύτερο, ενημέρωσέ μας!

καλησπερα παιδια,

24αρι ιντερνετ
720 κινητα
Αθλητικο πακετο
Απεριοριστα σταθερα

μια χαρα εισαι
αν δεν θελεις τα αθλητικα προτεινε τους το σινεμα πακ στην ιδια τιμη,για χαμηλωτερη δεν νομιζω

Mέχρι πριν 2 βδομάδες μου δίνανε για ανανέωση τα ίδια με cinema pack στα 37,5 περίπου, τελική.

Με πήραν χθες μόνο για cinema κανάλια να πάω από ote tv στα 28 ευρώ. Τους λέω δίνω 18 τώρα στον ΟΤΕ. Μα μου λένε θα βλέπετε ταινίες 1 μηνα μετά το cinema εγγυημένα ενώ στον ΟΤΕ πρέπει να πληρώνετε κτλ κτλ. Αν περιμένουν να τσιμπήσει ο κόσμος με αυτά τότε κάτι κάνουν πολύ λάθος. Ας μου έλεγαν κάνα 10αρικο για το cinema τότε ίσως το σκεφτόμουν. Τι προσφορες είναι αυτες

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Με πήραν χθες μόνο για cinema κανάλια να πάω από ote tv στα 28 ευρώ. Τους λέω δίνω 18 τώρα στον ΟΤΕ. Μα μου λένε θα βλέπετε ταινίες 1 μηνα μετά το cinema εγγυημένα ενώ στον ΟΤΕ πρέπει να πληρώνετε κτλ κτλ. Αν περιμένουν να τσιμπήσει ο κόσμος με αυτά τότε κάτι κάνουν πολύ λάθος. Ας μου έλεγαν κάνα 10αρικο για το cinema τότε ίσως το σκεφτόμουν. Τι προσφορες είναι αυτες

'Επρεπε να τους πεις ότι μ' αυτά τα 10 μπορείς να πηγαίνεις 3 φορές το μήνα σινεμά (με τις προσφορές 1+1) και να μην περιμένεις καν ένα μήνα (που έχει 180+ μέρες)...

Πάντως αυτά τα ψέματα με βοήθησαν να στείλω τη Nova. Όταν διαπραγματευόμουν μ' αυτήν και τη Cosmote, ξαφνικά αποφάσισαν να με πείσουν ότι θα πληρώνω όλες τις πρεμιέρες στη Cosmote. Ρε καλή μου, βρε χρυσή μου... τίποτα. Βοήθησε βέβαια ότι και την ίδια μέρα με άφησαν 5 ώρες χωρίς Ίντερνετ και τηλέφωνο και την επομένη με τρέλαναν στις αποσυνδέσεις. Όχι ότι και η Cosmote είναι αγία, αλλά τουλάχιστον δε μου είπαν κάτι που δεν ισχύει και μίλησα πάρα πολλές φορές μαζί τους.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Και μενα αν μου διναν τον κοσμοτε με κανα 6ευ.θα το σκεφτομουν

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

από το online chat της nova:

"Υπάρχει διαθέσιμη πρόταση η οποία αφορά το πακέτο Nova sports pack το οποίο διατίθεται στη τιμή 27,39 /μήνα με 24 μήνες δέσμευση.Σας παρέχουμε τον αποκωδικοποιητή και την εγκατάσταση δωρεάν, το κόστος της κεραίας είναι 10,00 "

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

"Με την καταχώρηση πιστωτικής κάρτας σαν τρόπους πληρωμής (σε μηνιαία βάση) στις 12 συνεχόμενες χρεώσεις ο 13 μήνας είναι δωρεάν . Καθώς επίσης και σε 12 μήνες προπληρωμή του πακέτου σας και πάλι ο 13 μήνας είναι δωρεάν."

"Η συνδρομή Multiview δε συμπεριλαμβάνεται μέσα στη τιμή είναι με επιπλέον επιβάρυνση 10,89 /μήνα. Δηλαδή η συνολική τιμή εφόσον επιλέξετε το πακέτο με την 24μηνη δέσμευση θα είναι στα 27,39 +10,89 =38,28 . Ωστόσο επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης των αποκωδικοποιητών της υπηρεσίας Nova Multiview, η υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη για νέες ενεργοποιήσεις σε νέους ή υφιστάμενους πελάτες."

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

"Εάν επιθυμείτε 12 μηνη δέσμευση η τιμή είναι στα 43,89 . Για να λάβετε τη τιμή του πακέτου στα 27,39 προϋποθέτει 24 μήνες δέσμευση."

μια χαρα εισαι
αν δεν θελεις τα αθλητικα προτεινε τους το σινεμα πακ στην ιδια τιμη,για χαμηλωτερη δεν νομιζω

Δεν με ενδιαφερει τιποτα απο αυτα περα απο τα ντοκιμαντερ, γιαυτο το λεω...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

'Επρεπε να τους πεις ότι μ' αυτά τα 10 μπορείς να πηγαίνεις 3 φορές το μήνα σινεμά (με τις προσφορές 1+1) και να μην περιμένεις καν ένα μήνα (που έχει 180+ μέρες)...

Πάντως αυτά τα ψέματα με βοήθησαν να στείλω τη Nova. Όταν διαπραγματευόμουν μ' αυτήν και τη Cosmote, ξαφνικά αποφάσισαν να με πείσουν ότι θα πληρώνω όλες τις πρεμιέρες στη Cosmote. Ρε καλή μου, βρε χρυσή μου... τίποτα. Βοήθησε βέβαια ότι και την ίδια μέρα με άφησαν 5 ώρες χωρίς Ίντερνετ και τηλέφωνο και την επομένη με τρέλαναν στις αποσυνδέσεις. Όχι ότι και η Cosmote είναι αγία, αλλά τουλάχιστον δε μου είπαν κάτι που δεν ισχύει και μίλησα πάρα πολλές φορές μαζί τους.
Ο ote είναι πανάκριβος και κάνει διακρίσεις μεταξύ παλιών και νέων πελατών. Αλλά και η νοβα δεν πάει πίσω με τα ψέμματα. Ο ΟΤΕ είναι μονοπώλιο σε πολλές περιοχές και το εκμεταλλευτε.

Καλησπέρα παιδιά,

να σας ρωτήσω κάτι μιας και είστε expert οι περισσότεροι εδώ....

Είμαι από τους παλιούς χρήστες Forthnet (Σέρρες) και έχω σπίτι μου το πρόγραμμα Forthnet 2play Economy, με 300' δώρο χρόνο ομιλίας προς όλους και 24αρι ADSL, για τα οποία πληρώνω 19,9 /μήνα και δεν ξεπερνώ ποτέ το δωρεάν αυτό χρόνο ομιλίας. Οι δε ταχύτητες στο ίντερνετ που πιάνω είναι 10-14 Mbps (κατεβάζω με 1 - 1,5 Mb/sec).

Παρακαλώ να μου προτείνετε κάποια άλλη προσφορά, είτε στην ίδια εταιρία (NOVA) είτε σε άλλη, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1) Οπωσδήποτε να έχει τον ίδιο (300') ή περισσότερο χρόνο ομιλίας σύνολο (κινητά και σταθερά)

2) Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα κανάλια Sports

3) Οπωσδήποτε να αναβαθμίσω σε VDSL (για να παίζει ο Media Player μέσω Kodi από ίντερνετ, τώρα κολλάει διαρκώς).

4) Δεν με ενδιαφέρει και πολύ το πακέτο ταινιών, αν είναι πολύ δελεαστική τιμή επιπλέον όμως σε κάποιο πακέτο, να το σκεφτώ.

5) Να μην αυξηθεί πάνω από τα 30 /μήνα για όλα τα παραπάνω που ζητώ.

Υπάρχουν προτάσεις για την περίπτωση μου;

From my Redmi Note 2 via Tapatalk

@topmar
Παρόλο που εδώ μιλάμε για δορυφορικά !!! δες λίγο:
α) γιατί δεν ζητάς από την εξυπηρέτηση της ΝΟΒΑ αυτό : http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2play/ + 10 ευρώ VDSL; μπορεί να λέει για νέους συνδρομητές αλλά αν απειλήσεις να φύγεις μπορεί να στο δώσουν και ίσως και λίγο κάτω από 30 ευρώ και με το τέλος σταθερής. Γλυτώνεις τρεξίματα γενικώς.
β) εδώ : https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ δωρεάν vdsl για 3 μήνες και μετά + 5,5 ευρώ και πάει στα 27,5 ευρώ.
γ) εδώ : http://getaline.gr/cyta-2play/cyta-2play-vdsl-50mbps + 300 κινητά με 3 ευρώ στα 29,50 ευρώ ή http://getaline.gr/cyta-2play/cyta-2play-vdsl-35mbps με vdsl στα 35 και με 300 κινητά +3 ευρώ στα 26,5 ευρώ